Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5551) Lien válasza boost (#5550) üzenetére


Lien
tag

Hát igen, nálam azért a német hátrány, mert angolul tudok. :D De akkor már Ír ként adtam volna meg magam. Te viszont jól döntöttél. ^^

(#5552) ldave


ldave
félisten

Érdekes jelenség, nem is tudom volt-e már rá példa: az Oddworld New 'n' Tasty fejlesztői szerint a játék Wii U megjelenése a basic, 8GB-os modell miatt késik, ugyanis azon valami problémába ütköztek a fejlesztés során.

A Slime draws near! Command?

(#5553) energy4ever válasza ldave (#5552) üzenetére


energy4ever
addikt

Na az tenyleg erdekes. Csodalom, hogy DS-nel nincsenek ilyenek, mivel abbol annyi van, hogy megszamolni is nehez mar lassan. :DDD
Egyebbkent psp-nel volt az, hogy a 3. szerias gepeken az egyik jatek csikos kijelzovel ment.(de csak 1 jatek, es csak jatek alatt csikozott a kijelzoje)

[ Szerkesztve ]

(#5554) boost


boost
addikt

Azért így két nap után felmerülnek bennem kérdések, hogy vajon kipróbálnak -e a Nintendo vezeto"k egy terméket, mielo"tt eladásra kínálják. Vagy történik-e valami érdemi visszacsatolás, fejlesztés.

Például remek dolog, hogy új konzolként való beállításkor felkínálja, vagy kézzel létrehozok egy usert, vagy belépek a saját Nintendo Id-mmal.Utóbbit választom, elkéri az adatokat, majd hibát dob, hogy nem tud belépni a hálózatra, mert nem a legfrissebb szoftvert használja a gépem, és visszadob arra a képernyo"re, ahol vagy létrehozok kézzel egy usert, vagy beléphetek a Nintendo Id-mmal. :D

Könyörgöm, ha nem a legfrissebb szoftvert használja a gépem, és csak azzal lehet belépni, miért nem kínál fel azonnal egy szoftverfrissítést? :(( Mindegy, létrehoztam kézzel egy mii-t, azzal beléptem, majd lefrissítettem a gépet.

Ja, a frissítés. Nem tudom hány mega volt, kb 5-600-ra tippelnék, de vagy 45 percig töltötte le. Amivel semmi gond sincs, de a "hány perc van vissza" mutató 12 percro"l indult, és kb 45 perc alatt ért le nullára. :((( Megint csak balfaszság, és felbosszant, mert ha tudtam volna, hogy tényleg 45 lesz a letöltés, akkor otthagytam volna a gépet, és mással foglalkoztam volna. Ehelyett vártam, hogy mikor fog beindulni a letöltés.. Nintendónál nem tudnak számolni?

Hozzáadom végre az új usert, mint Nintendo Id, belép, átveszi a pénzügyi adatokat, majd felajánlja, hogy átszinkronizálhatom a Mii-met 2DS, 3DS-ro"l. Meg is találja a hálón, elkezdo"dik a sync, és lehal. error. visszadob arra a képernyo"re, hogy átszinkronizálhatom a Mii-met... :(( Szerencsére elég alap a Mii-m, elkészítettem magamtól.

MarioKartoznék. Normálisan, router mögött van a gép ahogy az egyszeru" parasztnál szokás, erre nem tud csatlakozni. Gondolom a portok miatt. UPNP-t persze nem támogatja, vagy nem kezeli rendesen, mindenesetre nem nyitogatja a portokat. Betenném DMZ-be a gépet, de kéne IP cím. 15 percig kerestem, neten kutattam, de DHCP módba a gép nem írja ki, hogy milyen IP címet kapott, mit használ. Végül a Router admin felületén kellett matatnom, hogy kiderítsem, milyen címet osztott ki a WiiU-nak a router.

Ha én voltam béna, akkor se tartom normális dolognak, hogy 15 perc alatt nem találok meg egy network status oldalt a gépen, ahol láthatom dhcp esetén a hálózati információkat.

Ezek mind apróságnak tu"nnek, de mint egyszeri user nekem fontos. Fo"leg PS4 után, ahol tényleg odafigyelnek a user-experiencre. Ùgy érzem, hogy nagyban tehetnek róla az N-nél, hogy milyen a gép megítélése. :(((

A konzol maga, mint HW elég jó, de relative hangos, a tablet kontroller nagyon tetszik, és a MK8 is egy szuper játék.

Demo alapján a W101 is nagyon bejött, a Bayonetta 2 is. Lesz mivel játszani idén. Több demo-nak örülnék.

[ Szerkesztve ]

(#5555) boost válasza ldave (#5552) üzenetére


boost
addikt

Tipp: Nem fér el 8GB-on :D

(#5556) energy4ever válasza boost (#5555) üzenetére


energy4ever
addikt

Remelem nem lesz igazad, mivel nekem 8GB-os feher verzio van. Bar azt a jatekot pont nem ismerem, igy nem valoszinu, hogy engem is erinteni a fog dolog.

(#5557) horkovy24 válasza boost (#5554) üzenetére


horkovy24
senior tag

Érdekesnek tartom hogy mennyi ember megjegyzi a géppel kapcsolatban hogy úgymond idegesíti a hangja ahogy pörög benne a lemez meg olvassa. Csak azért mondom mert engem egyáltalán nem idegesít mert személy szerint ha egy játékkal játszok akkor annyira belemerülök hogy észre sem veszem. Nehogy félre értsd nem kötözködésből írom csak érdekes. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#5558) energy4ever válasza horkovy24 (#5557) üzenetére


energy4ever
addikt

Az, hogy te nem veszed eszre a hangjat a gepnek, azert is lehet, mert hangosabban hallgathatod a tv-t, en kb 100%-bol 6-9%-ra allitva hasznalom a tv-t(nem szeretem ha hangos). Regen mikor meg 15%-on ment a tv hangja, akkor nekem se tunt fel, csak mikor betolto kep volt, stb.
PS3 Super Slim-em sokkal hangosabb. Abban a gepben nem sok anyag van(tejfolosdoboz), ami szigetelne is barmennyi hangot.

[ Szerkesztve ]

(#5559) boost válasza horkovy24 (#5557) üzenetére


boost
addikt

Engem azért is zavar, mert kontrolleren fut a játék, és például mellette a TVn megy vmi sorozat, amit vagy én nézek, vagy a párom, akkor a gép elég hangos. (hogy ez a DVD vagy a ventillátor-e, azt nem tudom, de bezavar a használati esetembe :D)

Másik, hogy én megszoktam gyerek mellett, hogy csendben, hang nélkül játszok. Kár, hogy WiiUn nincs olyan funkció, mint PS4 vagy XBO esetében, hogy rámásolja a lemezt a gépre, és onnan fut a játék. Onnantól kezdve a lemezt csak a játék indításakor olvassa ki, hogy benne van-e.

[ Szerkesztve ]

(#5560) Lien válasza boost (#5559) üzenetére


Lien
tag

Az utóbbi engem is zavar és még az elején kererstem is, hogy hol van ez a lehetőség!
Reménykedem abban, hogy ezt megvalósítják és fel tudom másolni a játékokat a gépre.

(#5561) koncsik válasza horkovy24 (#5557) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Általában én is este játszom, a gyerekekkel viszont nappal.
Esti játékhoz egy nagyon jó kis fejhallgatót használok, de :B most kellett rájönnöm, hogy a gamepad-et is fel kell hangosítani (LEGO City Undercover üzenetek hangja csak azon hallható - de ezt még leellenőrzöm)...
Viszont ha "hangosan" játszunk, az nagyon megdobja a játékélményt, PCM surround hang, kiválóan szól, tényleg beszippant a játék, ahogy körülvesznek az effektek meg a zene.

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5562) Mister_X válasza ldave (#5552) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én is olvastam, nem tudom igazából elhinni... hardveresen semmi különbség a két verzió között (sima, Deluxe) a tárhelyet leszámítva, de aki sok digitális példányt vásárol, az mindkét gépre köt külső tárhelyet.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#5563) ImpersonatoR

Azért ne keverjük a dolgokat.
A Wii U messze a leghalkabb konzol az összes közül. Gyakorlatilag hangtalan játék közben is köszönhetően a minimális fogyasztásának és az emiatt keletkező minimális hőnek.

Az optikai meghajtóját halljatok ami minden konzolon hangos. Az más kérdés, hogy máshol fel lehet másolni a játékot és csak indításkor hallani utána mar csak a gép ventilátora "zajong".
Sajnos itt ilyen nincs szóval itt végig pörgeti a lemezt mintha muszáj lenne meg akkor is ha nem is játszunk az adott játékkal csak a menüben túrunk.
Erre az egyetlen megoldás a digitális letöltés atm bar az nem a legolcsóbb de cserebe valóban hangtalanul játszhatunk.

(#5564) boost válasza ImpersonatoR (#5563) üzenetére


boost
addikt

Te is érted, hogy attól, hogy még leírod, hogy a leghalkabb, attól még nem lesz az. Bizony azért nem a leghalkabb, mert más konzoloknál mu"ködik a teljes, vagy részleges felmásolás, itt meg nem. Ha csak a lemez hangos, akkor is hangos a konzol. :(((

Tolja valaki WiiU-n a Monster Hunter 3-at? Ki mivel játszik éppen?

[ Szerkesztve ]

(#5565) ldave válasza boost (#5564) üzenetére


ldave
félisten

Nagygépek most pihennek nálam, visszaszippantott a WoW, a jövő havi új kiegészítő előtt próbálom bepótolni ami az elmúlt 2 év során kimaradt.

De pénteken jön a Bayonetta 2, arra biztos sor kerül még a közeljövőben.

A Slime draws near! Command?

(#5566) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#5565) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Én is a PC-hez tértem vissza, mivel krónikus stratégia-hiányom volt :D , a Heroes 6-ot tolom továbbra is. Épp a minap jutott eszembe, hogy az Intelligent Systems is fejleszti azt a steampunk jellegű stratégiai játékát 3DS-re, nem tudom azzal is mi lehet.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#5567) tariattila


tariattila
veterán

HI!

mai MM fogás:
Pad dokkoló 1e
ZombiU 3e...
:D

erdekesek ezek... alig van valami és megy a mentegetőzés, hogy a beszállító így meg úgy... erre hegyekben a skylanderses pakkok 18 meg huszonezerért :Y
azok is ott fognak megrohadni míg egy szép napon 3ezerért kiszórják :DDD

(#5568) adalbert1 válasza boost (#5564) üzenetére


adalbert1
veterán

Ebben azt nem értem, hogy pl. az MS már az Xbox360-nál képes volt arra, hogy ezt megoldja (a teljes felmásolást) - gondolom sok erőfeszítésbe az N-nek se kerülne megoldani.

Én most a Wii Fit U-val :)) , és a Mario Galaxy-val játszom. Utóbbi a kora ellenére is nagyon jó játék, csak az zavar, hogy hiába gyűjti az ember az életeket, a mentés visszatöltésénél visszaáll alapállapotra.

(#5569) koncsik válasza tariattila (#5567) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Melyik mm? Van még érdekes?
Én ma controller pro-t szereztem be 10k.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5570) horkovy24


horkovy24
senior tag

Egy kis Bayonetta 2 teszt teljesen magyarul! :) Öröm volt olvasni is! :) A tesztelő pont azokat írja le amiket a játéktól el is vártam és milyen érdekes hogy ezeket a dolgokat a Nintendo legtöbb esetben képes is teljesíteni. :) :R

http://www.gamekapocs.hu/cikk/2530/bayonetta_2_wii_u_teszt

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#5571) horkovy24 válasza koncsik (#5561) üzenetére


horkovy24
senior tag

Én is így vagyok vele! De elfogadom a többiek véleményét is a gép hangjáról mert minden ember más és van akit zavar ezek szerint. Miattuk én is remélem hogy a Nintendo előbb utóbb megoldja a felmásolás kérdését a gépre. Bár ez inkább utóbb lesz őket ismerve ha egyáltalán lesz mert az ilyen dolgok nem az ő stílusuk. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#5572) tariattila válasza koncsik (#5569) üzenetére


tariattila
veterán

áá... semmi más nincs!
wario van 12990 helyett 10000-ért
amúgy szegedi mm :-)

(#5573) koncsik válasza koncsik (#5526) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Megvan a válasz, úgy tűnik, a nintendonál beregisztrált játékaimhoz a wii u letölti a szükséges frissitést/adatokat előre.
tariattila: köszi.

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5574) ldave


ldave
félisten

Indulhat a pletyka, a Nintendo tapasztalt GPU architektúra tervezőt keres: [link]

A Slime draws near! Command?

(#5575) energy4ever válasza ldave (#5574) üzenetére


energy4ever
addikt

DS emulator? Valami nagyobb jatek?
A Basic gondjaval kapcsolatban is lehet, bar ez a legrosszabb lehetoseg. Vagy kamu, ki tudja.

(#5576) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#5574) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Low power and SoC design experience would be a plus

Tovább akarják vinni ezek szerint az alacsony órajelű/fogyasztású dizájnt. Ha a Wii/Wii U-hoz hasonlóan nem lesz a következő konzol sem egy erőmű, akkor muszáj lesznek valami nagy innovációt felmutatni cserébe.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#5577) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#5576) üzenetére


ldave
félisten

Az iPad Air 2 garfikai képessége vajon hogy áll a Wii U-hoz? Eléggé durva demókat mutogattak arra a kis tabletre. Ráadásul annak a felbontása 1536 x 2048, ami jóval több, mint a Wii U 720p/1080p-je.

A Slime draws near! Command?

(#5578) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#5577) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Elnézve ezt az A8X lapkát, amit az Apple alkalmaz, külsőre van némi hasonlóság ez és a Wii U közt. Három magosak, közel hasonló órajellel, mindkettő 2GB külső memóriát ér el. Kérdés persze, hogy a két architektúra hogy viszonyul egymáshoz, mindenesetre mindkét gépet energiatakarékossági szempontok miatt hasonló elvek mentén tervezték. Az Apple saját honlapján elég móricka-szintű kazuár játékokat mutogatnak, amiket könnyebb az ilyen brutális felbontásokra optimalizálni. Konzol- és PC szintű játékokat viszont lehetetlen volna gazdaságosan, ipari méretekben készíteni ilyen 1,5xFHD aprólékossággal. Szóval technikailag lehet akár jobb is a Wii U-nál, de ez nem jelenti azt, hogy a játékaik is feltétlenül jobbak. Talán inkább másak.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#5579) Mister_X válasza ldave (#5577) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ha a N tényleg elmozdul majd erre az egy rendszer - két hardver vonalra, akkor nem tartom kizártnak, hogy az Apple megoldásaihoz hasonló rendszerchipet vezetnek be.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#5580) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#5578) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

+1 más.
Ipad Air-en a Modern Combat, amit valamelyest komolynak tekintek, de iPad játékoknál az irányítás mindig is komoly hátráltató tényező lesz.

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5581) ldave


ldave
félisten

Az első Kart DLC egyik új pályája:

Yoshi Circuit a Double Dash-ből.

A Slime draws near! Command?

(#5582) Brasco31 válasza koncsik (#5526) üzenetére


Brasco31
csendes tag

Nyilván azért látod, mert akié a gép volg előzőleg letöltötte. Ha nem törölte a saját Nintendo Network ID-t akkor Te is letöltheted.

(#5583) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#5578) üzenetére


ldave
félisten

Persze, nem a játékok minősgére gondoltam, hanem a látványra, amit nyújtani képes az iPad, ha kihasználják. Mert hiába van benne az erős 3D számítási kapacitás, ha a Candy Crush Saga és társai a legtöbbet használt játékok a gépre. Szóval csak arra gondolok, hogy az Apple szerint az első iPad óta több mint százszorosára növekedett a tablet sebessége (4-5 év alatt), ez alapján én simán el tudom képzelni, hogy hasonló vonalon lesz következő N cuccos (2-3 év múlva).

A Slime draws near! Command?

(#5584) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#5583) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

3DS-be az ARM11 chipet rakták, amivel az iphone 3g is működött. Viszont úgy tudom, az már jó sok éve létezett ilyen-olyan formában, tehát 2011-re valószínűleg már fillérekért dobálták a Nintendo után. Ez az A8x lapka viszont nagyon új terméknek néz ki, kétlem hogy akár 2-3 éven belül lemenne a büdzsé-kategóriába. Ha lesz következő N kézikonzol, azt inkább a Vita szintjére (~iphone 4 technika), vagy valamivel az alá fogják belőni, mert akkorra azok az alkatrészek fognak jóárasodni. Asztali konzol téren - ha továbbra is az energiahatékonyság lesz a szempont - viszont már lehet lassan jobban megéri ezeknél a mobiltechnológiáknál szétnézni, mint az eddigi PPC+Radeon vonalat tartani. Ha nem akarnak mindenáron izomgépet, akkor ezek a modern mobil SoC megoldások is alternatíva lehetnek.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#5585) Sirandrish válasza ldave (#5581) üzenetére


Sirandrish
legenda

Dzsaaaa...ez volt a kedvenc pályám :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5586) koncsik válasza Brasco31 (#5582) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Köszi, majd este megnézem, de szerintem nem ez lesz, mert amiket letöltött, láthatóak a főmenűben. Vagy letöltötte és törölte? Megkérdezem majd tőle.
A MK8 a download managementben látszik, azzal az üzenettel, hogy a főmenűben ott van a játék, indítsam el onnan. De ott nincs.
A regisztrált játékokhoz a wii u által letöltött adat sem a download managementben látszik, hanem a system settings egyik alpontjában... :F

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5587) SzDavid99


SzDavid99
tag

(#5588) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Megfogdoshattam a Bayonetta limited editiont, pénteken el is lehetne hozni, de csak hétfőn leszünk újra itthon..

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5589) ldave


ldave
félisten

Megjött a boszi !

Elsőre 22 ezret akartak kérni érte, de aztán jeleztem, hogy amikor megrendeltem nem annyi volt az ára. Ezután valami nyomkodott a gépen a srác, aztán mondta az eredeti árat, szóval minden ok.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#5590) fuwiradis


fuwiradis
tag

a szemet mocskos konzolvilagtol en bezzeg nem kapom meg. ma hivott fel egy nyomoronc emiatt, meg meg akarta magyarazni hogy keso rendeltem... persze, hogyne mikor meg rendelheto volt a statusza... csak azt banom hogy nem basztam le oket ugy igazan. a rendelesem meg toroltek

(#5591) Sirandrish válasza ldave (#5589) üzenetére


Sirandrish
legenda

Tetszetős :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5592) horkovy24 válasza ldave (#5589) üzenetére


horkovy24
senior tag

Ez meg hogy lehet hogy te már ma megkaptad?! :W Engem ma hívtak a konzolvilágból hogy ha házhoz kérem akkor csak jövőhét kedden kapom meg úgyhogy abban maradtam a sráccal hogy pénteken meló után beszaladok érte az üzletbe. Egyébként szép csomag! :) Sajnos én erről a verzióról lecsúsztam. Valóban egyébként én is néztem a konzolvilág oldalán hogy eredetileg mikor még elő lehetett rendelni ezt a first print edition-t akkor még azt hiszem 17990 forint volt de most már valami 21990 forintos ár van kinn érte. Persze mert időközben változtattak az árán és biztos nálad is bepróbálkoztak hátha kifizeted de mivel jelezted így már nem akartak variálni. Ez azért egy kicsit pofátlanság! :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#5593) horkovy24 válasza fuwiradis (#5590) üzenetére


horkovy24
senior tag

Teljes mértékben igazad van! Amúgy kezd nekem is egyre unszimpatikusabb lenni ez a konzolvilág. Van már egy pár rossz tapasztalatom az üzlettel kapcsolatban. Egyébként én is onnan rendeltem elő a játékot. Viszont én biztos hogy elkezdtem volna ugatni velük mert ha te még akkor rendelted amikor még rendelhető volt akkor igenis teljesítsék a rendelést! De bezzeg akkor nagyon rendesek tudnak lenni mikor ott hagy az ember több 10 ezer forintot. Amikor megvettem ott a Mario and Luigi premium pakk gépemet 84000 forintért meg vettem hozzá egy Remote plus irányítót meg egy Nunchukot még 20000 ezer forintért akkor a seggemet majdnem kinyalták. Ez egyébként tipikus addig jó vagy amíg perkálsz utána már le vagy sz@rva. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#5594) ldave válasza horkovy24 (#5592) üzenetére


ldave
félisten

Lehet csak a First Print csomagokat osztották ma ki, nem tudom. Valamelyik másik fórumban azt írta valaki, hogy összesen talán 5 példányt kapott belőle a bolt, szóval gondolom a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztották ki a játékot. Fene tudja. Nekem is van negatív tapasztalatom a KV-gal, de többségében azért rendben mennek a dolgok.

A Slime draws near! Command?

(#5595) A.tessz válasza ldave (#5594) üzenetére


A.tessz
senior tag

Miután kiosztottál néhány sallert , mindenki készséges volt? :D

Pár hét aztán én is leporolom a wii-ut! A bayonetta miatt!!!

[ Szerkesztve ]

(#5596) ldave válasza A.tessz (#5595) üzenetére


ldave
félisten

Én nem vagyok olyan erős és izmos, mint te :) De rosszallóan azért tudok nézni. Amúgy az angol Nintendo Store-tól jött ma a levél, hogy az ottani példány is úton van, csak még nem tudom mikor jut el idehaza.

A Slime draws near! Command?

(#5597) aya


aya
addikt

Nekem csak a dupla lesz, elég a két lemezes verzió is.
A limitedről kb, 5 perc alatt lemaradtam :(

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#5598) A.tessz válasza ldave (#5596) üzenetére


A.tessz
senior tag

Ráér , jön az a lényeg! :R

(#5599) horkovy24 válasza ldave (#5594) üzenetére


horkovy24
senior tag

Hát lehet igazad van! Sebaj péntekig már kibírom én is! :) Jó játékot kívánok neked hozzá! :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#5600) boost válasza ldave (#5596) üzenetére


boost
addikt

en megrendeltem, de ugy nez ki nem kapom meg. :-( ha esetleg van egy szabad peldanyod, engem erdekelne.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.