- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
hombre[EU] #61505 üzenetére
Arise pl amivel én találkoztam.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
hombre[EU] #61323 üzenetére
Salt and Sacrifice (ha jól tudom a folytatása) meg €6.82 (Lowest price ever), eszem is a kefét, hogy nem tudom megvenni, mert nincs aktív konzolom jelenleg...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #61004 üzenetére
Bugok...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hombre[EU] #60891 üzenetére
Átlag ~3,5 óra release óta per nap. Ha ezt súlyozod, hogy szabi, ünnepek stb annyira nem para amúgy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cöh, az semmi
-
l.skywalker
titán
válasz
Van még ott +1300 óra benne Xboxon is
[kép]
sajnos/szerencsére már jó ideje nem vagyok aktív benne. De jó volt azt meg kell hagyni
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #60668 üzenetére
2-3 éve már várja mindenki a Switch 2-t, szóval már gyárthatják egy ideje, így volt/lesz idejük gyártani eleget a megjelenésig. Meg gondolom abban 5-6 éves HW lesz, szóval a gyártásnál is sokkal jobb lesz a kihozatali arány, mint pl most az RTX 50-es sorozatból.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #60668 üzenetére
-
Rage47
veterán
válasz
hombre[EU] #60664 üzenetére
OLED-et simán elő tudtam rendelni még a megjelenés előtt is nem sokkal. Itt esetleg a scalperek miatt lesz majd gond szerintem, lehet az OLED-re nem ugrottak rá annyira, de a 2-re sztem jobban rá fognak.
-
Norb79
őstag
válasz
hombre[EU] #60664 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
Rony949
őstag
válasz
hombre[EU] #60532 üzenetére
Jó kis darab tényleg, én most nagyon élem. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki kicsit is fogékony az ilyesfajta játékokra.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #60515 üzenetére
Igen azokat is nagyon kedvelem, Rogue Legacy 2 is "végigvittem".
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #60401 üzenetére
igen azt láttam. A story mindenképpen érdekelne belőle, emg a plusz shrineok, most hogy ma délután meglett mind a 120 shrine
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #60388 üzenetére
Kisebb vagyon lesz a mai vásárlás!
-
Baltazár123
őstag
válasz
hombre[EU] #60367 üzenetére
amúgy azt tudod, hogy a mario kart az egy híres játék, mikor megmérték melyik játékok növelik a vérnyomást legjobban, kihozták egész magasra
a sok szívatás, meg a feszült figyelem, ami kell kell hozzá és a gyorsan pörgő esemény, mondjuk ha csak tekergeti valaki a kormányt, akkor nyugisabb persze, mint amikor kompetitíven akarja tolni
-
morfondőr
addikt
válasz
hombre[EU] #60311 üzenetére
A BotW-ban az a végtelennek tűnő táj ami elénk tárult, az volt hatalmas sokk és történelmi pillanat. A TotK-ben meg tudtuk, hogy ezt a világot viszik tovább, és tudtunk a lebegő szigetekről is, egyedül a föld alatti rész volt meglepetés, ami nekem nem volt egy nagy kedvencem. Inkább azt spoilerezték volna el és a felhők közötti maradt volna meglepetés! Sokkal nagyobbat ütött volna szvsz!
-
cactuar
senior tag
válasz
hombre[EU] #60273 üzenetére
Volt már a BotW-ban is, Kiltonnál lehet megvenni.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #60273 üzenetére
4 bubbul gemért tőle tudod megvenni.
Botw-ban sztem nincs.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #60271 üzenetére
Az az, jó kis cucc.
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #60245 üzenetére
Gyári kábellel használod? Én majd megpróbálom vele is, aztán jelentek.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #60239 üzenetére
Toppon vagy
. Csak le ne szédüljön szegény Link
.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hombre[EU] #60122 üzenetére
Az a baj, hogy az ilyen "kipróbált" bontott termékek az esetek nagy részében újra el lesznek adva újként. Akárhogy is vannak a törvények, a webshopok nagy része bepróbálkozik ezzel. Tehát nem a webshopot szivatod, hanem egy másik vásárlót.
Sok ilyen esetem volt hogy bontott cuccot akartak nekem eladni és emiatt én kizárólag személyes átvétellel vásárolok. Látni akarom előre amiért fizetek, ép doboz, sértetlen seal-ek, satöbbi.
Én azért nem játszok ilyen kipróbálósdit, mert én is újat akarok kapni, nem teszek ki mást sem annak hogy bontottat kapjon.
-
Szabi®
addikt
válasz
Oké van ilyen is biztos, de az Aboutyou helyében sem lettem volna, amikor tavaly levitték akcióba a drágább cuccok árait, és volt 90 nap visszaküldés . . . Hát a mozdonyszőke Kalányos és Társa bt el is kezdte visszaküldeni, amit szabadkán megvettek 1:1 replika Air Max 270-eket, jutott belőle rendesen mindenkinek. És mit csináltak ezután ? Kiírták redditre, hogy az aboutyou átveri az embereket, hamis cipőket küld . . . Aztán a zalando is, aztán a footshop is . . . Mindegyik hamisat küld.
Engem nagyon meglepne, ha pl. az Aboutyou még működne otthon 3-4 év múlva is . . . -
Dreimus
senior tag
válasz
hombre[EU] #60114 üzenetére
Vannak költségeik a cégeknek a vásárláskor, plusz a legnagyobb tétel a jótállás, mert a jótállást a vevő és a vásárolt hely között jön létre, így pl. a Valve, ha sokáig tologatja a javítást akkor 30 nap után a vevő visszakapja a pénzét, a bolt pedig rá pár hétre, hónapra a javítottat, amivel kezdhet amit tud. Nem védeni akarom őket, csak ennek a sok szabályozásnak, a cégek oldaláról nem kevés költség van, főleg, hogy a futár cégek sem lettek olcsóbbak, tehát sok ilyen "kis apró" költségből lehetnek ilyen különbségek, illetve a nagyon ritka eset amikor belenyúl egy cég egy nagyon jó ajánlatba, akkor persze lehet egy nagyobb plussza, de ez nem túl gyakori szerintem
de részemről az off itt vége, mert ez nem a topic része.
-
gboszi
senior tag
válasz
Azért kiváncsi lennék mit szólnál ha a TE vállalkozásodra írná ezt valaki…
-
cSuwwi
senior tag
válasz
hombre[EU] #60114 üzenetére
pontosan
az visszaküldött árú miatti veszteség előre kalkulált, más termékkel fizeted ki
nem kell sajnálni az alzát, bőven elég nyereségük van gyakran vásárolt cuccokon, pl. kávé, stb.de kisebb cégeknél, ev-knek ez simán betehet, inkább ne éljetek ezzel vissza
-
Dreimus
senior tag
válasz
hombre[EU] #60109 üzenetére
Jó is lenne, ha még mindig lenne ezeken 20% árrés, jó ha van 5-10%
kiegészítőkön van nagyobbacska árrés, de a készülékek már nem ilyenek.
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #60109 üzenetére
Én inkább a usert féltem.
Mert te okosan kijátszod a rendszert de van aki az áldozatává válik mert nem gyakorlott.
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #60102 üzenetére
Jó ezt osztogatni, de amikor a USER úgy küldi vissza a laptopot hogy se doboz se semmi mert a jogszabály erre lehetőséget ad, ellenben a reggeli bundáskenyér zsírjában úszik az menő.
PS Portal esetében is onnantól pereg a garancia hogy bekapcsolásra került az eszköz, ha pedig valaki óvatlan abba a csodálatos 14 napban és megkarcolja akkor 20-30%-os buktával próbálta ki.
Én nem tartom jó ötletnek, hogy egymásnak ilyen 14 napos "próbáld ki majd küldd vissza" tippeket adtok.
Vannak olyan felhasználók akik Switch bundle után höbörögnek, közben a benne lévő kódokat beaktiválták. Aztán csodálkoznak, hogy a kereskedő levonja a vételárból a beaktivált digitális tartalmak árát. Ja nem, tévedek. Nem csodálkoznak hanem fogyasztóvédelemhez rohannak.
És egy friss Switch tulaj vagy gyermek eléggé óvatlan tud lenni ilyen esetben. Mert előre van telepítve a szoftver amire ha rányom akkor már repült is a profiljára.
-
xAttilax
őstag
válasz
hombre[EU] #60104 üzenetére
nem tudom, lehet én vagyok "öreg" de nekem tökre elfogadható érv, hogy valamit csak ki akarunk próbálni. De tök igazatok van, hogy van sok más út is.
-
xAttilax
őstag
válasz
hombre[EU] #60102 üzenetére
De amikor már úgy veszel valamit, hogy csak ki akarod próbálni és nagy az esélye, hogy megy vissza az azért nem u.a mint amikor valamivel minőségbeli problémák vannak.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #60077 üzenetére
a sivatagos Divine beast-el szenvedtem egy "kellemes" közel 3 órát szerintem
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #60075 üzenetére
persze
Annak a Questjét/összerakását is nagyon élveztem.
Most 60-70 óra után túl vagyok a Botw 4 Divine Beast-jén, 70 Shrine-t csináltam kb meg eddig, meglátjuk meglesz-e a 100 óra ennél is
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #60014 üzenetére
Igen errol mar hallottam.
tegnap a mellettunk levo Office Depot-ban jartam es elottem epp megvette valakimost nezem, hogy neg csak 16an jelenik meg
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #59867 üzenetére
Ha erősebb a hardver, a fejlesztői munka egyszerűbb, könnyebb.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #59754 üzenetére
Nem tudom hány fps, de baromi pörgős kis cucc, és kellően reszponzív.
Nagyon csíptem az art dizájnt. -
jcrk
tag
válasz
hombre[EU] #59754 üzenetére
Még a googletől sem kapsz egy ilyen kérdésre választ, nemhogy egy fórumon
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #59315 üzenetére
Elnézést el is felejtetem azt a topikot, pedig régen sztem még töltöttem oda is pikcseket.
#59316 l.skywalker Nagyon-nagyon jó a Botw is, de számomra sokkal "narráltabb" a Totk. Ebben már nagyon jól egymásba kapcsolódnak a sidequestek is a mainquesttel. Sztem a története is sokkal jobb és összetettebb. Azon lehasaltam a Totkba hogy a földalatti rész, közel akkora, mint a föld feletti , és ha ez még mindig valakinek nem elég, ott az égbolt.
Én most sokat kínlódtam direkt a Totkba, hogy lássam mit is ad ez a játék, ha szinte mindent megcsinálok, felfedezek, és ezek után érződik az űr. Már nincs mi elé leülnöm, "elvették a játékomat" érzés.
-
Rage47
veterán
válasz
hombre[EU] #59220 üzenetére
nem volt semmi gondom vele
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #58859 üzenetére
Érdemes.
-
morfondőr
addikt
válasz
hombre[EU] #58666 üzenetére
Eközben a Nintendo központban: [link]
Ezek után van egy érzésem, hogy idén elfelejthetjük az új konzol bejelentését!
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #58535 üzenetére
Azt lehet változtatni:
-
august83
újonc
válasz
hombre[EU] #58398 üzenetére
Köszönöm urak a válaszokat! Jó lesz ez nekünk,megrendelem a ketyerét meg hozzá az említett pár játékot.
-
válasz
hombre[EU] #58391 üzenetére
Akkor nem hibás. Ez amúgy elég fura, de majd megszokom.
-
válasz
hombre[EU] #58345 üzenetére
Nyxinek utana olvastam es vannak azert az anyag minosegre panaszok. A hori meg ahogy leirtad eleg puritan. Hát ez nem egyszerű
-
válasz
hombre[EU] #55968 üzenetére
120 óra alatt úgy nézem 57% completiont ír a játék. Lett volna még mit keresgélni, akinek van ra affinitasa az lazan 2-300 orat belerakhat.
Utso bosshoz en csak annyit mondok, hogy
legyen náladsundellion food -
válasz
hombre[EU] #55963 üzenetére
No, lement az utolsó fokuldetes, vége
Fú. Nem is tudom mit mondjak. 5 éve nem volt olyan játék, amivel ennyi időt töltöttem volna. A Botw is tetszett, de közel sem fogott meg ennyire. Zseniális. Eszméletlen mennyiségű content és nem ereztem egyáltalán repetetivnek. Egyetlen dolgot tudok mondani ami néha zavart, a teljesítmény. Be-be szaggatott néha, de 98%-ban nem volt probléma.
Most kicsit hianyerzetem van es szomorú vagyok, hogy vege. Hiányozni fog ez a chilles Zeldazas
2 honapja semmi massal nem jatszottam.
-
Rage47
veterán
válasz
hombre[EU] #55963 üzenetére
hát sztem is
-
David888
tag
válasz
hombre[EU] #55693 üzenetére
felskálázva
-
Norb79
őstag
válasz
hombre[EU] #55672 üzenetére
Igen ez a lényeg. Sajnos a Nintendo is a profitért van elsősorban,és van egy szegmens, ahol a világ minden pénzét lerántja rólunk, ez a jó recept nekik.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #55672 üzenetére
Nem mondtam hogy a Nintendonak lenne jó...NEKEM lenne jó. De vázoltam a másik lehetőséget is. Legyen ugyanaz a HW kijelző nélkül 30al olcsóbban. Vagy ugyanaz az ár, de legyen benne sokkal nagyobb tárhely meg egy plusz venti...de vannak ott okos emberek. Ne én találjam már ki nekik!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #55666 üzenetére
És a következő 6-7év AAA termését majd a Switch 3 viszi el?
Remek kilátások durván mindent beáldozni azért hogy hordozható legyen. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #55640 üzenetére
Hát fogyasszon többet
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #55637 üzenetére
Az megvan hogy a PS5 már lassan 4 éve a piacon van?
Amugy engem nem érdekel, de ha 2024be is kimernek adni egy 720p-s kaputelefont, arra hivatkozva hogy "de hisz ez hibrid", akkor egy rajongó már biztos hátat fordít nekik...Mellesleg egy PS5 szinttel kibékülnék, legalább asztali módban...
-
morfondőr
addikt
válasz
hombre[EU] #55637 üzenetére
Szvsz sem érdemes túl nagy tétben fogadni arra, hogy 4K-t kapunk majd széles körben. Lesz néhány játék, amit bírni fog 4K-ban, de a legtöbb úgy lesz felskálázva, de azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy a DLSS sincs "ingyen", elég sok erőforrás kell hozzá.
-
David888
tag
válasz
hombre[EU] #55631 üzenetére
Már ha valóban nVidia T254 SoC kerül bele. Elvileg képes lesz a DLSS 3.5-re.
#55634 Sirandrish: A T254-ről írkálnak, hogy tudja a 4k60hz-et -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Hát ha kiadnak 2024ben egy HD/FHD konzolt, azt már még én se veszem majd meg...
-
Szabi®
addikt
válasz
Ez egy jó hír
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #55629 üzenetére
De a sima ps4 nem is tud full hd-nál nagyobb felbontást jószerivel. Én az 1440p-ről írtam, ott már van adatfolyam, a sima switch esetében így is voltak olyan játékok ahol a cartridge csak dísznek volt, mert a pre-cache cuccokat a háttérben a switch felmásolta, meg a shader cache-t is, mert már ezekhez is kevés lett volna csak simán a cartridge.
-
válasz
hombre[EU] #55587 üzenetére
Jó lenne minnél hamarabb megnyitni újra a 2021-ben bezárt Switch 2 topikot
- csak a konkrét bejelentés után fogom (2019 és 2021 között ment összesen 47 hozzászólással...)
-
válasz
hombre[EU] #55525 üzenetére
Köszi
-
válasz
hombre[EU] #55525 üzenetére
Szerintem én bátortalanítottam el. Mondjuk tartom magam a korábbi véleményemhez, a játék halál után nagyon sokat tölt. Bár a hosszú töltés amúgy is mindig zavar engem, az Animal Crossingot is amiatt tettem parkoló pályára.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #55378 üzenetére
Nagyon jó és átfogó content, sok érdekesség elhangzik a videóban, nekem ez kimaradt totál.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #55380 üzenetére
Nem akartam ítélkezni, ezért mondtam, hogy aki akarja megnézheti mit tud manapság egy csúcs 1000 dolláros mobil összevetve a 2013-ban 400 megjelent 400 dolláról PS4-gyel szemben ugyanabban a játékban.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #55376 üzenetére
Jó példa vagy sem, a játék kapható iPhone-ra, aminek a nyers teljesítménye lekörözi a Switchet és meg lehet nézni jelenleg ez miként viszonyul a PS4 szinthez, amit elvárunk egy új Nintendo konzoltól.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #55372 üzenetére
Mondjuk a Tony Hawk Pro Skater-en meglepődtem milyen jó, és stabilan fut Oleden, elvileg Unreal 4. Sok múlik a portolást végző csapat morálján is. Sztem 2-3 évnél előbb nem jön a Switch 2, úgyhogy mindenki nézze át a backlogját.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #55358 üzenetére
Az komoly, ha azt egyáltalán elindította, iszonyú cpu/ram/gpu igényes. Akkor viszont drágább lesz, mint anno a Switch. Az olyan 110-20 körül mozgott. Már csak abból kiindulva is, hogy a tegra akkor egy kimondottan olcsó soc-nak számított. És ugye arm alapú.
#55359 Sirandrish +1 pontosan, ezért volt könnyebb a Nintendo tábor élete 8-10 éve. Akkor még külön volt választva a handheld, és a tv/monitor verziós gépek. Én azokat az időket jobban szerettem Nintendon. Az akkori kimondottan hanheldre készült játékok nagyon üde színfoltjai voltak a gamer érának. Jól megfértek a ds-ek a fő gépek mellett.
Egyébként én is többet fizetnék, sőt, volt ugye szó arról is, hogy a switch 1 kap "pro" verziót, "hírek" szerint, én azt is vettem volna. 99%-ban tv-re volt kötve az összes gépem. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #55350 üzenetére
Minden a soc-on áll és bukik. Ha megmeri lépni a Nintendo hogy drágább/erősebb agilisabb soc-ba fektet akkor szép korszak lesz a következő Switchel, viszont az ára nőni fog. Ha Nintendo nem meri meglépni, pont az árazás miatt, akkor valszeg a következő Switch sem lesz egy erőgép. Viszont ha abból indulunk ki, hogy a current gen így ahogy írják is, egy ps3 teljesítményét sem éri el, azért kapott magától az anyavállalattól jobbnál jobb játékokat. A Nintendonak azt kell eldöntenie, hogy eleve milyen motorra írt játékokat szeretne a jövőben portoltatni. Egy unreal 5-höz már kell vas . . .
-
válasz
hombre[EU] #55350 üzenetére
ugy legyen, szerintem nem
switch is gyengébb kb mint egy ps3
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #55283 üzenetére
Arra is ránézek mostmár
-
Rage47
veterán
válasz
hombre[EU] #55158 üzenetére
kiváncsi vagyok, hogy jon-e a 4 majd
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #55053 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #55053 üzenetére
Ha nem szereted a jó játékokat, akkor ne vedd meg.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #54860 üzenetére
Nincs, sajnos. Mondjuk állítólag a Future Connect nem is olyan tartalmas, mint a 2 Torna dlc-je (amit külön, dobozosan is kiadtak).
-
Rage47
veterán
válasz
hombre[EU] #54834 üzenetére
nekem 170 óra elment úgy, hogy észre szem vettem, hihetetlen game
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #54507 üzenetére
Csak méretre és külsőre
-
alexy92
aktív tag
válasz
hombre[EU] #54507 üzenetére
ez a tomtoc tok? Ilyet rendeltem hozzá. Mennyire véd? Az origi nintendo tokban sajnos meg tudom nyomkodni a gombokat a kivülről.. Minőségben milyen a kontroller? Nem annyira gagyi műanyag?
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #54125 üzenetére
És ezek ráadásul jó játékok is.
-
válasz
hombre[EU] #53475 üzenetére
Hallod, sok sok éve olvasok kommenteket és mindenféle hozzászólást de ennél idevalóbb hozzászólást még soha senkinek nem sikerült írni semelyik platformon. Valami ilyesmiben gondolkoztam én is.
-
Norb79
őstag
válasz
hombre[EU] #53000 üzenetére
Nekem meg ez az egy maradt, ami nvidia, minden más AMD.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
hombre[EU] #52821 üzenetére
Igen azt tudom, nekemigazából ráér. Egy videót néztem, tippelesek vannak, hogy idén jövő ev elején jelentik be.
sirandrish: Az Nekem megfelelő időpont. Van ps most meg ezer teendő szóval türelmesen várok nem sürgős
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #52418 üzenetére
Azok ilyen előzmény story-k vagy mi?
-
Peaceliker
addikt
válasz
hombre[EU] #52402 üzenetére
jaja. Ki-be kapcs meg tud oldani joycon furcsaságokat. Nekem az volt 1-2x, hogy le-fel csatlakozott, pedig gépre volt dugva. De volt valami más is, már nem is emlékszem. Na de van ilyen
-
SidCorky
őstag
válasz
hombre[EU] #52399 üzenetére
Én tegnap Mario Kartban tapasztaltam ezt, barátnőmmel játszottunk ketten, nála az egyik joycon, nálam a másik, az enyém végig balra húzott, és egyszerűen nem is tudtam jobbra fordulni, max. egyenesig visszahúzni. Újrakalibráltam, nem változott semmi, pedig kalibrálás közben nem volt baj, menüben lépkedni is tudtam, de a játékon belül szar volt
Dokkoltam mindkét joycont és úgy jó volt játék közben is. Fene se érti
-
válasz
hombre[EU] #52338 üzenetére
Ma vettem meg azt is, már van benne 1.5 órám
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #52072 üzenetére
Az element dologra nagyon hamar rájöttem,
tűzlabdás bottal hadonásztam, és egyből a vízben el is tűnt a tűzlabda Aztán a villámos pálcával is hadonásztam, de annak meg lassú volt a "lövedéke", úgyhogy mire odaért, addigra elment egy másik helyre...
Na de a következő hsz-em ezzel kapcsolatban majd a témájába megy, mert lesznek megint kérdéseim.Egy guardian sword-nál láttam gyémánt ikont, ez kérdéseket vet fel önmagában is, de inkább több kérdéssel együtt jelentkezem a megfelelő helyen. Van egy guardian shield is, ezzel ki lehet védeni a lézert elvileg, stb.
Minél tovább megy valaki játékban, annál jobban tudatosul a játékosban, hogy még csak a felszínt kapargatja. De BotW és a TotK között tartok majd egy kis pihenőt, egymás után sok(k) lenne.
Mit fogok majd hallgatni nyaralás alatt, amiért el-el tűnök majd 1-2 órára -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #52052 üzenetére
Közben megoldódott,
. Szóval igen, a taktikával volt baj50-es karddal letudtam az első fázist, és utána már elég volt a nyílvessző -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #52038 üzenetére
Hasznos infó, kicsit nagyképű volt a fire arrow verzióm
Amúgy szerintem korai volt az ennyire az elején, vagy csak én vagyok ennyire béna/fogyi.első divine beast-hez küldeni 6 szívecskével nem tud egyhitelni, de összes nyílvessző is kevés bele, és a közelébe nem tudok menni. Mondjuk már van 3 elemental fegyverem, amit a repkedő akármitől kaptam, majd azzal is megpróbálom este (pl.:tűzlabdát dob hadonászás közben). -
Micsurin
nagyúr
válasz
hombre[EU] #52011 üzenetére
Előbb az első mellette Scarlett (Lets Got két nap alatt bedaráltuk párommal Coopban
) aztán TotK.
Köszi így megvan csak nem értem akkor minek a parry ha esetében ha úgyis ancient arrow kell vagy földre kell vigyem bombával.
Tboy átvágtál azé rendesen
Ekkorát ritkán izzadok bossal de tetszett. 2/4 Divine fekszik.
Ancient armornak van értelme vagy csak gimmick? Csökkent annyit amennyit farmolni kell? Egy piece kell még csak nem tudom van-e értelme ha az ancient shield auto parryzik ugye.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hombre[EU] #52000 üzenetére
Csak a sivatagit találtam meg de azt overkillnek éreztem egyenlőre.
Marha jó ez a játék, egy rossz drog kb
-
Parson
addikt
válasz
hombre[EU] #51858 üzenetére
Na azokat még vmiért kerülöm... Mindig van hova fejlödni...
-
Parson
addikt
válasz
hombre[EU] #51855 üzenetére
Én közben már eljutottam olyan szintre, hogy a majorokat is lazán megcsinálom... és jó is, mert 3 jó erös fegyvert is adnak végül + ami a ládában van. Tény hogy lépésröl lépésre kell haladni, és a tul nehéz dolgokat az elején inkább hanyagolni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hombre[EU] #51855 üzenetére
Golyó gyro maze és társai a minor? Mi a major pl? Guardian wise van major? Azokból még a sok robotos/nagy robotos sem hű meg ha bár én az első guardiant is egy szál fa boko shield és 3 szív kíséretében bontottam le a map közepe fele… tudom csóki a jelige.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #51848 üzenetére
A kézbe vétel rész kimaradt nálam, általában fél hp-nál nyitom meg az inventory-t, és tolom fel a hp-t amivel csak tudom. Próbálom nem elhasználni a kraftolni/főznivalókat.
Általában az ow játékokban a tábortűznél lehet sütni, plusz hp töltéssel egybekötötten pihenni. Itt csak a napszakot lehet váltani hp töltés nélkül.
Ezeket gondolom el kell adni: gyémánt, opál, rubin és borostyán.
Nem mertem eladni, hátha valami itemhez szükséges (fegyver, páncél,akármi).
Ezek eladásából fel tudom tápolni a karaktert, és most már elvileg sütni és főzni is tudok.Viszont a térkép jobb szélén lévő beast olyan helyen van, ahol még a tornyot sem tudtam megmászni, akkora puding még a karakter (és béna a gazdája). Szóval nem látom reális esélyét annak, hogy a pikk-pakk leverem a beast-et, ha még a tower is gondot okoz. A guardian lövését lehet "parry"zni?
Utolsó kérdés ami most beugrik: Mit csinálok rosszul?ezen a térképen (már az hatalmas spoiler volt, hogy megkerestem) bekarikázott shrine-okban egy-egy viszonylag combos ellenfél van, az összes fegyvert elhasználtam, és csak fél hp-ját vertem le. Volt 50-es és több 20-as fegyverem is. -
Micsurin
nagyúr
válasz
hombre[EU] #51841 üzenetére
Ott bele is fog futni a Zora gercegbe az pofon egyszerű azzal nincs is baj de pár recept etc fájt volna a fejlesztőknek?
tboy93 Sekiro, Nioh2*, DS2/3* és Elden Ring* után nem kéne féljek azt mondod?
*izzadtam azért néhol rendesen és egy PDP kontiba került ez a trió. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #51843 üzenetére
Majd este ránézek, köszi az infókat
Volt a földön sült alma, ami 2x annyi hp-t ad sütve. Volt tábortűz mellette, de csak az időt lehet vele "múlatni". Az istenért nem akarta megsütni az almát a tábortűznél -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #51841 üzenetére
Első körben feltápolnám a karaktert (szív, stamina), csinálnék halom kaját, stb. De még sütni és főzni sem tudok. A főzést az első beast után adja?
Annyira az elején vagyok, hogy szerintem még ismerkedni kellene a dolgokkal. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #51805 üzenetére
Páromat meg szoktam mosolyogni, amikor mondja hogy a gyereknél katonás rend lesz. Mindennek meglesz az ideje stb. Azzal egyetértek, hogy jó, ha van egy rendszer a gyerek életében, de hogy katonás rend nem lesz, abban szinte biztos vagyok. Gyereknek is van akarata, lázadni is fog ahogy lehetősége nyílik rá.
-
válasz
hombre[EU] #51731 üzenetére
Ejha, ez nem kis tatyo. Még két szíj rá es hatizsaknak is elmegy
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #51599 üzenetére
Igazából még 2 játékot várok (a FE Three Housest és a MH Rise Sunbreaket), ezzel szerintem be is fejeztem. Meg már csak szabadidő kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest