Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#5951) _Balee_ válasza fogtunder (#5942) üzenetére


_Balee_
aktív tag

Gratula, ha ezt tudom megrendelem én is közvetlenül az Ubitól. Mindenesetre várjuk az élménybeszámolót. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal

(#5952) boost válasza fogtunder (#5942) üzenetére


boost
addikt

Gratulálok!!! Aki mer az nyer!!!

@woros te meg jól írdd meg azt a levelet, hátha visszakérik a többiektől, akik időben, sőt, bejelentéskor rendelték a játékot, a Collectors Edition-t, és akkor nekik se lesz jobb. Sőt, még később játszhatnak. :(((

(#5953) woros válasza boost (#5952) üzenetére


woros
őstag

Hogy kérnék már vissza, lol. Ezt te sem írtad komolyan ugye? Nem kell itt a szájkarate, egyszerűen csak adjanak valami kompenzációt. Én is előrendeltem már tavaly előtt és akkor? Nem az Ubitól, de ez ne legyen már előny v hátrány senkinek. Köszi. Ubisok így is kapnak valami pixel kinézetű fegyvert, legyen annyi elég. :C

(#5954) woros válasza ldave (#5950) üzenetére


woros
őstag

100 ubi pontot vagy hogy hívják beválthatod 20% kedvezményre. Ezeket játékokból lehet szerezni, akár ingyenesekből is. Ha megvan Wii U-n valamelyik Ubis játék, akkor abból is.

(#5955) fogtunder válasza boost (#5952) üzenetére


fogtunder
nagyúr

szerintem az amúgy valamilyen hiba volt az ő részükről, mert a számlán és mindenhol standard edition van. most vagy az volt, hogy nem volt elég sima és akik nagyon az elején rendelték 8én konkrétan amint megjelent az UBI store-ban), annak ilyet kültdtek, mert erre meg nem volt nagyon kereslet (elnézve a figurát ezt mondjuk meg tudom érteni ;] ) vagy csak simán elkúrták.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#5956) boost válasza fogtunder (#5955) üzenetére


boost
addikt

szerintem csak elrontották.

(#5959) fogtunder


fogtunder
nagyúr

Kingodm Battles röviden, előre is elnézést, hogy folyamatosan az XCOM-hoz fogom hasonlítani, de hát az egyik kedvenc játékom, és elég nyilvánvaló alap az összehasonlításra.

egyelőre még nincs benne sok időm, de a játék alapvetően könnyű. aki az XCOM-ot közepes, vagy magasabb nehézségi szinten játszotta, annak az eleje túlontúl egyszerű is, nyilván, ha új vagy a műfajban, nem baj, hogy hagy időt beletanulni, engem zavart, hogy nagyon limitáltak a lehetőségek. a hatodik fejezet az első, ahol újra kellett kezdenem egy csatát, mert az előzőben lesérültek a karaltereim és az utána következőben esélyem se volt, mert a behemót, akit bedobott, 1 hitelt akárkit. itt jön egy újabb sirámom, mégpedig, hogy a játék pár triviális dolgot a szádba rág, de például ezt, hogy a karakterek nem gyógyulnak fel két csata között, még véletlenül sem, ráadásul erre ahogy észrevettem, csak úgy van lehetőség, ha éppen találsz egy gombát, ami nem túl gyakori.
a harcrendszer nekem nagyon fura, de szintén az XCOM-os múlt miatt. pl nincs overwatch, illetve nem mindenkinek, és akinek van, annak is speciális képesség, amin 2 kör cooldown van. szóval ha nem tudtál támadni a körben és a karakternek nincs ilyen képessége, vagy az előző körben használni kellett, akkor eldobtad a körödet, nem csináltál semmit. ez mondjuk még egy dolog, ami jobban zavar, az a hit % és a fedezék rendszer. ha fél fedezék mögött vagy, akkor 50% esély, hogy nem találnak el, ha teljes fedezék, akkor biztos, ha meg kint állsz a prérin, akkor tuti, hogy meglőnek. nincsenek átmenetek, nincsenek magaslati módosítók (sebzésre igen, de célzásra nem), ha fél fedezéket találtál csak, akkor coinflip, és eddigi tapasztalataim alapján az RNG ilyen szempontból rosszabb, mint az XCOM-ban, pedig ott azért párszor keményen anyáztam. a sebzés ugye itt is random, sokkal kisebb százalékban, de elég gyakran maradnak ellenfelek 10-1 HP-n, ami idegesítő.
ami viszont nagyon jó, hogy a karakterek sokkal agilisebbek, ott a team jump, mozgás közben közelharci támadás, ez a része nagyon tetszik. a skill treek nagy részét még nem láttam, kíváncsi leszek, mennyire lesz változatos az endgame. a pályák ötletesen vannak felépítve, viszont ugye nem random generáltak, ez mondjuk az újrajátszhatóságnak nem tudom mennyire fog kedvezni, lesz-e random skirmish mód, amivel el lehet szórakozni majd a végén.
a felfedezés rész jó amúgy, bár az ügyességi részeknél azért a kamerakezelés nem feltétlen a barátunk, de lehet csak Pro controllerrel kellene játszani és valójában a JoyCon stick érzékenységével van a gond. nekem ez a beszéd nélküli prüntyögés már a Zeldában se jött be, de ebben már-már idegesítő. backtrackelni sokat kell majd, ha mindent össze akar szedni az ember, már az első fejezetben voltak olyan dolgok, amiket nem tudtam megcsinálni, mert nem kaptam még meg a képességet és a hatodikig szintén, szóval lehet majd visszamászkálni keményen.

kicsit vegyes érzelmeim vannak. egyrészt jó, hogy megint tudok mit játszani a Switchen, maga a játék se rossz és látom benne, hogy vannak (lesznek) mélységei, de az árát kissé soknak tartom ahhoz képest, amit eddig mutatott. én részemről egy XCOM 2 portnak jobban örültem volna.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#5960) ayo válasza fogtunder (#5959) üzenetére


ayo
addikt

köszi. én új címeket főleg UBI-tól ezért se rendelek elő, mert nem szeretem a lutrit. Biztos jópofa a játék, de engem is bosszantana, ha számomra egyértelmű dolgokat erőltet egy játék, de gondolom ők abból indultak ki, hogy az igazi Nintendo-fan nem játszik mással és ez most új :)
Eddig is az volt a terv, hogy majd használtan beszerzem 12-14 körül, aszem maradok ennél, bár jó lenne már valami story alapú játék mert a Zelda óta nem sokat pörög a gép.

http://jateknaplo.blog.hu

(#5961) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Nem tudom kit érint, de azért leírom. FIFA 18 fullHD/60FPS lesz dokkolva, handheld módban 720p/60FPS.

Live-Die-Respawn

(#5962) Darth_Revan válasza oriic (#5961) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Skyrim is úgy tűnik stabil 30 fps meglesz. Grafika ps3 és ps4 között lesz.

(#5963) hszilard666 válasza Darth_Revan (#5962) üzenetére


hszilard666
veterán

Nagyon vááááárom! :)) Van valakinek valami infója hogy mikor gyün?!

ÜBER AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER: tinyurl.com/yh5zwxf2

(#5964) koncsik válasza hszilard666 (#5963) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Szia, visszajöttél ! :R
5 napos hírt találtam, ez alapján December 2017. Valahol December 31-et olvastam, most nem találom.
"Nintendo Switch Skyrim Release Date
Nintendo and Bethesda haven’t confirmed a specific release date but we do have a specific release window to look forward to.
Bethesda says it will release Skyrim for Nintendo Switch sometime this fall. For those that want to get real specific, fall in the Northern Hemisphere starts on September 22nd and ends on December 21st.
Nintendo says the game will be out Holiday 2017."

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5965) hszilard666 válasza koncsik (#5964) üzenetére


hszilard666
veterán

:DDD El sem mentem!
De már van működő build, miért nem adják ki? És ha megmurdelek decemberig? A macska menne a sóhivatalba :(

ÜBER AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER: tinyurl.com/yh5zwxf2

(#5966) martin0094


martin0094
csendes tag

Sziasztok! Gondolkodom egy nintendo switch vásárlásán, a véleményetekre lennék kíváncsi mennyire éri meg jelenleg. Kezdeti tesztekben olvastam szoftver és hardver hibákat is, jelenleg ezeket javították? Ahogy elneztem játékok jönnek rá folyamatosan, ezeket jól látom, hogy még egy darabig támogatott konzol lesz? Válaszokat előre is köszi :)

(#5967) PandaMonium válasza martin0094 (#5966) üzenetére


PandaMonium
őstag

> még egy darabig támogatott konzol lesz?

Idén márciusban jött ki, nagyon csúnya lenne ha nem támogatnák. :DDD
Az én személyes véleményem, hogy ha most akarsz játszani akkor egy használt Wii U jelenleg jobb döntés, persze csak ha nem fontos a hordozhatóság és nem fáj nagyon a fogad valami kizárólagos Switch exkluzív címre. Hosszú távon pedig nyilván a Switch a jobb, ha nem zavar, hogy jelenleg kevés cím van rá és még elég zsebbenyúlós kategória.

What I cannot create, I do not understand

(#5968) martin0094 válasza PandaMonium (#5967) üzenetére


martin0094
csendes tag

A hordozhatóság lenne az elsődleges szempont a sok vonatozás buszozás miatt, otthonra ott a PC :)

(#5969) woros válasza martin0094 (#5968) üzenetére


woros
őstag

3DS esetleg? Rengeteg jó játék van rá.

(#5970) PandaMonium válasza martin0094 (#5968) üzenetére


PandaMonium
őstag

Akkor jó döntés lehet a Switch. Azért vess egy pillantást a felettem javasolt 3DS-re is, nagyon pöpec konzol az is. :K

What I cannot create, I do not understand

(#5971) aya


aya
addikt

Switch ellen csak az van hogy nem fér el a zsebedben.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#5972) Madwe


Madwe
nagyúr

Nomeg drágább s kevesebb játék van rá, cserébe az frissebb szebb ropogósabb :)

(#5973) ldave válasza aya (#5971) üzenetére


ldave
félisten

Megy az, csak nagy zseb kell hozzá :)

A Slime draws near! Command?

(#5974) Sirandrish válasza aya (#5971) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ugyan már...simán belefér....

....a fele ;]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5975) KOHO válasza Sirandrish (#5974) üzenetére


KOHO
senior tag

Mik azok a QR kódok a hátulján? :)

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#5976) aya válasza KOHO (#5975) üzenetére


aya
addikt

Be kell olvasni a QR-t telefonnal ;]

Na jó akkor elfér. Meg győztetek.

3ds-re előny a rengetek játék+ olcsóbb, cserébe rondább.
Switchre meg most kezd minden beindulni, nagy név októberben, és jó eladások ami a cégek fantáziáját is megmozgatja.

Kontra rengeteg android szintű játék, ja bocs azok indi játékok.....

[ Szerkesztve ]

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#5977) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

A vártnál jobb kritikákat kapott a Mario + Rabbids Kingdom Battle (a gyűjtői doboza a Sonic Mania után nem is olyan nagy ;) )

VR-re utaló kódot talált valaki a Switch OS-ben (valószínűleg csak egy elvetett ötlet maradéka)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5978) aya válasza koncsik (#5977) üzenetére


aya
addikt

Lehet hogy rajött a nintendo hogy tul nagy lenne a switch kijelzője ha a fejünkre tapasztanánk :) Még lecsatolt joyconokkal is.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#5979) ayo válasza koncsik (#5977) üzenetére


ayo
addikt

virtual boy játékot talán még el is bírna korrekt fps-sel

http://jateknaplo.blog.hu

(#5980) PandaMonium válasza ayo (#5979) üzenetére


PandaMonium
őstag

Mobilon is van VR, szóval megvalósítható. Nyilván nem Breath of the Wild minőségű grafika mellett, de kompromisszumokkal biztosan. :K

What I cannot create, I do not understand

(#5981) woros válasza PandaMonium (#5980) üzenetére


woros
őstag

Csak a Mario Kart VR jöjjön rá, grafika nem számít. :D

(#5982) KOHO


KOHO
senior tag

Biztosan meseszép lenne a 720p-s kijelző egy VR szemüvegből :D Biztosan nem lenne pixeles a kijelző :D

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#5983) Madwe válasza KOHO (#5982) üzenetére


Madwe
nagyúr

Igen, azért a minimumnak számító 1080p@60 de inkább 90fpst nem tudom hogy tolná ki magából. + kéne hozzá egy jobb kijelző is :D

(#5984) KOHO válasza Madwe (#5983) üzenetére


KOHO
senior tag

Egyébként egy OLED-es kijelzőt igazán elbírt volna a Switch. Nem azt mondom, hogy csúnya ez a mostani lcd, de az OLED fényévekkel szebb.

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#5985) Peat;) válasza KOHO (#5984) üzenetére


Peat;)
veterán

Ilyen méretben drága valószínű, így is drága a gép.

(#5986) Madwe válasza Peat;) (#5985) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azért jópár olcsó androidba belefért, de kétségtelen h feljebb tolta volna az árakat, s annak ellenére h mind telefonom mind tvm oled s sose mennék vissza lcdre, a switchnél ez valahogy sosem zavart :) Eleve ritkán játszom sötétben, fényben pedig már annyira nem jön ki a nagy kontraszt, mert ott a fekete amugy sem fekete...

(#5987) ayo válasza PandaMonium (#5980) üzenetére


ayo
addikt

majd ha minden játék gond nélkül fut, akkor jöhet a VR addig szerintem komolytalan ezzel foglalkozni ezen a gépen.

http://jateknaplo.blog.hu

(#5988) KOHO válasza Peat;) (#5985) üzenetére


KOHO
senior tag

Csak összehasonlításképpen a PS Vita 60 ezer forint volt megjelenésekor, abba valahogy sikerült Oled kijelzőt varázsolni :)

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#5989) PandaMonium válasza KOHO (#5988) üzenetére


PandaMonium
őstag

Persze, mert az OLED kijelző árát igazából a memóriakártya vásárlásnál fizetted meg. ;]

What I cannot create, I do not understand

(#5990) Peat;) válasza Madwe (#5986) üzenetére


Peat;)
veterán

Nemtom, ilyen méretben azt hittem nem elterjedt az oled, csak telefon méretben, lehet én tudom rosszul.

(#5991) fogtunder válasza PandaMonium (#5989) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ez teljesen valid, csak annyit tennék hozzá, hogy a Switch játékok is förtelmesen drágák, szóval lehet belefért volna.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#5992) [Ixub]


[Ixub]
tag

Valaki próbálta már a PayPal-t? Nagyon nem mindegy, hogy 60 EUR vagy USD.

Köszi,
x.

(#5993) PandaMonium válasza fogtunder (#5991) üzenetére


PandaMonium
őstag

Csak vicc volt, nem kell komolyan venni. :) A Nintendo pedig mindig így árazta a termékeit, majd 1 év múlva beesnek a first-party címek árai a 12-14k árkategóriába és nem nagyon fognak elmozdulni.

(#5992) [Ixub]: Fizetéskor nem irányít át a Paypal oldalára? Ott fel van tüntetve a pénznem általában.

[ Szerkesztve ]

What I cannot create, I do not understand

(#5994) [Ixub] válasza PandaMonium (#5993) üzenetére


[Ixub]
tag

Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy valaki próbálta-e, hogy működik rendesen vagy nem. Tudom, hogy kell Paypallal fizetni. Eddig azért nem tudtam dollárban vásárolni, mert a kártyámat nem fogadta el. Ezt lehet feloldani így.

(#5995) Madwe válasza [Ixub] (#5994) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ha a paypalod mögött magyar bankkártya van, akkor lehet azt se fogadja el, pl psn nem eszi meg.

[ Szerkesztve ]

(#5996) woros


woros
őstag

A Mario+Rabbis kollektor kiadáshoz járó kártyák egyébként mire valók? És pl. USA storeból ha megveszem a season pass-t az jó lesz az EU verzióhoz?

[ Szerkesztve ]

(#5997) [Ixub] válasza Madwe (#5995) üzenetére


[Ixub]
tag

Köszi, akkor ezt nekem kell kipróbálnom.

[ Szerkesztve ]

(#5998) Damateo


Damateo
aktív tag

Üdv,
Várható a konzolból egyéb kiadás?

(#5999) ldave válasza Damateo (#5998) üzenetére


ldave
félisten

Mire gondolsz? Más szín vagy más játékkal együtt csomagolva?

A Slime draws near! Command?

(#6000) fogtunder válasza woros (#5996) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nem tudom, mert nem bontottam ki, de ránézésre csak plusz papír, semmi több.

I hate morning people. And mornings. And People.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.