Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
-
tag
A switch a képernyőmentéseket, videókat SD kártyára menti. Jól gondolom, hogy ha egy PC-ben lévő kártyaolvasóba beteszem a kártyát, akkor simán letudom másolni és törölni róla a fájlokat anélkül, hogy bármiféle problémát okozna az telepített játékokban, esetleg mentésekben? Vagy ez csak hiú ábránd? Vagy próbáljam ki aztán meglátom.
-
tboldi
nagyúr
Nem tudtam, mi hiányzik c. rovat következik:
-
Dreimus
senior tag
Nintendo USA store Cyber Deals
Érvényes: 11/23 at 9:00 am PT to 12/2 at 11:59 pm PT[ Szerkesztve ]
-
Beleth
csendes tag
Na vajon lesz a héten bf keretein belül valami akció a gépekre? szivesen venném, de sokallom ezt a 110-et érte.
-
Balinov
titán
Udv Sracok, latom hogy microSDXC-et tamogat a konzol, de ha jellemzoen online (e-shop) vasarolt jatekokkal tervezem hasznalni, eleg-e a 128GB vagy 1-el nagyobbat erdemes venni.
Amennyiben online vasarolt jatekot ugyanazon NS account alatt tobbszor is le lehet tolteni es feltelepiteni, akkor sztem 128-as eleg lenne. Szerintem egyszerre max 10 jatek lenne a gepen.
Ugyanitt kerdezem, hogy mi a tipikus merete egy jateknak? Ill. ugye teljesen jo bele egy kutyakozonseges microSD is (Sandisket hasznalok nagyon regota minden mobilhoz ill. SDHC-t fenykepezogepbe)? Csak mert tobb helyen lattam Switch brandelt Sandisk-et.
Bocs, ha trivialisak a kerdesek, osszefoglalot atfutottam, de valaszt ezekre nem nagyon talaltam. 7vegen rendeltem rev1.1 (HAC-001(-01)) Switch konzolt, sosem volt meg semmilyen kezikonzolom.
udv
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tboldi
nagyúr
válasz Balinov #33810 üzenetére
A kártya mérete csak rajtad múlik, én is a digitális formátumot preferálom, és az 512-es kártya sem elég.
Persze, le lehet tölteni újra, amit már megvásároltál. Feltéve, hogy közben nem törlik.
Igen, jó bele bármilyen kártya, nem kell a drága brandelt verziót választanod.
A játékok méreteit a Nintendo oldalán ellenőrizheted. [link]
-
tboldi
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz tboldi #33811 üzenetére
Nagyon koszi! Karajcsonti ajandek lenne 6eves gyerkocnek (nameg Anyanak es Apanak a hosszu teli lockdown-os estekre ), csak most BF kereteben lett beszerezve.
Elvileg csutortok/pentek fele megjon, es az a terv, mig gyerkoc suliban van, beuzemelem, es felteszem a DC Villans jatekot, ami a bundle-ban van, meg account beallitas es 1-2 jatek, amit kineztem, megvasarlasa ill. telepitese, hogy karacsonykor out-of-the box mehessen a moka:0
Hacsak nem talalok normalis aron 250/256-ost szvsz beugrok egy 128-asba
1 kerdes meg: Uk store-on nezem, van 1-2 jatek, amit meg fogok venni, sok akcios meg par napig, de konzol nelkul, csak az account-tal nem tudok venni elore jatekot, csak whislistbe rakni? Jo lenne nem lemaradni most 1-2 akciorol
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Kai_Rong #33819 üzenetére
koszi, ugy latszik, ezzel meg kell tanulni elni (PS3-ra anno tudtam igy online venni)
Norb79: koszi neked is az infot, lehet kartyasan veszek parat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Nintendo switch v2 vásárlása előtt állok. (Akcióra várva)
Előtte lenne pár kérdésem:
A Kézi konzol részéhez elengedhetetlen a dokkoló? Pl. Ha kocsiba játszanék akkor kell ,hogy ott legyen? Védőfóliát adnak hozzá vagy külön kell megvenni?
V2 típus törhető?(CFW)
Memóriakártyát adnak hozzá? Illetve mekkorát és milyet érdemes használni úgy 4-5 játék esetén?
Van belőle valami limitált változat, amit még árusítanak?
Ha 4-en játszunk akkor elengedhetetlen még plusz 2 joy-con megvétele?
köszönöm[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #33823 üzenetére
Dokkoló csak a TV-hez csatlakoztatáshoz kell.
Védőfóliát külön kell venni.
Warez nem a topik témája.
Nem adnak, beépített 32 GB, pont volt kártya diskurzus, picit olvass vissza (igazából sose lesz elég, ha elkap a szenvedély/gépszíj.
Most a Fortnite-os változat elérhető talán újonnan.
Igen, ha nincs más kontroller.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
g@bo
nagyúr
válasz gainwardgs #33822 üzenetére
"ÁTMENETILEG NEM HOZZÁFÉRHETŐ"
ráadásul szállítással együtt majdnem hazai ár, amúgy supergamer szintű banda.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
16 fontért van amazonrol a 200-as sandisk ultra, 128as 4 fonttal olcsóbb, ha ma megrendeltem, csütörtökon k8hozzak
-
-
MasterMark
titán
-
Edge
veterán
Nincs az az sd kártya méret amit ne lehetne telipakolni digitális címekkel, még az 1 tb-os is elfogy az tuti, nekem 512gbos van de hely problémákkal küzdök nagyon sok gamét archiválnom kellet már.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Balinov
titán
válasz Kai_Rong #33834 üzenetére
Úgy van. 200-as van annyiért
Kérdés. Honnét érdemes online játékot venni? Van valami jól bevallt európai forrás?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Balinov #33838 üzenetére
EShop - a G2A és hasonló oldalak felejtősek. A Nintendo saját címeit most már kulcs formájában elvileg most már nem is tudod megvenni. Ha számít a játék ára, akkor vegyél használt fizikai verziót.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
scyllafren
senior tag
Sok "hir", ki tudja mennyi igaz belole...
-
gainwardgs
veterán
válasz scyllafren #33841 üzenetére
Switch pro biztos hogy jön kérdés hogy mikor, de zelda 2 megjelenéssel egybekötve még igaz is lehet
-
Kai_Rong
senior tag
válasz scyllafren #33841 üzenetére
Jovore Zelda mergezesunk lesz ezek szerint, mert a leakek szerint minden (is) jon Switchre
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kai_Rong #33843 üzenetére
Nagyon adnám ha végre nem 1-2 játékot vennék évente switchre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Beleth
csendes tag
Srácok a V2es switchek mennyire strapabiróak? Megérheti esetleg használtan is megvenni? Még egyelőre csak eljátszottam a gondolattal. 109ért van még új is, lehet arra teszem majd le a voksom.
Másik kérdés: a pro kontroller megéri az árát? Alap kiegészitőnek számit a gép mellé?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Beleth #33845 üzenetére
En nagyon ajanlom a pro controllert - tobb konzolon is jatszom, es egyertelmuen ez a kedvenc kontrollerem. Jatekfuggo amugy - ha handheldben jatszol, akkor joyconok kellenek, ha dokkolva, illetve input heavy jatekkal jatszol (pl Smash, Street Fighter), akkor nagysagrendi valtozast tapasztalhatsz a proval.
a hasznalt konzol teljesen OK, a v2 tavaly nyaron jott ki, max masfel eves amit veszel.
-
nagyúr
válasz MasterMark #33835 üzenetére
Persze, ez lenne a logikus számomra is, de nekem máshogy jött le Tboldi által írtakból.
-
Kai_Rong
senior tag
Digital fanboyok, FYI lesznek akciók az EShopban, úgy néz ki, hogy a japán HQ-ba is odaért a közel egy évtizede működő őrület, és a híresen gyors japán döntéshozatal végre megtette a nagy lépést a globalizáció felé.
Csak hogy legyen majd mit előhúzni és az orrom alá dörgölni, amikor majd méltatom a digitális játékok árait
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest