Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Tomi 16
üzenetére
Nekem sem tetszik a pro street, pedig eddig az összes NFS-t végigjátszottam, de ezt nem bírtam.
Játékélményben a Grid valóban sokkal jobb mint a PS, de egyvalamiben ronggyá alázza a Gridet. Ez pedig az autók hangjai. Én még olyan trágya, nevetséges hangokat amit a Gridben tapasztaltam, az utóbbi időben minőségi játékban nem hallottam. Nevetséges, és mint ilyen, ki is röhögtem. Gyalázat -
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Amikor a Carbon-t végigvittem, nem ondoltam volna, hoyg lehet azt a játékot alulmúlni.
Sajnos sikerült. Én még ennyire sz*ar NFS-sel nem játszottam. Nme akartam megbántani ezzel senkit, biztos nagyon sokan szeretitek, csak a véleményem.
Már le is töröltem
Sziasztok -
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
nem gondoltam, hogy így el lehet szúrni egy játékot. Évismétlés az EA-nek -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Ja tényleg, bocs...
A demót most próbáltam ki, abban valóban benne volt a dátum.
Nem gondoltam volna, hogy az underground 2 és a carbon színvonalát alul lehet múlni, de ennek a kedves fejlesztőcsapatnak sikerült a legxarabb részt kifabrikálni magából.(már ami a demóból kiderül) nagyon gány -
GC-EvElyN-
senior tag
NOvember tizedike van holnap szertenék vele jáccani hallod EA? A nyakatok nyúljon meg

Amúgy mikorra ígérik?
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi