Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madwe
nagyúr
válasz dinostaRR #2735 üzenetére
Az a sok észlény aki fordítva tette rá, majd a ROSSZ irányba próbálta visszaerőltetni, meg oldalasan feszegetni a joycon extender akármianeve cuccot Nomeg akinél lefagyott a zelda s elkezdte nyomogatni a kijelzőt, h nézzétek lefgayott, mikor zelda alatt semmilyen touchscreen funkció nem érhető el
-
ayo
veterán
válasz dinostaRR #2796 üzenetére
régen néztem őket, volt pár jó kontent, de sajna elmentek és nem a legjobbak maradtak vagy jöttek.
Volt olyan, hogy azért nem tetszett a pc-s játék az arcnak, mert sivatagban játszódik és épp azon a héten nyáron is kánikula volt.
Ettől független nézik sokan és adnak a véleményeikre, én inkább hanyagoltam mikor az utolsó számomra minőségi kontettel rendelkező videós is elment.http://jateknaplo.blog.hu
-
Baltazár123
senior tag
-
dud998
őstag
-
maximilian4
addikt
válasz dinostaRR #15861 üzenetére
Én valami 1500 ft-os noname üveget vettem egy pesti sráctól, ami egészen tegnapig tökéletes volt. Sajna ráfeküdtem a gépre este és betört az üveg. Hála istennek a gépnek és a plexinek semmi baja nem lett. Strapabíró kütyü ez amúgy, yt-on van egy csomó videó és mindenhol dícsérik az ellenállóságát. Én is teszteltem akaratlanul is.
Szerencsére még megvan az a fólia amit a zelda breath of the wild-starter kit-hez adtak, majd hnap rárakom, bár én csak a tok miatt vettem meg, sztem a legszebb a piacon. [link]
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
dud998
őstag
válasz dinostaRR #16209 üzenetére
Ment a felkérés.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
SityiSXT
őstag
válasz dinostaRR #16487 üzenetére
Fölösleges, és nem is biztos, hogy a Switch kezelni tudja. FAT32 bőven jó, a Nintendo ezt a programot ajánlja a formázáshoz.
-
-
MODERÁTOR
válasz dinostaRR #33331 üzenetére
Nintendo Account-ra szükséged a felhőszolgáltatás eléréséhez, és „tartós nagy sebességű internet-kapcsolatra van szükség a játékhoz”. (A Stadiához és a Lunához hasonló technológiát tartalmaz, de a Control felhőjátékát az Ubitus fogja kezelni.) A kapcsolat bármilyen megszakadása perceken belül a játék megszakadásához vezet. A játék megvásárlásához a játékosoknak egy launcher alkalmazást kell használniuk annak tesztelésére, hogy kapcsolatuk öt percig képes-e kezelni a követelményeket. Szükség lesz egy Access Pass megvásárlására is, amelynek ára 39,99 dollár.
Tölthető pl. a UK shop-ból (dél afrikaiból pl. nem)
, de nem tudom, hogy micsoda (launcher, demo... ?)a demo verzió (Demo Trial Enhanced graphics, vagy enhanced performance)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Faterkam
addikt
válasz dinostaRR #33627 üzenetére
A gyerek pénteken vette át. Pc.n is végig tolta és azóta a Switchből se vette ki! 😀
Tv.n játszva néha akadozik, de gépen is xar volt az optimalizálása!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest