- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Fuvaros #5654 üzenetére
Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
(külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest