- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
válasz
szpal17 #54267 üzenetére
2021. decembere óta vagyok szpal17-vel egy családi tagságban, évente így a tagság kb. 3400 Ft
aki egy kicsi bizalommal sincs a másik felé, annak akkor tényleg érdemes kifizetni a teljes összeget, ami most 1 acc-nál 40€
8 fős tagság esetén a családnál ez 70€/8 1 fő-re
ez online + expansion pack-ra értendő persze -
Crvsh3R
senior tag
-
30z.Samu
félisten
válasz
szpal17 #49119 üzenetére
Én a Pokémon - Legend of Arceus-ra kattantam rá újra. Megjelenéskor kezdtem el, de sajnos sok időm nem volt vele játszani. Aztán mostanában kezdtem el újra, mert már fogalmam sem volt a story-ról. Kb 3 óra játék után még azon gondolkodtam hogy nem játszom végig, mert nem fogott meg. Aztán adtam Neki még egy kis időt és megtetszett.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
szpal17 #47920 üzenetére
Gondolom csináltak valami piac felmérés szerűséget és az jött ki az egyenletből, hogy nem éri meg. De még én sem látom értelmét, amikor egy 20 eurós raspberry pi 2 simán futtat mindent ps1-ig bezárólag.
Vagy tegyük fel mégis megcsinálják. Mennyiért adjanak egy játékot? 10 euró sok érte, 1-2 euróért meg minek szenvedjenek vele. -
ldave
félisten
válasz
szpal17 #47911 üzenetére
3DS-en, Wii-n és WiiU-n egyesével lehetett venni ezek a régi játékokat, most a Switchen az előfzetés részeként játszhatóak. Nem tökéletes megoldás, de nincs más. Amúgy is, save game backup-hoz kötelező a Nintendo Online (ez a szemét húzás a részükről), de ilyen Online családba lépve azért nem olyan drága ez egy évre nézve. ű
A Minish Cap nagyon jó Zelda játék, én sem GBA-n, hanem WiiU-n játszottam, szerinem a mai napig élvezetes játék, ahogy a sima Gameboy-os Oracle of Seasons és Ages játékok is.
Szerintem a Gamepark és a Platinumshop a jelenleg legjobb, ha Nintendo cím rendelésről van szó.
-
30z.Samu
félisten
válasz
szpal17 #47248 üzenetére
"Pont tegnap olvastam, hogy az AC Mirage kb. 15 óra lesz.."
Na, akkor azt lehet végig is játszom.
Valhallába belekezdtem, de kb 20 óra után kifulladt, számomra túl hosszúak ezek a 40-50+ órás játékok. Bár lehet ez megdőlni látszik, mert a Death Stranding 35 óra után is fenn tudja tartani az érdeklődést. Bár elég más kategória a két játék.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szpal17 #47228 üzenetére
Új Zelda -val tuti nagyot gurítanak megint. Kevés játékban bízom annyira, mint ebben a sorozatban. Nagy eséllyel igazam lesz.
Viszont arra azért kíváncsi leszek mennyire tudja majd tartani stabilan a 30 FPS -t, mert ha kinézetre fejlődött is a játék a BotW -hez képest, akkor azért gyanítom nem lesz mindig stabil.
Amúgy az utóbbi időben nálam is kevesebbet pörög a Switch. Illetve nem is lehetne ezt kizárólag a Nintendo -ra szűkíteni, mert az összes új konzol keveset pörög nálam mostanában. Az utóbbi időben valamiért a retro/konzolok és játékok többet mennek. Túl sok minden nem kötött le az új megjelenések között...vagyis nem eléggé.
PS5 -ön például a Human Cannonball futott nálam, ami nem mai darab.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
szpal17 #45277 üzenetére
Nekem van otthon egy Nvidia Shield TV Pro, amiben 1:1-ben ugyanez az SOC van, mint a switch-ben. A Shield az egyik legjobb streamer box, mindent is tud és lejátszik. Nintendo részéről csak a szándék hiányzik, hogy portolják az appokat. (Gondolom még lenne egy kis licenszelési költség is, de 100millió plusz eladott konzolnál nem hinném, hogy ez fogja földhöz vágni őket.)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szpal17 #44020 üzenetére
Én a kezdetek óta tolom (toltam?) Fifa -val, ami azért jó régen volt már.
Pl. Xbox 360 -ra megvannak a magyar verziók, amiből ott pihen az összes a fiókban. Lemezen.
Aztán a 21 -et megvettem Xbox -ra, és azt vettem észre, hogy alig lépek be. Már nem érdekel annyira. Az a verzió még ugye más volt, mert új generációra ingyen adták az upgrade -et. Persze nem is volt új motor.
Aztán Nintendo -ra végül mégis megvettem a 22 -t, mert egyébként tökre buli, hogy kézben játszhatom, bárhol vagyok. Elég olcsón jutottam hozzá, szóval annyira nem zavart az sem, ha lehet csak 1-2 órát játszom vele összesen.
Végül ugye PS+ -ban ingyen adták, szóval ott is bezsákoltam, de annyira már nem kötött le.
Amúgy én jobban örülnék a mobil verziónak Switch -en, mert játékmenetet, eventeket elnézve nekem sokkal jobban bejön, mint a legacy vagy a rendes verzió.
Ott még az sem lenne probléma, mint például WoT Blitz -nél, hogy nem teljesen olyan az irányítás, mint más platformon. Kontrollerre könnyű lenne igazítani. Akár külön szerveren is, mint a mobilosok. Ahol ugye direkt nincs kontroller támogatás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szpal17 #44016 üzenetére
Switch -re már soha nem is lesz más, csak legacy. Egyébként ez a játékmenetet nem befolyásolja. Vagyis módosíthatnak motortól függetlenül is. Amit egyszer vagy megtesznek vagy nem.
Amúgy PS4/Xbox One után is más élmény a Fifa 22, ha PS5/Xbox Series verzióval nyomod. Legalábbis meccs közben. Szerintem.
Bár van aki új generációs konzolon is az előzővel tolja, mert jobban bejön neki.
-
Tin
veterán
válasz
szpal17 #40564 üzenetére
Ha nem szőröznek, akkor jó, mondjuk én németben vettem, gondolom itt kevésbé szemétkedősek, mint otthon. Az OLED-nél kisebb gond, ott a Pro Controller, a kicsinél viszont nem cserélhető, így annál jobban érdekel.
Nekem az egyik Xbox kontroller volt még gariztatva, az is driftelt, lányom szétfasírozta, azóta egy másikhoz már vettem belsőt, bár nem drift, hanem a kupak miatt, de volt hozzá két egység. Nem tűnik vészesnek, szóval 2 év után maximum majd cserélni kell.
-
törölt tag
válasz
szpal17 #37193 üzenetére
Reflexből ugrottam rá a nes és snes multiplayer akármire, de jött a pofon, hogy kell hozzá előfizetés. Idáig azt hittem, hogy az ingyenes játékokhoz itt nem kell, ms-nél 1 hónapja tették ingyenessé az online mókát az ingyenes játékoknál. Fortnite pont most ért le, csak a témájában várok egy választ, mert nem akarom félre-linkelni a fiókokat.
Akkor kénytelen leszek 2 faktoros védelmet és kártyát is hozzáadni az snes miatt.
Nem rezeg a lite? Élből kikapcsoltam a menüben a kezdeti beállításoknál.
Köszönöm a választ -
szpal17
őstag
válasz
szpal17 #35360 üzenetére
Több mint 70 óra után sikerült megszerezni az összes moon-t (nekem 931 jött össze mire arany színű lett) a Mario Odyssey-ben. Azt írtam korábban, hogy unalmasnak éreztem első végigjátszásra..nagyot tévedtem. Nekifutottam megint és elkapott a Mario feeling, kiismertem a mozgásokat. Ennyire tartalmas és ötletes játékkal nem tudom mikor fogok ismét találkozni...mestermű.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
szpal17 #36935 üzenetére
Arulhat a bolt mas regios jatekot, nem csak EU PAL-t. A mar lentebb emlitett Drakengard 3 se jott ki fizikai formaban Europaban, megis tobb boltban elerheto volt.
Digitalis kodokkal a legtobb regios bolt kevesbe foglalkozik (kiveve a feltoltokartyak, de az nem is ez a kategoria), szoval ha megrendeled, jo esellyel egy nem EU regios fizikai peldanyt kapsz toluk. -
ayo
veterán
válasz
szpal17 #36348 üzenetére
Többször jeleztem már, hogy a konzolvilágot érdemes elfelejteni, ha Nintendóval kapcsolatos a rendelés. A konzolvilag nem áll kapcsolatban a magyar forgalmazóval, ezért szinte mindig jobban jársz, ha máshol rendeled be.
-
mirci18
addikt
válasz
szpal17 #35360 üzenetére
Én is így voltam vele.
Ízig vérig Mario fanként vártam a játékot.
Nem volt rossz de kicsit beleuntam.
Majd eladtam most meg venném újra mert imádtam.Most játszottam ki a Luigi Mansion 3-at.
Jópofa játék ötletes nagyon.
Többször segítség volt a youtube (nyilván mert nem vagyok pro játékos) de legalább ki tudtam játszani. Most hogy véget ért a játék tolom a Boo keresést aztán eladom a játékot. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
szpal17 #35472 üzenetére
"Tudom van előfizetés, de ott csak az van, amit ők úgy gondolnak."
Sőt, Game Boy ott sincs. Én pontosan ezért tartottam meg a 3DS XL-emet, mert oda egy csomó Game Boy címet (is) megvettem. De persze van egy csomó Game Boy-om is (mármint hardver), tuningoltak is, úgyhogy nem vesztettem el ezt a dolgot, de ettől függetlenül tényleg jó lenne, ha a Switch kapna legalább egy, a NES-SNES alkalmazásokhoz hasonló előfizetéses app-ot, amiben benne lenne mondjuk 30-40 jó Game Boy cím.
-
Crus
őstag
válasz
szpal17 #34865 üzenetére
Persze ez egyéni játékstílus kérdése, hogy ki mennyire merül el benne. Részemről én totálisan belezúgtam. Szerintem 2 hónapnyi játékidőm emésztette fel és minden másodperce kincs amit ezzel a játékkal tölthettem. Etalon. Nem véletlen, hogy a Genshin Impact oly keservesen próbálja másolni (meglepően jól).
Na igen... fetch questek. Akad benne olyan is, de igazából ezek csak arról szólnak, hogy még jobban megismerd a játékmechanikát, meg persze a recepteket. Ha nagyon kötekedni akarok, akkor számomra ez a játék egyik legnagyobb hibája: nincs receptkönyv. Szó szerint, papír és ceruza, vagy tablet/teló + nyomkodás, mert ember legyen a talpán, aki fejből megjegyzi a receptek hozzávalóit. Amúgy a 2 DLC-t azért nagyon ajánlom, mert a Trials az igazi Zeldás arcoknak való, akik már remekül ismerik a játék trükkjeit, de mégis komoly kihívásra vágynak. Zseniális volt :-)
Valójában a világ legprofibb arcai 0-ról 30 percen belül gyakják le a final bosst. :-D
-
Rage47
veterán
válasz
szpal17 #34859 üzenetére
Hány óra volt neked?
45 óránál most pihentetem, mert nagyon izgatott az Astral Chain is. Így ránéztem az órára, és nem is gondoltam, hogy 45 elteltNagyon durván jó game, és hiába jönnek a klónok, nem tudják így utánozni valahogy. Mellesleg csomószor a Death Stranding jut eszembe
-
Just486
senior tag
válasz
szpal17 #34311 üzenetére
A klasszikus értelemben vett WD40 alkalmazása elektronikai dolgokon nem számít jó ötletnek. Nem párolog teljesen el, finom olajréteget hagy maga mögött (ez is a dolga). Ez a visszamaradt olaj extrém esetben kikezdheti, korrodálhatja a fém érintkezőket.
Lehet kapni külön kontakt tisztítókat (WD40 márkanév alatt is, szóval bocs ha ilyenre gondoltál), ezek biztonságosabbak és jobbak ilyen célokra.Amúgy a jelenséget az esetek nagy részében az okozza, hogy a mozgó rész fém csúszkái lekaparják az állórész grafit alapú ellenállás-sínjeit, és a keletkezett por a szerkezetben maradva bizonytalan kiolvasást okoz. Ha ez a hiba, a "javításhoz" a grafitport kell kimosni belőle. Nyilván minden alkalom után picit veszt a precizitásából a joystick, hiszen a lekapart grafit nem terem vissza.
Én nem játszom túl sokat, így nálam kb 3-6 havonta kell megcsinálni az analóg rész tisztítását, és még két év múltán használhatónak érzem a pontosságot. Persze ki is lehetne egyben cserélni, de a tapasztalatok alapján nem sokat javult az MTBF az újabb szériás analóg karoknál sem.
-
-
válasz
szpal17 #33479 üzenetére
Én úgy mentem hogy shrineok voltak az iránymutatók de kizben amerre vitt a játék. Mikor ety területen már szinte minden megvolt akkor mentem rá az adott beastre.
Egyébként van egy hely ahol folyamatosan esik de nem azért mert nem sikerült élethűre hanem ott úgy kell megnyitni egy shrinet hogy szükséges a vihar hozzá. Azt meg nem akarták szerintem hogy 9damész és várni kell az esőt.
Viszont miután megccsinálod a feladatot már nem fog ott örökké esni.Idave
Nagyon tetszett az a játék kepi világra meg hangulatra de én nem szetetem ezt a megtámad a semmi rendszert. Ennek ellenére megpróbáltam a játékot de nem sokáig jutottam mert ez engem annyira zavar hogy feladtam.
Kár hogy ilyen defektem van mert egyébként nagyon elkapott, Dancerrel kezdtem és nagyon megfogott. -
Crus
őstag
válasz
szpal17 #33479 üzenetére
"Barátom, legyél olyan, mint a víz"
És kb. ennyi.
Bővebben: Haladj mindig a legkisebb ellenállás felé.
Még bővebben: Platót letakarítod, amennyire tudod, utána Kakariko, majd Hetano, de a fő szál úgyis erre visz.
Szerintem nem spoiler, de hátha valaki ezen fog görcsölni:
Utána Zora irány szerintem, mert egyrészt nem nehéz, másrészt Mipha "ajándékával" elég nagy előnyt kapsz magad mellé + még egy extra dolgot amivel könnyen tudsz majd bizonyos helyekre feljutni. Igazából, hogy utána Goron, Gerudo, Rito az megint csak rád van bízva. Nekem a sok víz (Zora) után a sivatag volt a szimpibb (Gerudo), majd az ottani cuccok miatt Goron már jóval könnyebb, ergo Rito-val zárjuk a sort. Közben az összes shrine-t és mellékküldit érdemes letudni, ami csak az utadba kerül. Közben emlékes helyekbe is futsz majd, azokat is abszolváld, végül jöhet a kard kérdésköre és a legvégén értelemszerűen a kastély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest