- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 09:17 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Vinted-en keresztül küldtem, a vevő már megtette a panaszt, ő valószínűleg nem fog rosszul járni a vevővédelem miatt, de remélem én is meg fogom érte kapni a pénzt, meg nem lesz lehúzva a profilom, mintha én vertem volna át valakit.
És hozzá teszem, hogy úgy csomagolok, hogy vastag kartonpapírral körbe fogom a játék dobozát és úgy megy bele a bubis borítékba! Ezen konkrétan átmehettek valamivel! -
xAttilax
őstag
te nem akarod érteni amit 3x írok le, hogy: ez nem REMAKE!! és igen sok embernek élvezhetetlen lesz a játék a nehézsége miatt de ez ilyen kiadás. ( van még másik 1000000 ilyen régi játék a gépre).
"Nagyon jól ismerem ezeket a játékokat" nekem nem úgy tűnik, folyamatosan AI-ról beszélsz (hol volt a 90 években AI?) mikor ezek a játékok igazából a te bevitt inputodat megelőzve séma szerűen válaszolnak... ami tényleg csalás, ahogy írod, de ezek akkoriban így működtek. Szóval ha egy ellenfél előtt mentesz (mert lehet) és elkezded kitapasztalni, hogy mivel lehet verni az adott ellenfelet, mikor lesz "lyuk a kódban" akkor azért lehet haladni és élvezni... ja tekergetni is tudod időt ha elbaszod... + a neten 15 perc megnézni.
Őszintén, mit szeretnél egy nem remake kiadástól ami 18K-ért egy valag játékot tartalmaz?
Azt tudom mondani mit eddig: Nem való mindenkinek ahogy az összes ilyen régi f*s gyűjtemény, de tökéltesen azt adja amit igért, nincs input lag vagy trehány port.
Viszont ebben a témában nem szeretnék írni többet mert csak ismétlem magam és szerintem elbeszélünk egymás mellett
Inkább boldog új évet és sok jó játékot minden switch tulajnak
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
-
xAttilax
őstag
jaj bocsánat, nem gondoltam, hogy lehet új vagy a videojátékok terén vagy netán fiatalabb korosztály.
Akkor egy kis tisztázás
Az, hogy valami Deluxe vagy Collector's Edition csak a hozzáadott vackokból különbözőik az alap verziótól és a játék teljesen ugyanaz, szóval a 30K-s játék pont annyit tud mint az alap 18-as alap.
Ahogy írtam fentebb ezek eredeti portok és nem nyúlnak a játékmenethez / kódhoz . Akkoriban alapból nehezek voltak a játékok, hogy a kevés pályát vagy a nem túl tartalmas játékot (pl mortal) ki tudják tolni és "tartalmasabbá" tegyék a sok újrakezdés és tanulás miatt. Utána raktak bele story és egyéb modokat, hogy azért tartalmasabb legyen, jó példa az ulti MK3 DS verzió 2007-ből ami egy puzzle-t kapott, hogy ne csak a régi alapjáték legyen. + Régen inkább pozitívum volt, hogy valami nagyon hasonlít a játéktermi változathoz, mert az volt a lényeg, hogy a jatékterem jön a nappalidba.
Nagyon sok ilyen gyűjtemény van ami nem remaster vagy egyéb javított változat (street fighter 30th ac, sega md classics, crash trilogy..stb) és ezekben ugyanazok nehéz mai fejjel játszhatatlan játékok vannak mint régen.
DE azért vannak segítségek, mentések vagy visszatekerés.
A Mortal Kombat rendelkezik visszatekeréssel és az eredeti játék által tartalmazott cheat menukkel ami külön, könnyen elérhető.
De ami a legjobb és szerintem a legnagyobb segítség, hogy ki tudod íratni a combokat és a speckokat a kijelzőre és nagyon gyorsan betudod tanulni őket mivel az arcade, trilogy, mk4-ben van gyakorló rész! Szóval mindenkivel tudsz speckokat, combokat, kivégzéseket gyakorolni!
Messze ez a legjobb ilyen mortal gyűjtemény, csak nézz rá a 2011-es Mortal Kombat Arcade Kollection-ra
Szóval a lényeg: Ha nem vagy kíváncsi régi nehéz játékokra akkor kerüld ezeket a collection témákat, kb az összes ilyen csalódás lesz ami 2000 előtti, de ha mégis nagyon szeretnéd akkor itt érdemesebb E-shopba venni, mert ezek mindig akciósak lesznek egyszer. Ez a mortal pár hónap múlva szerintem 10 euro (de lehet kevesebb) is lesz.
Remélem tudtam segíteni és nagyon sajnálom, hogy nem tudtad, hogy mit veszel ilyen sok pénzért és ekkora csalódás ért
.. Próbáld gyorsan eladni, hátha kis bukóval kijössz a kalandból. -
xAttilax
őstag
ezek eredeti portok, nem remake vagy bármilyen módosított játékmenet.
"Példának okáért, csak az MK2 Snes verzió kapta meg a Super Damage opciót, amivel jóval könnyebben leküzdhetőek az ellenfelek."
ez meg azért van így mert ebben a verzióban ilyen cheat menu volt, amit az eredeti 93 játékban is elő tudsz hozni, csak itt kapott egy külön menut.
Nem értem a csodálkozás tárgyát, nagyon sok játék van a konzolra ami ilyen kollekció és nincs módosítva az eredeti játékmenet.
De soha nem árulnak zsákbamacskát, mindenki tudhatja mire számíthat. Főleg ilyen játékoknál amiről a neten kb 2 perc alatt találsz 3000 tesztet és bemutatót.. -
cSuwwi
senior tag
Fingom nincs hogy miről is beszélsz!
Csak forralt bort ittam karácsonykor, nem beszélek jobban félre, mint egyébként.
Mortal 2 snes verzióról beszéltem természetesen. Nem volt anno snes-em, de voltak játéktermek sok helyen ahol egymás hegyén hátán rengeteg snes, megadrive. Bele se merek gondolni, mennyi pénzt hagytam ott gyerekként (90-es évek közepe) ezekre, főleg a mortal 2-vel toltam. Tapasztalatból-emlékezetből mondtam, hogy könnyebb volt easy-n, de a chatgpt is megerősít ha nem hiszed el: [link]
-
cSuwwi
senior tag
-
horkovy34
tag
Nos írnék pár sorocskát a Mortal Kombat Legacy Kollection kapcsán! Alapvetően egy nagyon jó kis csomagról beszélünk, de eléggé hiányos és szerintem ezért az összegért még kaphatott volna pár részt hozzá!( MK4 Gold, Deadly Alliance, Deception stb..... Szóval hosszú a sor!) Ami számomra nagyon fájó pont hogy, vannak bizonyos beállítási lehetőségek, amiket nem minden játék kapott meg egyformán a csomagban! Példának okáért, csak az MK2 Snes verzió kapta meg a Super Damage opciót, amivel jóval könnyebben leküzdhetőek az ellenfelek. Tudom ez most hülyén jön ki, mert úgy jön le mintha azért sírnék mert nehezek a játékok de nem erről van szó. Én régi motoros vagyok és még Snes-en toltam őket, szóval ez nem igazán lep meg, de a mai elvárásokhoz ez már nem megfelelő. Át jött hozzám egy 20 évvel fiatalabb ismerősöm és very easy fokozaton alig birta leverni egy towerben a legelső ellenfelet 😅. Ezeket a dolgokat valahogy jobban balanszírozhatnák vagyis inkább a mai elvárásokhoz igazíthatnák, mert így ez a csomag a mai játékos társadalomnál már nem fog nagy sikereket elérni. Vagy legalább lehetőséget adhatnának rá, hogy jobban testreszabható legyen valami úton módon, mert a játékokon belüli nehézségi beállítás nem sokat ér.
-
balintka
addikt
A Switch OLED üzemideje akksiról másnak is ilyen gyatra? Nálam elég gyorsan merül az új készülék.
Nekem egyszer újként egy bontott dobozos One X-et akartak eladni netes rendelés után, a boltból el se hoztam. Azóta csak kontrollert vettem náluk, de a boltban ellenőriztem a bontatlanságot. Most is a PS5 Pro-t inkább 10 ezerrel drágábban, de személyesen megvettem a Media-ban, ott legalább meg tudtam nézni, bontatlan-e a doboz.
-
a2d2
addikt
-
a2d2
addikt
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
sirarcheer
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
emulált fosként
Volt itt valamelyik kommentben egy összehasonlító videó, és nem nézett ki eget rengetően jobban az új verzió sem. Ha nem játszottál vele, mert nem akarsz a scalpereknek tejelni az érthető, de ettől még egyáltalán nem szar, és eddig nem volt más lehetőség Switchen. Ezért kár ekézni. A Mario64 benne van a Nintendo 64-es pakkban, de a Sunshine továbbra se lesz máshogy elérhető, pedig az sem rossz cucc.
-
penge111
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
Ha ilyeneket olvasok, akkor általában a post íróját a nosztalgia vezérli, úgy gondolom
, szóval nem várom, hogy tökéletes legyen vagy az irányítás olyan kifinomult, mint az Odyssey-ben, de ha 8/10, már akkor is megéri. Odyssey nagyon bejött, megvettem digitálisan is, ami elég nagy szó nálam 
-
tboy93
nagyúr
-
mirci18
addikt
-
jcrk
aktív tag
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
Lassabban fogja tölteni. Nem nálad volt már valami hasonló kaland a cicával (megette a kábelt)?
Yes, a Samsung S24 fast charger is safe to use for the Nintendo Switch 2, but it will likely charge the Switch 2 at a slower rate than a dedicated Switch 2 AC adapter. This is because the Switch 2 uses USB Power Delivery, and while the Samsung charger is also USB-PD compatible, it will only provide the slower, standard charging speeds that the Switch 2 accepts to prevent damage. For the fastest charging speeds, especially when docked, a dedicated Nintendo Switch 2 AC adapter or a 54W or higher USB-PD charger is recommended.
Yes, you can safely use a Samsung S24 fast charger to charge a Nintendo Switch, but it will only charge at a slow, standard rate, as the Switch doesn't support the S24's fast-charging protocols. The charger will simply provide the standard 5V power the Switch requires, preventing damage. However, the Nintendo Switch requires a higher wattage to charge efficiently, especially when playing, so using a standard phone charger will result in significantly slower charging speeds.
+ ahogy Rony949 mondja
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
Rage47
nagyúr
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
ldave
félisten
-
Quinine911
aktív tag
-
TBT
addikt
36 000... lesz az majd több is 2026-ra. Mihelyst megjelent a GTA 6 a pletykált 100 dolláros / eurós áron, egyből mindenki emelni fogja az árát. Főleg a Nintendo ne tetté.

De ez az árképzés nem csak idehaza probléma. Külföldön sem fogadták pozitívan a 80-90 dolláros Switch 2 játékokat. Rengeteg helyen olvasni a negatív visszhangot ezzel kapcsolatban - továbbá azt is kifogásolták, hogy az új dobozos játékoknál a kis kártya csak egy licenc kódot tartalmaz, illetve valami indító fájlt a játékhoz/letöltéshez - magát a tényleges teljes játékot már nem tartalmazza, azt ugyanúgy netről kell letöltenie, mint a digitális verzió esetében. Régen ez (is) más volt...
De így legalább bugmentes és nem félkész játékokat kapunk, továbbá DLC-k és mikrotranzakciók sem lesznek a játékokban... ugye... ugye?
Szóval az a jövő - amiben még kevesebb dolgot birtokolhatsz a (több) pénzedért - elkezdődött.
-
playmore
tag
-
Rony949
addikt
-
morfondőr
addikt
-
gboszi
senior tag
-
TrishtanAG
senior tag
Csúnya rossz dolog a moddolgatás meg minden, de én valahol várom, hogy megtörjék majd az új gépet, méghozzá az emulátorok miatt. A mostani gép is kifejezetten baromi jó erre a célra Retroarch-csal. Van minden is c64-től kezdve Dreamcastig. Alig várom, hogy hozzájöjjön ehhez mondjuk a Ps2, a Gamecube és az Xbox Classic is
-
markknight
nagyúr
-
zombei
senior tag
-
jcrk
aktív tag
Én nem védtem semmit szerintem. De nem lesz se jobb se rosszabb a játékom attól, hogy valaki más, hogyan játssza. Jelenleg is van itthon 2 switch és kb. 20 játék hozzájuk (eredeti ha felmerülne) és nem érdekel, hogy ki mit csinál vagy hogyan játszik. Nem érdekelne az sem ha day1 feltörnék a switch 2-t.
Ahogy a politikus kollégám is mondta, az nagy valószínűséggel úgysem venne játékot aki tört gépet használ.
-
jcrk
aktív tag
-
Zsírkrétamen
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
Igen mondhatni hogy bőség zavara van, a megjelenés óta majdnem 5 ezer program/játék jelent meg rá, tavaly havonta átlagosan 200 feletti. [link]
Ennek a nagyon nagy része olyan, hogy letölteni se éri meg, nem hogy fizetni érte, bár ez látszik a storeban is, hogy miket képesek kiadni (nyilván ezek a 3rd party címek). Szerintem ha megnézném a belső nyilvántartást 30-nál nem lenne több játék amibe több mint 1 órát tettem az évek alatt, ezek is főleg az exkluzívak.
Én speciel retro cuccok/emulációk/modding miatt használok moddolt vasat, snes online meg hasonló megoldások amik vannak csak a mainsteam cuccokkal vannak tele.
Itt van 3 kép a galériámból még 2023-ból. Az elsőt gondolom nem kell bemutatni, pcről stream. A második a mortal II egy mame emun, ami van snesre is, de ez másabb, főleg mivel ebbe pakoltam a pénzt anno a játéktermekben. A harmadik meg, hát... keresd rajta a hibát
Persze a többség valószínűleg nem így áll hozzá, lehet benne valami, hogy csak belekapnak mindenbe. -
morfondőr
addikt
-
csaba951
veterán
Gondolom úgy, hogy a konzolbolt egy szakbolt, ahol tudják, hogy van a terméknek egy premier dátuma. Office Depot meg egy főként irodaszerekkel foglalkozó bolt, fogalmuk sincs róla, hogy ezt a terméket csak a premier után lehet kitenni a polcra. Egyáltalán, mi a fene az a Switch?

-
Rony949
addikt
-
pzstm
titán
-
Bencus88
nagyúr
-
3L1T3
addikt
-
Norb79
addikt
-
Rony949
addikt
-
csaba951
veterán
-
pzstm
titán
-
horkovy34
tag
-
markknight
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
Wlac
Ármester
Nincs ezzel semmi baj, szerintem mindenkinek van egy-két olyan címe, amit a világ nagy általánosságban imád, neki meg egyszerűen nem tetszik. Főleg akkor nem kell szabadkozni, hogyha ki is próbáltad az adott cuccot, és nem csak a stílus miatt mondod, hogy nem jön be.
-
Rigormortiis
veterán
-
Szabi®
veterán
És sajnos ez csak tovább fog növekedni. Én is figyeltem bizonyos régebbi játékok amiket még 4-5 ezerért adtam pár éve, az most 15 . . . Ennyivel jobb lett ez a játék azóta ? Vagy jött ki hozzá hivatalos patch game boyra ?
Az is szép húzás volt a ps5 megjelenésekor, hogy Magyarországon a konzolboltok pár embernek adták el az egész raktárkészletüket, meg is lettek a hirdetve 600 ezerért. Volt aki itt hardveraprón adott el vagy 30 ilyen gépet. Aztán egy ismerősömtől megtudtam hogy maguk a bolt vezetői voltak benne, mert a 600-ért eladott ps5ből ők is kaptak gempát, cserébe aki árulta, mindig volt ps5-je 600 ért.
Költsék gyógyszerre
-
penge111
addikt
-
Szabi®
veterán
" A Donkey Kong Country Tropical Freez kimaxolása óta már nincs játèk ami meg tud félemlíteni! "
Azt elhiszem, azt nem semmi lehetett maxolni. Én örültem hogy classic modeban egyáltalán végigértem vele. Így is annyi halál volt, hogy azt elmondani nem tudom.
Haverok röhögtek, de ahogy odaadtam nekik hamar nem volt röhögés.
-
morfondőr
addikt
A legelső játék, amit vettem a switch-hez a Mario Kart volt, nyomtatott borítóval érkezett, persze nem volt jelezve sehol. Miután szóvá tettem az eladó még kikelt magából, hogy mit problémázok, tök jól sikerült a nyomtatás! Szerencsére ez nem ismétlődött meg, de van itthon pár német borítós, sőt olasz is. Bántja az én szemem is, de erre már nem fordítok plusz energiát, hogy minden angol borítós legyen. Pedig a gyűjtőszenvedély megvan nálam is!
-
Rigormortiis
veterán
-
tboy93
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
-
koncsik
MODERÁTOR
-
30z.Samu
titán
-
Rigormortiis
veterán
-
River
Arcképgyáros
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
koncsik
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
-
Scarletiel
őstag
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
penge111
addikt
-
jcrk
aktív tag
-
ldave
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
sm4e86
csendes tag
-
ldave
félisten
-
lanszelot
addikt
Hello,
Félre értettél, tettem mosoly jelet.
Csak pont akkor jött ki a cikk, és gondoltam jó pofa.Amúgy a fizikai verziót sehogy se tudják elvenni.
Max ha vki fizikálisan megrongálja.
Bármelyik konzol régebbi os-e letölthető hivatalosan, és nem hivatalosan.
Nem illegális újra rakni az eredetivel. Tehát ha az op rendszerbe be is rakják, leszeded az előzőt, és offline feldobod.
Offline tolhatod a fizikális változatokat.
The Crew egy próba volt anno, hogy ne lehessen sehogy illegálisan tolni, így online bejelentkezéshez kötötték.
Előszeretettel alkalmazza az Ubi ezt a módszert.
Hiába mész "offline" akkor is kell net a bejelentkezéshez.
Nem érdekli az ubi-t a felhasználó, ez a húzásuk is mutatja.
Egy egyszerű frissítés és mehetett volna szerver nélkül, mint a Forza H 1.
Az ubi egy bunkó cég. Sokszor bebizonyította már. Nagyon sok a rossz tapasztalatom velük. De monopol helyzetben vannak és ezt minden alkalommal kihasználják.
Nintendo se különb. Veszel valamit és nincs vissza. Még ha a játék teljes mértékben játszhatatlan a hibák miatt. Van pár ilyen játékom. 10 percet se tudtam bele rakni olyan hibás. Nem érdekli a Nintendo -t. Pedig NS exclusive is van közte. -
lanszelot
addikt
A legjobbkor adtad fel a digitális ellenes dolgot

[link]
Ez ugye minden digitális áruház feltételeiben benne van, hogy csak bérled, és bármikor elvehetik.Norb79: az még PC-n se futott jól. Kíváncsi vagyok NS-en hogy fut.
Iszonyat jó játék lenne, ha a harcot nem rontották volna ennyire el. -
tl-x
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Én is néztem hogy akciós a MK, régen sokat játszottam vele (régen=amikor az első megjelent pc-re a 386-os időszakban). Tudom hogy a MK egyértelműen egy erőszakos játék, ez nem is zavart, de megnézve erről a 11-ről a videókat (mk2 óta szerintem nekem mind kimaradt) az erőszak ebben már túlzó, öncélú és nekem már nagyon visszatetsző volt. Így inkább nem vettem meg.
-
morfondőr
addikt
Én is előrendeltem a lányomnak, de eddig el se kezdte!
Múltkor csak úgy random mutattam egy videót a Pikmin 4-ről, le kellett tölteni a demóját, most azt nyúzza, csak az a baj, hogy erősen magyarázni kell neki, hogy mit csináljon, mert még kicsi hozzá. A Peach meg pont neki való lenne! -
River
Arcképgyáros
-
lanszelot
addikt
-
River
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.. Próbáld gyorsan eladni, hátha kis bukóval kijössz a kalandból.

De lehet majd egyszer rápróbálok újra...

koncsik
Sirandrish