Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fuvaros
üzenetére
pl ati tray tool ha atis vagy,vagy akár Fraps-sal.
Egyébként kipróbáltam én is,hááát nemtom.Az első versenyen az a golf valami undorító módon kacsázott,később a többi az jobb volt,viszont sajnos köze nincs a valósághoz (szélcsatorna,teljesítmény,és az egyéb beállítási lehetőségek) az autóknak.A törés tetszik,a fizika ettől függetlenül sokat javult a Carbonhoz képest szerintem (bár itt már profi módon tudom kézifékkel fejreállítani az autókat
).
A menü csapnivaló, a karrierábra hát, undorító vagy pocsék ( sose hittem volna, hogy valaha egy játék menüjében eltévedek,vagy ennyire rámtör a frusztráció lányos zavaromban).Szintén negatívum a freeride hiánya
Szóval vegyes az összkép vegyes.Jobb,mint a Carbon,de az év autós játékától is messze van. Mondhatni a szokásos(?) EA tálalás, márkanevekkel,logokkal,csilli-villi cuccokkal beburkolt hanyagul megirt cuccos,amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Személy szerint marad a TDu.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
).