Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Tomi 16
üzenetére
Nekem sem tetszik a pro street, pedig eddig az összes NFS-t végigjátszottam, de ezt nem bírtam.
Játékélményben a Grid valóban sokkal jobb mint a PS, de egyvalamiben ronggyá alázza a Gridet. Ez pedig az autók hangjai. Én még olyan trágya, nevetséges hangokat amit a Gridben tapasztaltam, az utóbbi időben minőségi játékban nem hallottam. Nevetséges, és mint ilyen, ki is röhögtem. Gyalázat -
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Amikor a Carbon-t végigvittem, nem ondoltam volna, hoyg lehet azt a játékot alulmúlni.
Sajnos sikerült. Én még ennyire sz*ar NFS-sel nem játszottam. Nme akartam megbántani ezzel senkit, biztos nagyon sokan szeretitek, csak a véleményem.
Már le is töröltem
Sziasztok -
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
nem gondoltam, hogy így el lehet szúrni egy játékot. Évismétlés az EA-nek -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Ja tényleg, bocs...
A demót most próbáltam ki, abban valóban benne volt a dátum.
Nem gondoltam volna, hogy az underground 2 és a carbon színvonalát alul lehet múlni, de ennek a kedves fejlesztőcsapatnak sikerült a legxarabb részt kifabrikálni magából.(már ami a demóból kiderül) nagyon gány -
GC-EvElyN-
senior tag
NOvember tizedike van holnap szertenék vele jáccani hallod EA? A nyakatok nyúljon meg

Amúgy mikorra ígérik?
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi