Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
EREDMÉNYHÍRDETÉS
Kisorsolàsra került az Ori Bundle.
61-en jelentkeztek a nyereményért, és aki ezt megnyerte nem màs, mint: NyMRoodGratulàlunk neki, privàtban küldjük a kódokat. Jó jàtékot.
Külön köszönet l.skywalker fórumtàrsnak a sorsolàs lebonyolítàsàért.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz KisTücsök #33100 üzenetére
Pedig ezen gondolkodtam, hogy Switchre veszem meg, nem PS4-re, de így várok még egy kicsit, hátha lesz frissítés, javítás...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zbundy
aktív tag
válasz KisTücsök #33100 üzenetére
Igen írtam korábban én is. Amikor megjelent pc-re egyből felkeltette az érdeklődésemet, de láttam, hogy jönni fog switchre is, szóval úgy gondoltam ilyen pixelgraf játékot szívesen tolnék a kézi konzolon. És most látva milyen szinten le lett butítva csalódott vagyok. Megvehettem volna pc-re fél évvel ezelőtt.
-
Peat;)
veterán
válasz zbundy #33106 üzenetére
Szerintem már nem érdemes átiratokat tutira várni új játékoknál erre a switchre. Az újaknál megcsinálják a nagy gépekre, pc-re és hiába nem indokolja a játék kinézete, gondolom nehéz utólag leoptimalizálni ha nem jól írják meg alapból. Ha valami tetszik és van más eszközre oda kell behúzni inkább már mert ott azt kapod ami miatt megtetszik. Nálam outer worlds volt ilyen csalódás.
Exkluzívok mindig jobbak, azért jövőre jön 1-2 ami érdekes. Monster hunter rise pl nagyon ígéretes! Meg egyszer Zelda is, metriod is...ezekért nem adom el a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
válasz Rony949 #33108 üzenetére
Nyilván mindenkinek más az igénye a grafika kapcsán,de én mivel kézi konzolként tekintek a Switchre nekem a
WoT
FIFA
Mortal Kombat
Grid
NBA
Crash N'Sane Trilogy
Resik
Doom 3
Star Wars Pinball
Rayman Legends
Mario+Rabbids
Dragons Dogma
Crash Team Racing
is jól néz ki,az Alien meg nagyon szép.Nintendo játék a Zeldák, Mario Odyssey,Kart volt eddig,ha jönne új Ps handheld váltanék is,de elégedetlen nem vagyok,a joy con mizéria ellenére is kedvelem a gépet. -
77Guba
aktív tag
válasz Peat;) #33111 üzenetére
Nem védek senkit,azok a játékok amik nekem vannak nem okoztak csalódást technikailag,grafikailag handheld,az hogy néhány nem jött be az más.De pl. a WRC-t azért nem vettem meg elégedetlen voltam a tesztekkel,megvárom mindig mit írnak a játékokról,aztán eldöntöm.De pl. a Burnoutot sem vettem meg az ára miatt,pedig biztos jó lenne handheld száguldozni.Ha szart adnak ki vagy drágát,nem veszem meg.Szinte minden 3rd party játékot akcióban veszek 10-20euróért.
Beletettem most a WoT-ba 170 órát,és még nem dobott ki,nem laggolt,minden oké volt eddig. -
77Guba
aktív tag
válasz Bazsi1987 #33113 üzenetére
Azt nem tudom,mert eddig Xboxon WoT-oztam.Ez a WoT Blitz.7 vs 7.Kisebb térképek,csak 7 perc egy csata.De szervezetebb mint a konzolos WoT,kivéve,hogy itt nem tudok beszélni.Sima szakaszozás csak 2 fő.De ami a legjobb nincs arty,plusz csak max. 1 tierrel dob fejjebb,a premium lőszernek kisebb a sebzése.Mintha meghallgatták volna a WoT játékosok kérését,és azt itt teljesítették volna.Együtt játszanak a telefonosok,a pc-sek,a Switchesek.De van olyan opció,amit ki is használok,hogy beállíthatod,hogy csak azokat dobja be hozzád akik handheld játszanak,ergo a pc-seket kizárom.Rengeteg tournament van,amit még nem próbáltam,mert csak 8-as tankom van,meg nincs aktív csapatom hozzá.Akikhez beléptem eléggé inaktívak.Megvárom amíg felfejlődik a garázsom,aztán belenézek,de elég középszerű játékos vagyok,így annyira nem sietek,de a tankok és a játék szeretete is leköt.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
MODERÁTOR
Nintendo Switch Girl / PS Girl / Xbox Girl YT video, nagyon vicces (kb ugyanaz, amit itt írogatunk - legjobb: PS Girl: "Call me fat again and..."
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #33117 üzenetére
Semmit sem értettem belőle, csak azt làtom hogy Badass
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van egy, az átlagnál erősebb PC-m, 2+1 közel high end monitorom. Egy Ps4 slimem.. Nagyon vártam a generációváltást, de egy a hajrában egyre inkább kifulladt nálam, számomra kimarad a 2020-as széria. 33 éves vagyok, 100% Home Office "év-ként", hacsak eddig visszatartottak valami bszo ficsört sonyék / m$-ék totál érdektelenség lesz.Viszont ma jött a fordulat! NINTENDO SWITCH.
Totál sötét vagyok Nintendobol, a 90-évek végén volt egy Sega mega drive 16-omA Switch jelenleg hol áll a "generáció háborúban"? Van hír új szériáról? Igazából az fogott meg, hogy noramálisam tudnék játszani az ágyban / kertben / teraszon, akárhol. A platformban van még fantázia ami a hozz@m hasonló nem feltétlenül kompetitiv öregfiúkat is leköti? Neadjisten vagy olyan digitális bundle, amivel a nagy neveket megkapom? Használst piac mennyire mozog?
Lácnpísz
-
ldave
félisten
válasz r6man123 #33122 üzenetére
Friss tulajként a Switch erejét én két dologban látom:
- a Nintendo saját játékai (BotW, Odyssey, Mansion 3, stb)
- azon külsős játékot, ahol fejlesztő vette a fáradtságot egy rendes Switch átírat készítéséhez (Hades, Alien Isolation, Dead Cells, stb), ez sajna nem túl gyakori, de bőven lehet találni olyat, ami rendesen fut a gépen, mindig érdemes utánanézni vásárlás előtt
Ha ezek alapján döntesz a gép mellett, biztos nem fogsz csalódni.Nálam a 3DS utódja lett, emiatt Lite-ot vettem.
A Slime draws near! Command?
-
Moby
addikt
válasz r6man123 #33124 üzenetére
Én rengeteget nyomtam remote play-t ps4-en, meg sok helyre elkisért a switchem, de a normális játékok arra nem is igazán jók, hogy az ember szabad 10 percet beleverjen, aztán kikapcs. Márpedig amikor én is, amikor nem vagyok otthon, leginkább ez van. Ez nem minőségi géming. Erre a mobilszarok jók. Jó dolog a hordozhatóság, de ha most lenne egy asztali switch, az valszeg többet menne, mint a sima (amellett, hogy ezt is megtartanám). A switchet a játékai viszi a hátán. Amiből 2020-ban nagyon kevés volt, összehasonlítva az elég durva 2019-el.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Alexios #33127 üzenetére
AzÉrt a switch kontrollere a kis kezűeknek kényelmes csak max, felnőtt ember gripet vesz hozzá (első dolgom volt nekem is ) . De ugyanúgy vehet ilyet mobilhoz is.
latency nem vészes, persze ne online akarjon codozni az ember
egyébként jó, h hordozható a switch, arra jobb, de inkább a nintendo exklúzívok azok, amik eladják, szerintem[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
válasz Silεncε #33131 üzenetére
Otthon én is teszteltem jó párat alacsony pinges gigás nettel, kábellel. Itt németben meg ahol egy szar 10-20 mbitert 40eurot kernek el is engedtem. Én se értem, hogy mondhatja erre bárki, hogy ez igy rendben van. Kicsi a lag, de pont annyi, amennyi már idegesitő. Pár év kell még a technologiának.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #33133 üzenetére
Én PS4-en a fél Assassins Creed Origins't 4G-s mobilneten, remote play-el toltam végig Nem mondom, hogy minden nap ezt csinálnám, de 720p-en elviselhető volt. Nem is értem miért nem licenszelik ezt meg az xcloudot a TV gyártók...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ldave
félisten
válasz 30z.Samu #33135 üzenetére
Ez is pont olyan, mint mondjuk a 30-60 fps téma, van akit zavar, más szinte észre sem veszi. Vitán próbálgattam egy időben itthon wifin keresztül ezt a remote play dolgot, de nekem sem jött be. Nem hiába volt a WiiU-ban is dedikált hardver erre a feladatra.
A Slime draws near! Command?
-
Bazsi1987
őstag
Szeirntem nintendo nem fogja oda engedni ezt a xcloud dolgot, kb onnantol kezdve csak nintendo címek fogynának szinte pedig én is nagyon élném a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Bazsi1987 #33139 üzenetére
Van egy sanda gyanúm, hogy tesznek róla, hogy ne lassuljon be, kidobnak 1-2 ütős címet és újra pörög a piac. Az emberek többsége amúgy is a Nintendo címek miatt veszi meg a gépet szerintem. Szóval ha jön is új Nintendo, olyan két év múlva esedékes. De ez szubjektív vélemény.
Sic Parvis Magna
-
Norb79
őstag
válasz consono #33134 üzenetére
Samsung most lőtte le a saját felhős képmegosztó szolgáltatását és állt át onedrivere, ami ugye az MS-é. Én számítok rá, hogy jönni fog a Samsung TV-kre (már az újabbakra nyilván) a OneDrive app (most az enyémen pl nincs, 2019es Q70es QLED) meg aztán a nagy Samsung-MS összeborulás miatt az xcloud app is.
Samsung TV-ken korábban volt a PS Now streaming része önálló appként, de azt 2015-16 körül lelőtték onnan, mert gondolom gyenge volt a proci meg ilyesmi, de azóta pont elég sokat fejlődött a technika, hogy ismét nekifussanak tv szinten a streamingnek. -
Aba86
csendes tag
válasz ooooobi #33132 üzenetére
Én mostanában a Geforce Now-t nyomom, ott semmilyen input lagot nem tapasztalok (100Mbs nettel), ultra beállítások mellett 60 fps-el fut röccenés nélkül a krumpli laptopomon.
Ugyanezzel a nettel próbáltam az xcloudot és a psnow-t is, na azok tényleg kritikán aluliak voltak. -
ooooobi
senior tag
Akkor kicsit pontosítok, a GfNow tényleg elment és pl egy wolcennel elég jól elvoltam, meg úgy általában azoknál a címeknél ahol nem vontos a gyors mozgás (stratégia, gazdaságisim, point&click), az apex legends viszont nálam már értékelhetetlen volt egy normal pc-s játékélményhez képest, third person játékoknál is érezhetö volt a minimálisan késöbb moztuló karakter. Ez a szomszéd casual Pistikének lehet elég, de aki évek óta játszik annak zavaró.
Amúgy switchre a mostani generációban már csak azért se hiszem, hogy jönne mondjuk egy xcloud, mert a wifije elég lassu, és ha a streamhez egy utp adapterrel kéne szüttyögni már el is veszett a handheld vonzerö meg a nintendo se rakna be egy olyan dolgot amit alap eszközzel nem lehet használni, hanem kiegészitöt kell venni hozzá szerintem.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest