Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz -Nándesz- #57513 üzenetére
Köszi mégegyszer. A Final Cut verzió tényleg a legjobbnak mondható az Aladdinnál. Érezhetően nem ugyanaz mint PC-n de nem zavar, mert vonaton ülve tökéletes kikapcsolódás
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
penge111
addikt
A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékot valaki értelmezni tudná nekem. Ha jól olvasom, akkor már a játék elején választanunk kell, hogy az eredetit játszuk, vagy ezt az új elágazást. Ha minkettőt akarom 150 óra, az már nekem sok. Elegendő csak az új részt vàlasztani? Vagy, hogy van ez a két szál pontosan?
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Sirandrish
Topikgazda
Sokan tervezik megvenni a Zeldát, amiben Zeldával kell menni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #57656 üzenetére
Nálam biztos előrendelős lesz! A Link's Awakening is nagyon tetszett, ami látványban ugyanez, meg tetszik a koncepció is.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
peternac
tag
most egész jó áron van AlzaPlus+-szal: 8BitDo USB Wireless Adapter 2
Xbox vagy PS kontrollert lehet ezzel a Switch-en használni, gyro-t is támogatja, ha minden igaz
ha nem lenne Pro kontrollerem, akkor már venném is ezt -
Sirandrish
Topikgazda
Nah jólvan...megnyugodtam hogy nem csak engem mozgat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rage47
veterán
Engem is érdekel, emellett a Metroid és a Shin Megami Tensei VV is, de nincs ennyi időm és pénzem egyszerre, szóval majd-majd
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Rage47 #57661 üzenetére
Annyit nem szabad játékra költeni...jól meg kell gondolni
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #57663 üzenetére
Uh tényleg az is bika lesz. Bár azzal megtudom várni egy akciót szerintem.
-
30z.Samu
félisten
-
lanszelot
addikt
válasz morfondőr #57665 üzenetére
Nekem is tetszik.
Csak úgy érzem mintha kimaradtam volna valamiből és azért nem tudnám.
Az új Zeldát is tuti megveszem. A legtöbb Nintendo karakteres exclusive (Zelda, Mario, Toad...) címet megveszem. Azért vettem a Switch -et. Új Mario Luigi is vétel lesz
Mario partyt még nem tudom. Nagyon jó, de nincs idő rá.
Megvettem és 2szer toltuk. Pedig nagyon tetszik. -
penge111
addikt
"Végére" értem a Celestének. 11 óra volt az alapjáték nekem 3222 halál volt. Öregszem, azért érzem az ilyen játékokon, hogy a reflexeim, reakcióidőm már nem a régi. Az tuti, hogy ezek a pixelart játékoknak a switch nagyon jó konzol. Tv-n engem már zavart ez a pár pixeles grafika. Rám akkora hatással nem volt, mint sok helyen olvastam. Az tuti a
olyan volt nekem is mint Madeline-nek. Rengetegszer meghaltam, de a játék benn tudott tartani végig. Arra viszont semmi motivációt nem érzek, hogy a két bónusz chaptert végigvigyem. Szép volt, jó volt, ezt a játékot többet elő nem veszemhegyre tetejére felérni PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
lugosi
MODERÁTOR
Csak nézek hogy milyen ütemben játsszátok ki a játékokat egymás után, én meg alig vánszorgok a Zeldával, jó ha hetente 1x, maximum 2x le tudok ülni játszani. Ha pl nagyobb feladat előtt vagyok benne, akkor neki se kezdek, ha nincs rá legalább egybefüggő 2-3 órám.
-
consono
nagyúr
válasz penge111 #57671 üzenetére
Akkor "visszafelé" nem is csinálod meg? Minden pályának van B oldala is, vagy mit magyarázott a kölök. Sőt talán valami C is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
penge111
addikt
válasz consono #57673 üzenetére
Nem. Igen ilyen kazikat lehet szerezni, így van b, c oldal is. Nem tesz hozzá a sztorihoz semmit, viszont a szàmomra amúgy sem alacsony nehézség itt szignifikánsan megugrik. 44 éves fejjel örültem, hogy az alapot végig tudtam játszani... Pedig van pár nehéz játék mögöttem Sekiro, szinte az összes Souls szerű játék. Még a Hollow Knight platina se fájt ennyire, de mint írtam kezdem érezni az öregedés jeleit , vagy csak béna vagyok már...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
consono
nagyúr
válasz penge111 #57674 üzenetére
Én neki sem álltam, csak látom a kölköt játszani vele Ő most a minden pályát halál nélkül megcsinálni szakaszban tart. Én meg szemmel sem mindig tudom követni mit csinál
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
peternac
tag
válasz consono #57675 üzenetére
"a régi játékok nehezebbek voltak" vagy csak mi öregedtünk meg?
múlt héten retróztam SNES-en (eredeti hw+CRT tévé)
toltam kicsit a Donkey Kong Country-t
az első mine cart-os pályán úgy felkúrt@m magam, mint mostanában semmin
ilyenkor mindig levezetésnek Super Mario Brothers 1-2-3 NES-en, az helyre teszi a lelkem -
Rage47
veterán
válasz peternac #57676 üzenetére
Nem tudom, de a Metal Gear Solid 1 is felhúz minden bossnál. Csak annyi, hogy már felhasználóbarátabbak a játékok szerintem. Régen örültünk, ha volt valami game egyáltalán. Ettül függetlenül még mindig jó game a MGS1, meghaladta a korát eléggé. Most már kezdem érteni a fanokat.
-
Rage47
veterán
válasz Rigormortiis #57678 üzenetére
akkor rendben 😃 tobbi resz is ilyen ezek szt?
-
lanszelot
addikt
válasz lugosi #57672 üzenetére
Egy játéknak nem az a lényege hogy kijátszuk, hanem hogy szórakoztató legyen.
Én mindig több játékot tolok egyszerre.
Mikor milyen a hangulatom.
A Zelda botw - ot vagy 4 évig játszottam. A fő boss nincs meg, de nem is fogom megcsinálni, mert az nekem nem szórakoztató.
Viszont a dlc-k stb mind megvan.
Bár én nem úgy játszom a video játékokkal mint más.
Open world -ben a legelső kinyitni a térképet.
Majd mellék küldik, legvégén a fő szál. -
JanR
addikt
Nálam előrendelős!
Az Awakening hatalmas kedvenc, ez pedig arra a grafikai sémára épül, szóval megvettek kilora -
TrishtanAG
senior tag
Jövőhéten Switchre is érkezik a Beyond Good and Evil 20 éves évfordulós kiadása:
[link]www.adventuregames.hu
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rage47
veterán
válasz TrishtanAG #57682 üzenetére
egyik legjobb game ever
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz TrishtanAG #57682 üzenetére
20 év alatt tupírozhattak volna rajta kicsit többet is
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Sirandrish #57685 üzenetére
Ez szerintem amúgy a 13 évvel ezelőtti Ps3-as/X360-as HD kiadás copy pasztézése lesz, AI-val feljebbjavított textúrákkal (még a DomZ érkezésekor jelentkező légörvény hibás textúrailesztése sincs kijavítva a videó alapján )
De amúgy tényleg minden idők egyik leghangulatosabb játéka, így nosztalgiázásra tökjó lesz, ahogyan megismertetni a fiatalabb játékosokkal is.www.adventuregames.hu
-
atibuc
tag
Új oled switch vásárlása.
Hol lehet kifogni jó akciót?
Ajánlott szaküzlet?Előre is köszönöm.
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #57689 üzenetére
28k-val drágább csak az Alza. Biztos megéri játszani egy GSM bolttal? Főleg egy olyan konzolnál ahol tudjuk, hogy a joyconok nem épp probléma mentesek.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
addikt
válasz tboy93 #57697 üzenetére
Pontosan mit jelent ez a 24 hónap forgalmazói garancia? Bolti, vagy hivatalos szervizbe is viheted?
Csak azért kérdezem, mert a GamePark már joycon -t sem javít, minden megy ki a csehekhez. Illetve Európában is több régió van, így nem mindegy a szerviz számára sem, hogy honnan származik a készülék.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #57697 üzenetére
A joycon orok garis
Csak számlával. Kezdenek szigorítani a GameParknál is. Én nem játszanék ennyi pénzért de ki, hogy érzi.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest