Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
Le leveleztem a szervízzel a joy con problémámat, de csak a drift miatt javítják ingyenesen, viszont nekem nem az a bajom. Hol lehet normális minőségű alkatrészt kapni ezekhez? Inkább meg csinálnám magamnak.
-
hombre[EU]
veterán
Bakeru reviews
van hozzá demo,holnap után megjelenésLife, Uh, Finds A Way
-
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, van egy v2 switchem egy csomó digitális játékkal, szeretnék venni egy oled modellt is, azt inkább magamnak, a v2-vel a tvn a gyerekek játszanak. Kérdés hogy a v2-n lévő játékok újra letölthetőek ingyen az oledre is? (Egyszer már kifizettem). Az oled modell berakható a v2 dokkolóba is? Vagy fordítva a v2 az oled dokkolóba? Illetve méretben van különbség, mert szeretném a v2 satisfy gripet és táskát használni az oledhez? Köszi a segítséget.
-
nagyúr
válasz kislaci #58258 üzenetére
A jatek accounthoz kötődik, bejelentkezel a masik switchen, beallitod elsodleges gepnek es akkor onnantol oda tudod letolteni a jatekokat. Mentesek csak akkor mennek at ha vaj elofizetesed.
Dokkolo csere passz, en az inkabb nemre szavaznek, van nemi elteres meretben v2 es oled kozott.
-
Rigormortiis
veterán
Man of Medan:
Jó volt! Persze megjelenésekor PS4en már végigvittem többször is, kedvelem a Supermassive játékait. Alapvetően egy filmszerű, döntéseken alapuló élményt kapunk (ha valakinek mond valamit az Until Dawn, ez is ilyen). A Switch port remek, handheld módban kifejezetten jól néz ki, és futás-gondok sincsenek. Kifejezetten jó móka coopban tolni, ps4en így vittem végig egyszer a cimborámmal
Az akciós, 10 eurodolláros árat kifejezetten megéri!Akit nem érdekel a játék, szerintem az is nézzen rá YT-n a Kurátoros átvezetőkre. Minden szava aranyat ér (és sajnos az őt megformáló színész idén elhunyt).
Annyi infó még, hogy ez az antológia-sorozat ennyi volt. 4 rész, és a 3-4. a legjobb A harmadikat lazán megcsinálhatták volna Alien játéknak is! Viszont a Supermassive Gamesnek sem megy jól, úgyhogy lelőtték a második évadot, sajnos. Switchre még elérhető a második rész is, akcióban szintén 10 eurodollár.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Guitar14
senior tag
válasz kelly7 #58265 üzenetére
Mi az a nagy gomb? Mindegyikre rá van írva mi az csak az analogra nem.
Csak mert lehet akár otthon is meg lehet csinálni. De ha nem akkor egy konzolszervizbe be lehet vinni akkor biztos megcsinálják. (pandafix, konzolvilág szerviz, platinumshop szerviz csak, hogy mondjak párat)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
horkovy34
kezdő
Azért ez a Ubisoft sem piskóta! Bár gondolom ezzel kapcsolatban nem mondtam senkinek olyat amit eddig nem tudott. Letudtam a South Park Stick of Truth-ot. Utána beszereztem az apróról kártyás verzióban a Fractured but Whole-is csak hogy ne essek ki a ritmusból. Lassan ennek a sztorijának is a végéhez érek és gondoltam beszerzem hozzá a season pass-t is ha már most úgy is akciós az eshop-on. Kicsengettem azt a 6 eurót mire letölt egy 1mb-os unlockoló fájlt a játékhoz hogy megnyiljanak a DLC-k amik eleve rajta vannak a cartridge-n.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #58263 üzenetére
Nem lőtték le a 2. évadot, a harmadik kérdéses a Kurátort játszó színész halála miatt.
[link]www.adventuregames.hu
-
mahoni
tag
Ha veszek egy modositott oled-t azt bannolhatjak?
42
-
TrishtanAG
senior tag
válasz mahoni #58270 üzenetére
Ne menj online, amikor a CFW-es rendszert indítod (ami mondjuk egyben hülye tanács is, ha mondjuk PS remote playre, vagy PC gamestreamingre akarnád használni). Vagy keresd meg a homebrew appot, ami ELVILEG kiküszöböli, hogy érzékelje a Nintendo és bannoljon.
www.adventuregames.hu
-
igorguzmov
tag
Sziasztok.
Megüresedett egy hely a családi Nintendo Switch Online + Expansion előfizetésben. 2025 szeptember 6.-áig van kifizetve. Elvileg jár mellé 2 hónap ingyen de ezt még nem írta jóvá a nintendo. Ha valakit érdekel írjon egy pmet. 3500 jó magyar forintba kerül.[ Szerkesztve ]
-
cactuar
aktív tag
válasz igorguzmov #58272 üzenetére
A +2 hónapot 2-3 nappal később kapod meg. E-mailben küldik a kódot.
-
solti
senior tag
akkor jár a 2 hónap ha a nintendon vetted... cdkeyses kódra pl nem jó... én benéztem
-
penge111
addikt
Ismét eltelt pár hét, végeztem is 3 játékkal.
Cat Quest III kb 7 óra lehetett, úgy hogy csak pár elhagyott kincses láda maradt ki. Nekem nagyon tetszett, de szerintem nem ér fel a második részhez. A hajózás ami újdonság, de ezt a részét szerettem legkevésbé, mert kicsit macerás volt az irányítás. A dungeonok valóban sokkal kisebbek lettek. Az egész openworld jellegű, de nincs gyors utazás a játékban. Az az igazság, hogy annyira kicsi a világ, hogy a legtávolabbi pontjára is eljutunk 1-2 perc alatt 😊 A főküldetés mellett vannak nagyon jó mellékküldetések, ezeket érdemes felfedezni, mert némelyik nagyon különleges (pl Dratcula) A játék grafikája szebb lett, az egészből árad a korábbi részekre jellemző báj és humor.
A másik játék az Across the Obelisk lett, ez egy rogulite jellegű, kártyajáték. Aki szereti az ilyen típusú játékokat, annak ez nagyon be fog jönni. Az egyetlen problémája, hogy szerintem igen magas a tanulási görbéje, sok időt igényel mire az ember rájön mi mi ellen jó, mit érdemes gyűjteni, fejleszteni. Szinte alig van infó a neten, vagy már elavultak, hogy milyen paklit érdemes szép lassan összeszedni. kb 30-35 óra alatt sikerült a végső gonoszt legyőzni. De simán több száz órát bele lehet tenni a játékba, mert annyi lehetőség van benne. A játékban 4 fős csapatot kell irányítanunk, mind egyedi kártyákkal, képességekkel rendelkezik. Rengeteg kártyalap, tárgy van a játékban. A megnyert csaták után xp-t, aranyat, kristályt kapunk. Ezekből vehetünk bizonyos helyeken tárgyakat, fejleszthetjük, illetve vásárolhatunk lapokat. Amikor meghalunk minden kezdődik elölről, de attól függően meddig jutunk arannyal, gyémánttal jutalmaz a játék, és az elért szintünk is megmarad. Ezekkel fejleszthetjük a kezdő városunkat, a karaktereinket fejleszthetjük, így valamilyen szinten megerősödve vághatunk bele az újabb kalandba. De a játék kegyetlen nehéz, különösen az utolsó pályákon, nagyon jó paklit és felszerelést kell összeraknunk, és megfelelően kijátszani ezeket, ha győzedelmeskedni akarunk. Az egész játék nagyon hasonlít a Warcraftra, csak kártyás kivitelben. Itt is van tank, dps, healer stb. A titkos bossok, a több mint 10 megnyitható karakter (amikhez nagyon nehéz kihívásokat kell teljesíteni), a rengeteg mellékküldetés, eventek, a feloldható kártyák, tárgyak mind az újrajátszási faktort növelik. Aki nagyon ráfügg több száz órát is bele tehet. Ja, a legdurvább, hogy van benne coop mód, de nem egymás ellen… Kártyás játékban még nem is nagyon hallottam ilyenről. Sok kártyajátékkal játszottam már, szerintem ez a legjobbakkal van egy szinten.
Végül nemrég fejeztem be a Hat in Time játékot. Ezt még sok éve Idave kolléga ajánlotta a Ps4-es topikban. Ez egy platformer játék, ha még anno kicsit csiszolgattak volna rajta, akkor simán vetélytársa lehetett volna a Marióknak. Rengeteg jó ötlet van benne, fantasztikus a pályák dizájna, sok vicces jelent is akad, a bossharcokból nagyon kevés van, de nagyon jók. Sajnos az irányítás, és a kamerakezelés itt-ott botrányos lett, switchen elég sokat töltöget a nagyobb szakaszok között, vagy halál esetén. összességében nagy meglepetés volt ez a cím is.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
morfondőr
őstag
válasz tboy93 #58280 üzenetére
Nekem az volt a fő szempont, hogy a Super Mario Party a joy-con-okra van leginkább kitalálva, míg a Superstars-t simán lehet játszani pro controllerrel amiből van itthon kettő, ezért inkább az utóbbi mellett döntöttem.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
igorguzmov
tag
betelt
-
nagyúr
Ez a switch parental control lehetőség tényleg akkora szutyok, hogy nem lehet felhasználónként különböző szabályokat beállítani? Ezt nem akarom elhinni. Ha beállítok napi limitet, akkor az rám is vonatkozik, meg a 2 gyerekre is? Nonszensz.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy egyik bekapcsolás után az eddig párosított Gyári kontrollerek és a 2 Pro kontroller sem csatlakozik többet a Switch Oled -hez? Ott vannak még a párosított kontrollerek között de nem lehet feléleszteni őket. Már csináltam hogy az összes controllert eltávolítottam és próbáltam újként hozzáadni de semmit sem lehet. Nem látja őket, még a gyáriak is csak akkor működnek ha felcsatlakoztatom őket a két oldalára. Amint leveszem már nem is működnek és párosítani sem lehet semmit.
Köszi -
Freezee
senior tag
válasz TrishtanAG #58292 üzenetére
Hát azt nem próbáltam. Megnézem.
-
Rigormortiis
veterán
Fej-fej mellett vittem egy órát az SMTV két verzióját tv-n. Először is: ha nem is tűnik fel elsőre, tv-re kötve van egy kis fejlődés a megjelenítést illetően, főleg a framerate tűnik folyamatosabbnak (handheld módban ez annyira nem jön ki).
Van pár qol újítás, amit akkor is megkapunk, ha a régi verziót indítjuk (mármint az új játékban). Nyilván a Canon of Vengeance az igazán érdekes, de ebben sokat még nem haladtam, pedig szinte teljesen új sztorit kapunk az első óra után, és két új helyszínt is. Az endgame dungeonra nagyon kíváncsi vagyok.
Viszont nem győzök már hangot adni, hogy az Atlus szokjon le erről a kreatén játékkiadási szokásáról. Miért nem bírja a "golden", Royal" vagy "vengeance" kiadásokat akár drága expanziókként kiadni? Baromi idegesítő, hogy így gyakorlatilag kukázni lehet a sima verziót, és nem is kompatibilisek egymással... Annyi, hogy kaptam pár dolgot az alap smt5 mentésem miatt, de könyörgöm...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
morfondőr
őstag
-
l.skywalker
félisten
válasz tboy93 #58288 üzenetére
Én beállítottam nullára és mikor játszani akar valaki mindig fel kell oldani. Alapvetően nem akartam, de egy idő után mindig szétnyomkodta valaki
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- eladó 8BitDo Arcade Stick
- Xbox Series S
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest