Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

válasz Fuvaros #5654 üzenetére

Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
    (külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
    egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
    legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
    azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
    talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
    várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
    amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem! :F :W :W :W :(( :((( :O

Új hozzászólás Aktív témák