Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz 30z.Samu #33295 üzenetére
Én akkoriban who dares winst meg impossible mission 1-2t toltam, meg quest for tyrest meg ilyesmit. Attól tudtam nyugodtan aludni, hogy ughlympicsben a hajánál fogva kellett eldobni az asszonyt az ősembernek, azé egy ac-s vérengzés kicsit másképp hat szerintem a gyerek lélekre, és azzal se tudok egyetérteni, hogy az akkor 2 pixel a 3 pixel elleni harcok (wizard of wor pl) ugyanaz, mint egy mai COD/BF hentelde. Számít a grafika, és minél realisztikusabb a brutalitás annál lélekrombolóbb. Főleg egy 5-7 éves gyereknek. És ebben jó a nintendo lineup a kiddie grafikával, hogy abban a brutalitás is látszik, hogy nem valóság. Mert a valóságban nem gombák támadnak, és ilyen kis korban jobban tud arra asszociálni, hogy ez nem a valóság, mintha codozna, vagy ac-zne. (AC alatt végig az assassin creedet értem, nem az animal crossingot. )
-
aujjobba
addikt
Hol érdemes switch-et venni?
Szokott lenni blackfriday alkalmával leárazás?
Látom a hardverapron van fent néhány garanciás darab.
Ezeknél mire érdemes figyelni?
A v2 javított változat?Bocs a sok kérdés miatt.
Gyerekkoromban volt Famicom gépem imádtam, egyhuzamban végigtoltam a Mariot rajta milliószor. Azóta nem volt semmilyen konzol, szóval kicsit izgatott vagyok, hiába a gyerekeimnek lesz a gép -
Norb79
őstag
válasz aujjobba #33303 üzenetére
Én úgy kezdtem bele, hogy vettem itt hwaprón egy gépet pár (2-3) szintén itt vásárolt használt kártyás játékkal megnézni, hogy mi is ez valójában, és akkor ha nem tetszik ki tudtam volna szállni +/- 2000 forinttal a buliból, mert mint többen írtuk a használt gép és a használt kártyás játékok is tartják az árukat.
Neked és mindenkinek ezt szoktam javasolni, nálam bevált. Igaz nálam végül maradt a gép és a játékok is, de mivel mindenkinél fennáll a lehetősége, hogy végül nem így lesz, ezért javaslom a fentieket. -
Quinine911
aktív tag
válasz aujjobba #33303 üzenetére
Black Fridayre ne várj, sztem, ahogy mások is írták.
Én a PlatinumShoptól vettem, sztem az egy korrekt gárda, vagy a Gamepark. (Ha újat akarsz).
Ha használtat, majd mások adnak tanácsotA v2 az javított akksis, tovább bírja (kötekedőknek & szőrszálhasogatóknak: Tudom, tudom, nem magát az akksit javították, hanem mást és így lett jobb az akku-idő.... de így egyszerűbb a lényeget leírni)
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #33306 üzenetére
Ráadásul a PlatinumShop hivatalos Nintendo partner.
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #33306 üzenetére
nem kötekedés miatt írom, hogy a V2-ben a CPU más egyedül, amiatt lett jobb az akksi
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz Norb79 #33302 üzenetére
90-es években nagyjából pont ezt mondták a Doomra, MK részekre meg a többi hasonló témára, mint amit most gondolsz a mostani játékokra, csak most már annyira leszarják és elfogadott lett, hogy simán megjelennek ezek, míg régen be akarták tiltani. nyilván a bírósági tárgyalás után csak még több fiatal akarta megnézni a tiltott gyümölcsöt
30 év múlva már csak pixel hülyeség lesz a mostani cuccok, hiszen 56K monitoron (ha egyáltalán monitornak fogjuk-e még hívni) alig fog látszani valami és az már olyan retro lesz, hogy komolyan nem lehet majd venni - mármint én nagyon remélem, hogy ennyit fog továbbra is fejlődni a technika, hiszen egy WOLF3D pixelharcnál is csak mesélni lehet, hogy régen ez nagyon durva volt, de lefogadom, hogy kiröhög a 10-12 éves gyerek
persze erről tényleg felesleges itt dumálni, hogy mi lesz, 2050-ben majd térjünk visszahttp://jateknaplo.blog.hu
-
consono
nagyúr
A Röki-t megvette innen valaki? Milyen, hogyan fut Switchen?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Quinine911
aktív tag
ajánlom ezt a részt, amit direkt beleírtam pont emiatt..
"(kötekedőknek & szőrszálhasogatóknak: Tudom, tudom, nem magát az akksit javították, hanem mást és így lett jobb az akku-idő.... de így egyszerűbb a lényeget leírni)"
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #33311 üzenetére
nem jött le, hogy tudod, hogy mit...főleg hogy 3 karakter azt is leírni szerintem simán leírhattad volna akkor, elvégre ugyanannyira egyszerűbb
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #33313 üzenetére
közben neked lesz igazad: CPU-t lenne a helyes, ami viszont pont 1 karakterrel több
más: itt van egy 2000 x 1000 pixeles Halloween kép, amit a Nintendo headerként használt a mostani cikknél, hátha valaki fel szeretné használni - nagy felbontásért klikk rá:
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Van olyan ajanlott portal ahol switch jatekokrol lehetne olvasni?
Teszt, ajanlo, stb.Szamotokra mik a best-of jatekok?
-
Rony949
őstag
válasz aujjobba #33316 üzenetére
"Szamotokra mik a best-of jatekok?"
Switchre? Nekem egyelőre ezek:
-Astral Chain (hack n slash, nagyon változatos játékmenettel)
-Bayonetta 1-2 (újabb hack n slash, de ez már bőven 16-os, 18-as besorolású)
-Super Smash Bros Ultimate (minden idők egyik legjobb verekedős játéka, de nem nagyon hasonlítható a Mortal Kombat-hez, Street Fighter-hez vagy a Tekken-hez, ez más stílusú)
-Legend of Zelda: Breath of the Wild (ez egy Zelda játék, nem kell többet mondanom róla)
-Legend of Zelda: Link's Awakening (dettó)
-Fire Emblem: Three Houses (ez is jó, de ezt még nem játszottam ki)[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz aujjobba #33316 üzenetére
- Super Smash Bros Ultimate
- Fire Emblem Three Houses
- Animal Crossing: New Horizons
- Super Mario Odyssey
- Mario Kart 8 Deluxe
- Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Octopath Traveler
- Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age
- Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
- Xenoblade Chronicles 2
- Astral Chain
- Bayonetta 2
- Splatoon 2PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
megértem, volt annak egy egyedisége - mondjuk nekem pont nem jött be a játék.
+ megérkeztek a streamelős játékok - Control, Hitman 3. Hogy lesz így Switch Pro kérdem én?
+ hyrule warriors age of calamity demó tölthető, de igazából aki az előző részt próbálta, annak nem sok újdonság lesz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz tboldi #33324 üzenetére
Szerintem azt első nap veszem (PC-re)...nagyon ígéretesnek tűnik, és szerintem addigra kiélem magam a Genshin Impactba is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
Koncsik már nem szeret minket? Rég láttam.
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #33328 üzenetére
Mondjuk ezt még meg tudom érteni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
EmThor
addikt
Nesze neked ps5 es xbox series x, most toltam a switchen a Controlt ray tracing-gel, 5g wifi kapcsolattal röccenés nélkül
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
dinostaRR
tag
Ehhez a cloudos rendszerhez kell valami fiók, hogy működik?
Illetve NMHk-ról valaki tudna írni egy szösszenetet? Érdekel a 3. rész, érdemes beruházni rájuk? Hack and slash szerű rpg?PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
MODERÁTOR
válasz dinostaRR #33331 üzenetére
Nintendo Account-ra szükséged a felhőszolgáltatás eléréséhez, és „tartós nagy sebességű internet-kapcsolatra van szükség a játékhoz”. (A Stadiához és a Lunához hasonló technológiát tartalmaz, de a Control felhőjátékát az Ubitus fogja kezelni.) A kapcsolat bármilyen megszakadása perceken belül a játék megszakadásához vezet. A játék megvásárlásához a játékosoknak egy launcher alkalmazást kell használniuk annak tesztelésére, hogy kapcsolatuk öt percig képes-e kezelni a követelményeket. Szükség lesz egy Access Pass megvásárlására is, amelynek ára 39,99 dollár.
Tölthető pl. a UK shop-ból (dél afrikaiból pl. nem)
, de nem tudom, hogy micsoda (launcher, demo... ?)a demo verzió (Demo Trial Enhanced graphics, vagy enhanced performance)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kvelstadt
veterán
Most toktam le a pikmin 3 demot. Sose játszottam egy részével sem. Kurvajó ez a játék!
Ja most meg rányomtam a controllra és pöc röff indul is.
Mondjuk ez most két pépdányban is megvan lemezen de már csak kipróbálom szviccsen.
Nameg akinek a szvics az egyetlen konzol annak durvajó hír ez.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
KisTücsök
addikt
Srácok lemaradtam valamiről? Ti miről beszéltek?
-
szpal17
őstag
Nekem letöltés után azonnal indult is a Control. Nem vagyok egy nagy cloud játékos, maximum a PS4 remote play-t szoktam használni PC-ről és nem fps-t vagy multit.
Viszont ez a Control tükörsimán futott a kis Switch Lite masinán. Végigjátszottam korábban PC-n így ezt biztosan nem veszem meg, de akinek csak Switch van az azonnal ruházzon be rá
A jövőben sok ilyen játék lesz? Ez mostani kezdeményezés? -
Kvelstadt
veterán
Ha így fut akkor szerintem van.
Én régebben kipróbáltam a ps now-t és a streamelt játék úgy laggolt hogy játszhatatlan volt. Persze lehet nem is volt jó netem hozzá de pont ez a lényeg. Amíg nem alap az ooyan net amivel simán fut egy streamelt játék addig nálam nem opció."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
dinostaRR
tag
Ayo és Koncsik, köszönöm szépen a helpet. Controlt kipróbáltam, egyből indult, 1000es digi net van itthon és szépen futott. A performance mód szerintem jobb, resolutionön éreztem lassúlásokat. (azért ez nem semmi, nekem ez volt az első alkalmam ilyen felhős szolgáltatású játékkal, de ez lesz a jövő).
Hyrule warriors menete tetszik bár handheldbe grafika lehetne picit szebb.
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest