Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2001) Devil198909


Devil198909
tag

Viszont meg kell mondanom hogy egyszerűen tényleg nem értem hogy az Eurogamer meg a Gamespot miért pontozta ennyire alul a játékot hol ott szinte mindenhol megkapta a játék 9+-os értékelést!Ha ennek a cikknek a hozzászólásait elolvassátok amit be linkelek láthatjátok akinek ténylegesen megvan a játék az tökéletesen megvan vele elégedve!Egyszerűen nagyon úgy veszem észre hogy nagyon átvették már ezt a hozzáállást hogy a Nintendo-t úgy ahogy van le kell húzni a Wc-n!Pedig be kéne látni hogy ilyen téren verhetetlenek!Ennyi!

http://www.gamekapocs.hu/hir/38844/megjelent_az_uj_donkey_kong_itt_a_launch_trailer

(#2002) Alba Game válasza Devil198909 (#2001) üzenetére


Alba Game
tag

" ... Egyszerűen nagyon úgy veszem észre hogy nagyon átvették már ezt a hozzáállást hogy a Nintendo-t úgy ahogy van le kell húzni a Wc-n! Pedig be kéne látni hogy ilyen téren verhetetlenek! ... "

Ezt rengetegen így látják és én is ezért nem értem, miért ez a "rasszista" hozzáállás sok HAZAI és nyugati cikkíró felől a Nintendo szimpatizánsok, meg úgy általában a Nintendo -hoz köthető dolgok irányába. :( Pl. Konzol Magazin CoD Ghosts tesztjében az " ... a WiiU kiadást nem próbáltam, de szerintem jobb is ... " megnyilvánulás. Majdhogynem mondhatom, hogy UNDORÍTÓ !!!! persze nem kell mindenféle fis-fos Ninti játékot az egekbe magasztalni, mert valójában bizonyos mértékben az N is tehet arról, hogy ez a kényszerképzet kialakuljon róla (lásd pölö: Wii -s gametrash hegyek vagy a WiiU -s játékínség). Ám azt egyik médium sem szereti felemlegetni, hogy a Ninti játékok igenis SZÓRAKOZTATNAK, ellenben a konkurensek "végigtolom azt' jóvan" illetve "csak a multizás miatt vettem meg" játékaival. Pl. nagyon klassz volt PS3 -ra a Ratchet széria, de ha jobban megnézem, az összes epizóddal együttvéve szórakoztam talán annyira, mint egy Mario Galaxy -val Wii -n vagy Starfox Adventures -el GC -n. Vagy a PS / PS2 korszakban általam is az egekbe magasztalt Final Fantasy széria is elbújhat szerintem egy Xenoblade vagy Zelda mögött. (az örök király F.F. VII -et nem sorolom ide !!! :D ) Ám természetesen rengeteg területen a WiiU labdába sem rúghat a generációtársaival (pl. versenyzős vagy sport játékok) és momentán nem gondolom, hogy egy-egy játék (pl. Mario Kart 8 vagy Project C.A.R.S.) ezen változtatni tudna.
Ezeket a dolgokat 8is) meg kellene oldania, változtatnia a nintendo -nak, hogy változzon a róla kialakult kép. És hogy bízhatunk-e abban, hogy mindez a WiiU ideje alatt megtörténik, az talán maradjon mindőnk esetében a maga ítélőképességének sajátja. Szerintem sajnos itt már el van vetve a kocka, a csorba -ismételt- kiköszörülése megmarad a Next-Gen Nintendo brand feladatának. :(((

(#2003) Alba Game


Alba Game
tag

Devil19... !
Köszi a részletes DK beszámolót !!! :R

Mister_X !
Én sem azért említettem, mert "jaj-de-nagyon-fáj" a rezgés hiánya. Nyilván licenszelési meg talán energiatakarékossági okai is voltak, hogy nem került bele. Nyilván hasznos (pl. egy autóversenynél ha érzed a rázóköveket vagy ha elkezd valaki letolni az útról) de nem nélkülözhetetlen. Csak azért említettem, hogy ha valakinek ez fontos, ne lepődjön meg vagy ne csalódjon túl nagyot, ha nem tapasztal rezgést. Ennyi.

FragStaR !
Én pl. sokáig egy 16GB -os KingMax Class10 -es MicroSD -t használtam a WiiU -ba hátulra bedugott USB -s kártyaolvasóval. Teljesen jól múlködött. Aztán nemrég beszereztem 5600ft -ért itt a HardverAprón egy 32GB -os SanDisc pendrive -ot.

[ Szerkesztve ]

(#2004) Alba Game


Alba Game
tag

Esnek a használt WiiU gépek / tartozékok / játékok árai. Mondhatni jelentősen. Már 70k alatt kapni Prémium pakkos gépet, bőven 10k alatt vannak az olyan "nagy" játékok, mint a Wind Waker HD, Monster Hunter vagy a CoD Ghosts és szintén elérhetőbb áron lehet ma már beszerezni olyan hasznos kiegészítóket, mint pl. a WiiU Pro Controller. Szerintetek mi lehet ennek az oka? A népek végleg csalódtak a rendszerben és egyre többen szeretnének túladni rajta? Vagy esetleg más miatt??? :F

p.s.: ja, FragStaR ! Bejelöltelek barátlistán ! Majd igazolj vissza pls !! ;)

[ Szerkesztve ]

(#2005) ImpersonatoR válasza Alba Game (#2004) üzenetére

Közben mar vettem bele egy kingstone dataraveler 16GB ost usb 3.0 ast szinten nagyon lent van mar az áruk.
PC-n próbáltam majdnem 90mb/sec el olvasott írása is 40 korul volt. usb 2.0 nal is hozta a 25-30 as mindkét irányba.
3544 Ft. volt újonnan 2+3 év garral vidéki boltból.
Nem latok új friend invite ot egyébként, tuti nekem küldted?

[ Szerkesztve ]

(#2006) Devil198909 válasza Alba Game (#2003) üzenetére


Devil198909
tag

Nagyon szívesen írtam az eddig tapasztaltakat a Donkey Kong-al kapcsolatban!Ha majd végigtoltam az egész játékot akkor írok majd egy részletesebbet viszont eddig csak ennyit tudok írni a játékról!Viszont már a harmadik szigettel is megvagyok és annyit mondhatok hogy ez is fergeteges!Eddig a pályákon csak a kong feliratokat szedtem össze teljesen mindenhol hogy az a bizonyos titkos pálya mindenhol megnyiljon!A puzzle darabok az extrák miatt majd megmarad a történet végigjátszása utánra!Egyébként ha az olcsó Zelda Wind Waker Hd játéknál az én hírdetésemre gondolsz akkor megmondom neked őszíntén hogy én csak azért adom el mert soha nem voltam nagy Zelda rajongó megvettem végigtoltam és ennyi!Üdv! :R

(#2007) boost válasza Alba Game (#2004) üzenetére


boost
addikt

Szia, eddig is 60-65 volt a WiiU használtan. Általában azok a gépek, amiket induláskor megvettek, és tavaly év végére, október végére kifulladt a bizalom a tulajok részéről. Aztán jött a nagy Mario, meg a WindWaker, az kicsit rátuningolt az eladásokra, és kevesebben is adták el a gépüket (én is vettem volna olyankor használt WiiU-t, de a gazdája meggondolta magát a Mario miatt), de szerintem megint nincs játék (ami kellően hypeolva van), és megint adják el a gépeket az emberek.

Vagy valaki máshogy látja?

(#2008) Csillag01 válasza boost (#2007) üzenetére


Csillag01
aktív tag

En azert adom el mert keves a jatek.store havonta 2 ertelmes jatek ha megjelenik sokat mondtam.gagyi jatekok nem izgatnak mert droidon naponta jelennek meg tonna szam ingyen.sorra kaszaljak el a bejelentett jat3kokat.szinte mar csak a nintendo fejleszt ra.kozben megjelent japanban a ps4 sztem meg kevesebben fognak jatekokat venni wii u-ra.szal sztem meg dramaibb lessz a helyzet mint eddig volt.semmi ertelmes 5letet nemis lat9k a nintendo vezetosegetol arrol hogy ezen a kozel jovoben valtoztatnanak.(a vilagmegvalto 5letuk h gameboy jatekok wii ura hd be finoman szolva is nevetseges).lassan j9nnek a szuper gamek ps4re,x1-re a karacsonyi hajra utan.jan.februar a jatek piac9n pangas.szal valt9k mas platromra.nincs mire varnom.nem akarok honapkat varni 1 ertelm3s jatekra.nem rajtam mult a kialakult helyzet.sajnalom amugy.

Asus Rog Phone 6

(#2009) ldave válasza Devil198909 (#2001) üzenetére


ldave
félisten

Érdemes elolvasni is a tesztet, nem csak a pontot nézni :) Ez Eurogamer írása nagyon jó, az a gondjuk a játékkal, hogy szinte semmi újdonságot nem ad a DKCR-hez képest. Ez a lényeg:
"The likelihood, then, is that people who played DKC Returns will find Tropical Freeze a little uninspiring. It's a superior game - it looks nicer, it's easier to control on the GamePad than it was on the Wiimote, and there's slightly more to do - but like a lot of Nintendo's recent sequels, that doesn't feel like quite enough. "
Most nekem se az, se ez nincs meg, szóval nem tudom ezt se cáfolni, se igazolni.

A Slime draws near! Command?

(#2010) Devil198909 válasza ldave (#2009) üzenetére


Devil198909
tag

Persze én ezt értem amit írtak hogy semmi újdonságot nem ad a játék a Returns-hez képest SZERINTÜK!!!!!!Viszont szerintem ez nem így van és sokan mások is így gondolják!Elvégre mi pluszt várhatunk még el egy olyan játéktól amit most a Tropical Freez ad?! :R

[ Szerkesztve ]

(#2011) Alba Game válasza Devil198909 (#2010) üzenetére


Alba Game
tag

Mindig van lehetôség a fejlôdésre, olyan nincs, hogy semerre tovább. És éppen a platformer szcéna az, ahol tleg csak a képzelet meg a kreativitás szab határokat. Nem pedig a hardveres potenciál. Pl. ott van Mario. Honnan indult és hol van most? Mindííg tudott továbblépni.

(#2012) ldave


ldave
félisten

Angol toplista, 8. hét:

.
.
04 (NE) WIU DONKEY KONG COUNTRY: TROPICAL FREEZE (NINTENDO)
.
.
21 (NE) PS4 RAYMAN LEGENDS (UBISOFT)
.
.

Azért látszik, hogy platformerrel manapság csak N platformon lehet bármi sikert is elérni...

A Slime draws near! Command?

(#2013) ImpersonatoR válasza ldave (#2012) üzenetére

Azert azt vegyuk figyelembe hogy aki kicsit is erdekelt a rayman legends az romma jatszhatta mar eddig. Nextgenre meg nem vennem meg en se meg1x nyaron xboxra kb 1500 Ft. volt live on pl. De vitara 3ds re meg szinte mindenre megjelnet mar ha jol tudom.

(#2014) adalbert1 válasza ImpersonatoR (#2013) üzenetére


adalbert1
veterán

Illetve szerintem az is számít, hogy számomra pl. a Rayman sose volt annyira érdekes/élvezetes, mint a Mario/DK címek, hamarabb végigjátszok újra régi Mario játékokat, mint hogy egy új Rayman-be kezdjek, gondolom ezzel nem vagyok egyedül...

(#2015) ldave válasza ImpersonatoR (#2013) üzenetére


ldave
félisten

Érdemes lenne megnézni akkor, hogy a tavalyi kiadások miként fogytak Wii U/PS3/X360/Vita vonalon.

A Slime draws near! Command?

(#2016) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#2015) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A Vitát leszámítva aránylag egységesen fogytak mindhárom nagygépre, de összességében nem adtak el olyan hűhadesokat belőle.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2017) Devil198909 válasza Alba Game (#2011) üzenetére


Devil198909
tag

Persze!Értem én ezt és a véleményüket is és ezt tiszteletben is tartom!Én annyit tudok mondani hogy nekem a játék nagyon tetszik és teljesen megérte a ráfordított összeget!Nekem és ez személyes véleményem hogy nekem maga a játék jobban tetszik mint a Returns szerintem ez a rész minden szempontból jobb lett de ez csak az én véleményem!Megyek is játszani vele! :D :R

(#2018) PandaMonium válasza ldave (#2012) üzenetére


PandaMonium
őstag

Hát azért ez így nem igaz. Pl. szerintem ha összehasonlítanánk egy LittleBigPlanet eladásait a DK-val vagy a Mario-val elég szép különbség lenne a Sony javára. :U

What I cannot create, I do not understand

(#2019) 90Quiet válasza PandaMonium (#2018) üzenetére


90Quiet
tag

Ezt ugye csak viccből írod? :F
Get your facts right:
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=LittleBigPlanet
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=donkey+kong

A Mario platformerekre adott találatot, már inkább be sem linkelem

[ Szerkesztve ]

A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...

(#2020) Dr.F.E.R.I. válasza PandaMonium (#2018) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A Donkey Kong-gal lehetne a leginkább pariba állítani az LBP-t (nagyságrendileg), de a Mario-szériához képest a fasorban sincs.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2021) adalbert1 válasza 90Quiet (#2019) üzenetére


adalbert1
veterán

Na igen, vicces, hogy New Super Mario Bros.-ból több mint 2-szer annyi elment csak DS-re, mint az összes LBP-ből, az összes konzolra. :) - igaz Marioval tényleg nem fair összevetni az egyéb játékokat.

(#2022) ldave válasza adalbert1 (#2021) üzenetére


ldave
félisten

Pl nagyon sajnálom, hogy a Vitás Tearaway bukás lett, pedig a videók alapján az a játék sokkal többet érdemelne :(

A Slime draws near! Command?

(#2023) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#2022) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Sajnos üzleti szemszögből nézve a kreatív tartalmak ma már egyáltalán nem vehetik fel a versenyt a mainstream szeméttel, csak örülhetünk annak, hogy vannak, akik még forszírozzák az ilyet. De egyébként minden más téren is ez van, film/zene/könyv/stb ez az irányadó trend már évek óta. :(

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2024) PandaMonium válasza 90Quiet (#2019) üzenetére


PandaMonium
őstag

Ha megnézed csak a DKC és a DKC Returns éri be global szinten az LBP-t, a maradék 49 DK szépen le van maradva. Azért szerintem ez kicsit sem rossz arány ahhoz képest, hogy relatíve új szériáról beszélünk: 2008-ban jelent meg az LBP, ezzel szemben a Nintendo 1981 óta építi a DK "kultúrát".
A Mario-k közül is "csak" az első 28 éri utol a 180-ból pedig a Mario messze a legismertebb videojáték franchise az egész világon.
Szóval, get your facts right. :P

Félreértés ne essék, mind a Mario, mind a DK nagyon jó sorozat, de az, hogy csak Nintendo -n lehet sikeres platformer játékot alkotni súlyos tévedés. :D

What I cannot create, I do not understand

(#2025) ldave válasza PandaMonium (#2024) üzenetére


ldave
félisten

Te most miről beszélsz? :) Az 1994-es SNES DKC-ból 9 milla fogyott, a 2008-as PS3-as LBP-ból pedig 4.5 milla a wikipedia adatai alapján. Ne a mindenféle spinoff játékokkal hasonlíts.
De amúgy mindegy is, az LBP egy nagyon jó játék, én PSP toltam végig, de teljesen más kategória.

A Slime draws near! Command?

(#2026) Csillag01


Csillag01
aktív tag

Frissitest kapott a wii u .lehet szedni kb fel perc es restart.

Asus Rog Phone 6

(#2027) ldave válasza Csillag01 (#2026) üzenetére


ldave
félisten

Valami extra vagy csak a szokásos stability and security patch?

A Slime draws near! Command?

(#2028) Csillag01 válasza ldave (#2027) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Sztem semmi extra.fel perc sem volt az update.

Biztos fagy a Donkey kong ;d

Asus Rog Phone 6

(#2029) Devil198909 válasza Csillag01 (#2028) üzenetére


Devil198909
tag

Hát ez érdekes!Én szinte végig játszottam a napokban és nem szedett le a gép semmilyen frissitést sem pedig most is fel van csatlakozva a gép a netre sőt nekem folyamatosan wifi-n keresztül!Nincs nekem beállítva az az opció sem ha a gép ki van kapcsolva leszedné és telepítené!A Donkey Kong pedig nem fagy mert napok óta azt nyúzom és a játéknak semmi baja! :R

(#2030) Csillag01 válasza Devil198909 (#2029) üzenetére


Csillag01
aktív tag

A beallitasokba mennyel bele.ott van egy olyasmi h software update.bokj ra.
Amugy ha nem hiszed akkor olvasd el
Ezt

Asus Rog Phone 6

(#2031) Devil198909 válasza Csillag01 (#2030) üzenetére


Devil198909
tag

Oké!Rendben közben nekem is letöltötte a gép!Köszönöm! :R

(#2032) tariattila


tariattila
veterán

üdv!

kérdezném a szakavatottakat, hogy
prémium vs. alap
gépcsomag között mi a különbség?
(kiegészítőket és a plusz memóriát tekintve ha fel akarom hozni az 'alapot' 'prémiumra' :D akkor az milyen költség? új árakat figyelembe véve)

tervezem a beszerzést mint ezt páran privátban már tudják :D
csak a kiegészítők és játékok nagyban befolyásolják egy-egy 'pakk' ár/érték arányát.... :U

(#2033) ldave válasza tariattila (#2032) üzenetére


ldave
félisten

Pontos árakat nem tudom, de ha a basicből akarsz premiumot, akkor kell venned egy sensor bart, egy töltőállomást és egy tartót, na most ezek közül neked kell tudni, hogy mire van szükséged.

A Slime draws near! Command?

(#2034) ldave


ldave
félisten

Napi 'sikersztori': Japánban a Wii U (1 643 095) végre megelőzte összeladásban az X360-at (1 641 528) :)

A Slime draws near! Command?

(#2035) Alba Game válasza tariattila (#2032) üzenetére


Alba Game
tag

Szia !
Lássuk a különbségeket:

1. Gépszín -> ezen nyilván nem nagyon variálhatsz, a BASIC fehér, a PREMIUM fekete -> költség: X

2. Belső háttértár -> BASIC esetében 8GB, míg a PREMIUM -nál ugyanez 32GB -> költség: 6000 ft (pl. egy Sandisc 32GB pendrive formájában és akkor már 8 + 32GB tárhelyed van ;) Tipp: lehetőleg valami egészen rövid "micro" pendrive -ot szerezz be, mert sosem tudni, mi / miben akad el a gép hátuljában... :DDD )

3. Sensor Bar -> BASIC -hez nincs, PREMIUM -nál a csomag tartalmazza -> költség: 3000 ft -tól 16000ft -ig (nyilván párezerért már kapsz teljesen jó utángyártott érzékelőt, aztán vehetsz eredeti Ninti gyártmányút kb. dupla annyiért, vagy szintén utángyártott vezeték nélkülit kb. öt-hatezerért, vagy esetleg a Nintendo egybe-csomagját ami tartalmaz egy Remote Plus irányítót + Nunchuck -ot + Szilikon tokot a kontrollernek + csuklópántot a kontrollernek + Sensor Bar -t. Nyilván az említett árak "új" árak, szerencsés esetben használtan jó pénzért jó állapotban ugyanezekhez hozzájuthatsz)

4. Dokkoló egységek -> A PREMIUM PACK -hoz jár egy vertikális tartó magánk a gépnek (Ez szerintem egy teljesen nélkülözhető add-on, hiszen fektetve sem igényel sok helyet a gép és a vízszintes pozíció az optikai drivernek is jobb, mint a függőleges. Akikben pedig felmerül, hogy a hűtés szempontjából talán jobb a függőleges helyzet, azoknak mondom, hogy a gép szinte alig melegszik, ergo ez sem érv.), egy állvány a GamePad -nak (Ami tényleg csak arra jó, hogy ne fektetve tárold, esetleg ha nagyon muszálj ezen sasizni a YouTube videókat, akkor a dohányzóasztalon elhelyezve így némileg kényelmesebb :D . Ám ezen túl sok haszna ennek sincs.), továbbá egy töltő-dokkoló egység szintén a GamePad -nak (Talán ez az egyetlen, ami hasznos kiegészító.) -> költség: 3000 ft -tólelérhető a GamePad töltő-dokkoló egység mondjuk az eBay -ról is beszerezhető vagy kis szerencsével hazai konzolboltokban is rá lehet bukkanni, vannak egész csinos u.gy. darabok is töltésvisszajelző fénnyel fehér/fekete színben)

5. Bónusz játékok -> A PREMIUM PACK -okhoz szoktak adni "ajándék" játékot, de nyilván izlés kérdése, hogy amik így elérhetőek, azok elnyerik-e a T. Vásárló tetszését. ZombiU, NintendoLand, Super MarioU, Zelda: W.W. HD, Monster Hunter amikről én tudok, de biztosan van még másfajta "Bundle pack" is. -> költség: 5000 - 8000 ft(a hozzá adott játéktól függően)

6. Nintendo Network Premium hozzáférés -> Nyilván csak újonnan vásárolt PREMIUM PACK esetében várható el, hogy ez a plusz tartalom, hiszen egy használt csomagnál valószínűleg már "ellőték" a hozzáférést. Hogy mit is takar a N.N.P. ? Egyfajta jutalom-pontrendszer. Ha vásárolsz az eShop -on, bónusz pontokat kapsz és ha összejön 500pts, akkor azt beválthatod (levásárolhatod). Továbbá szó volt speciális "prémium" tartalmakról is annó, de nem tudom hogy ebből lett-e valami vagy ez aktuális-e még. Ja, és a pontrendszer a mai állás szerint csak 2014.12.31 -ig érvényes, vagyis addig gyüjthető és további egy éven bellül le kell vásárolni. Egy GBP/EURO = 1 pts. -> költség: X

Konklúziók: ha BASIC pakkodat szeretnéd PREMIUM értékűre "felhízlalni" akkor egy 32GB -os pendrive, egy Sensor Bar, egy GamePad töltő-dokkoló egység és egy játék árát kell hozzátenned. Legjobb esetben is mindez kb. 3000 + 6000 + 3000 + 5000 = 17000 FT

[ Szerkesztve ]

(#2036) tariattila válasza Alba Game (#2035) üzenetére


tariattila
veterán

köszönöm a válaszokat!
különösen utóbbi igen kimerítően részletest! :R

a pendrive bővítés egyenértékű a belsővel?

ezek szerint a hozzáadott játékok, addon set , pendrive ami számottevő költség

a fekete-fehér kérdés gondolom a koszolódás témakörben lényeges (már ha maga a szín mind1)

(#2037) johnny23


johnny23
tag

Sziasztok!

Ki mit gondol erről a fekete ill. fehér színről.
Sztem fehérben olyan 'Nintendósabb' ; modernebb a cucc :P

...feketén túl komornak hat; csak azok a fránya kiegészítők +32GB :U

Egyébként van vmi hátránya annak,hogy vki basic-hez pendrive-ot használ, mint a premium saját 32GB terhelye? Szóval lehet a pendrive-os dolog lassabb?, nem túl kompatibilis? (rendszer/játék)frissítések szempontjából? játékok futtatása?...ilyesmi ?? :C :F

-- new gamer --

(#2038) Dr.F.E.R.I. válasza johnny23 (#2037) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nekem speciel nem az a legfőbb bajom, hogy fekete, hanem hogy az a tipikusan olcsó lakkfekete, ami mágnesként gyűjti az ujjlenyomatokat. A zsírt a bőrről persze a fehér is összeszedi, de a feketén rögtön látszik is.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2039) ldave válasza johnny23 (#2037) üzenetére


ldave
félisten

Úgy kezeli az USB-s tárhelyet, mintha belső memória lenne, ha rajt van a gépen, akkor automatikusan oda ment mindent, nem is kérdez. A Data menedzser résszel lehet aztán mozgatni belső memóriára, ha úgy tetszik, vagy akár lehet backup-ot is készíteni egy 2. pendrive-ra.
Ami fontos infó, hogy a rátett adattárolót kisajátítja, szóval más nem fogja tudni használni újraformázás nélkül.

A Slime draws near! Command?

(#2040) johnny23 válasza ldave (#2039) üzenetére


johnny23
tag

Tehàt akkor semmi hàtràny.
Lehet megjàtszom a Basic-et. A kiegészitők annyira nem fontosak, inkabb amennyivel drâgàbb lenne a Premium, azon veszek egy plussz jàtékot. Vagy Basic Deluxe és van egy plussz kontrollerem :-)

-- new gamer --

(#2041) Alba Game válasza johnny23 (#2040) üzenetére


Alba Game
tag

A pendrive -ot teljesen ugyanúgy (és felhasználóki szemszögből -tapasztalatból- ugyanolyan sebességgel) kezeli, mint a belső tárhelyet. Persze biztosan jobb, ha nem mindjárt a leggagyibb/legolcsóbb szutykot veszed meg és ha engem kérdezel, nem is muszálj 32GB -osat venned. Én majd' egy évig elvoltam a belső tárhely + 8GB memókari kombóval. Néhány demó ami sok helyet foglal, a rendszer, a játékfrissítések meg a mentések minimálisat. A demók meg úgyis korlátosak (meg van határozva, hányszor indíthatod el - pl. 30 -szor), tehát sokáig úgysem fognak dekkolni a gépen. Esetleg ha sokat vásárolsz eShop -ról "nagyjátékot" akkor tényleg indokolt hamar beszerezni egy nagy tárolót, de nem biztos, hogy ez túl valószínű. :D

black or white ???
Nekem is fehér Basic gépem van (bár én fehér-mániás vagyok :DDD ), de nem bántam meg. A feketén a por / ujjlenyomat / karcok SOKKAL jobban meglátszanak. Tudom, mert a Wii -m annó fekete volt és ezzel sokat szívtam. A fehér egyetlen hátránya lehet, hogy ha nem túl tiszta kézzel nyúlsz a kontrollerhez, akkor akad néhány olyan rész/felület, ahonnan elég nehéz "leretkelni" a mocskot. Szintén tapasztalat, nagyfiam a műszakirajz házifeladat után ezt sikeresen bizonyította: grafitos manccsal nekiállt CoD -ozni (nyilván elkezdett izzadni a tenyere is, ami csak "segítette" a dolgot), és a GamePad -on a ravaszok meg a ZR/ZL alatti hajlat mögötti rész (szóval ami nem "lakkfehér") borzalmasan nézett ki és nem kis munka volt rendberakni. :O

és esetleg mégegy tipp: MINDENKÉPPEN vegyél a gépre kijelzővédő fóliát !!!! Én is ezzel kezdtem, a gép mellé egyből beszereztem. Nem csak aztért mert esetleg a játszás közben megkarcolhatom, hanem mert ha tiszta ujjlenyomat lesz a sok tapizástól (pl. össznépi Nintiland -ozás vagy Rayman Legends -ezés), akkor bátrabban esek neki a letisztításának.

Egy gyors kérdés: szerintetek normális, hogy egyéves gépnél a Stylus kipottyanhasson a GameTab -ból, ha "fejreállítom". :Y Szóval bepattan amikor beleteszem, de nem marad benne ha elfordítom, gyakorlatilag a saját súlyától kipottyan. Pedig nincs olyan retentő sokat használva, van külön "toll" hozzá (WiiU Accessory Set részeként beszerezve). Ti tapasztaltatok ilyent? :F

[ Szerkesztve ]

(#2042) Alba Game


Alba Game
tag

A mai szerzeményeim pedig ezek a drágaságok (összben 13,5k): :C
Köszi A.tessz !!! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#2043) johnny23 válasza Alba Game (#2041) üzenetére


johnny23
tag

Köszi a kimerítő választ :R

A gamepadra vhol láttam, ilyen áttetsző védőtokot,amibe az egész belemegy. Szóval ilyet mennyire érdemes beszerezni? Vagy elegendő a kijelzővédő?

Más: egyes helyeken lehet kapni ezt a Wii U Basic Deluxe Bundle -t,amihez jár plusszba egy wii remote plus, nunchuk és sensor bar. DE ez a sensor bar nincs benne alapba a Basic pakkba?
(és egyébként a fenti kiegészítőkkel,mennyire érdemes megvenni a Basic-et? Vagy inkább egy Pro kontroller jobban megéri?:F )

[ Szerkesztve ]

-- new gamer --

(#2044) Mister_X válasza Alba Game (#2042) üzenetére


Mister_X
nagyúr

素晴しい! Pláne ennyiért :) Én már eldöntöttem, hogy nekem japánul kell majd a következő generációs gépem. Ha felvesznek az egyetemre, akkor megjutalmazom magam egyel :D

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#2045) A.tessz válasza Alba Game (#2042) üzenetére


A.tessz
senior tag

Nincs mit , jó játékot!

(#2046) Alba Game válasza Mister_X (#2044) üzenetére


Alba Game
tag

" 素晴しい! " -> kérlek próbálj meg EU nyelven kommunikálni. Sajna itt nem mindenki perfekt kanji. :D

(#2047) Alba Game válasza johnny23 (#2043) üzenetére


Alba Game
tag

Szerintem hanyagolhatod azokat a tokokat. Nem azért, mert "semmitől sem véd meg", hanem azért, mert használva kényelmetlen, állandóan ki-be rakosgatni a Tab -ot meg macera. Maximum egy olyan szilikonos huzatot érdemes rátenni, de ha nincs a közelben gyerek / kutya vagy hasonló, akkor ez is fölös. Ez is a karcoktól, kisebb koccanásoktól védheti meg. Párezer forintos tétel, annyiért talán megéri. De előfordulhat, hogy az sem a legkomfortosabb a mindennapos használat szempontjából.
Nálunk 3 srác van itthon + egy blöki és a cucc él és virul, gyak. patika állapotban. Persze az ördög nem alszik... De a GamePad elég korrektul bírja a strapát. Nyilván nem kell / szabad hajigálni, de azért eléggé sok kell, hogy látható sérülést okozzunk rajta.

Amikor írtam a BASIC vs. PREMIUM PACK -os összehasonlítást. Ott a Sensor Bar -os résznél éppen erről a csomagról beszéltem ( Sorry, akkor nem jutott az eszembe a neve, pedig itt van a polcomon a doboza :B ).
És a tisztázás kedvéért: PRO CONTROLLER vagy REMOTE = nem ugyanaz. Nem csak kinézetben, de támogatásban is. Van, amit az egyikkel, van amit a másikkal érdemes vagy lehet játszani. És van, amelyik játékot bármelyikkel, csak egyéni "izlés" illetve pénztárca kérdése a döntés. Mondjuk NintendoLand -ozni egy Remote+ -al sokkal jobb, de Tekken Tag -ozni vagy FIFA 13 -azniinkább Pro Controllerrel. De mondjuk a Rayman Legends esteében nekem mindegy, melyik marad az én mancsomnak. CoD -ozáskor is használható mindkettő, de ha bejön hogy a Remote mozgatásával célozz, akkor az, ha meg régi konzolos vagy és ráállt a kezed a joy -ra, akkor Pro Controller a javasolt. Alternatívaként pedig egy javaslat: átmenetileg akár beszerezhető egy Wii -s Classic Pro Controller is, a WiiU -s "nagytesó" árának harmadáért. :K

[ Szerkesztve ]

(#2048) Mister_X válasza Alba Game (#2046) üzenetére


Mister_X
nagyúr

It's wonderful! I can purchase my own next generation console, if I acquired to university. (tudim, szar az angolom)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#2049) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#2048) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Mi is tudjuk, ne szabadkozz miatta.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2050) Alba Game válasza Mister_X (#2048) üzenetére


Alba Game
tag

Gúglifordító azért csak megbirkózik vele. :U

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.