Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22642) Steelmanus válasza WonderCSabo (#22641) üzenetére


Steelmanus
addikt

Igazsag szerint engem mindig is a hazai allas erdekel, mert egyszer eljon az az ido is amikor a Chrome is eler egy szintet es stagnalni fog. Ugyan nem hasznalom a Chrome-ot, viszont olvasom a topikjat es ott sem minden fenekig tejfel. Engem mar nemigen erdekelnek a tesztek ill. a gyorsasag, viszont van egy szuk barati reteg akiknek karbantartom a gepeiket, es azok ismeroseinek rokonaiknak, sok kozulluk a Sulinetes, es azokon bizony altalaban XP fut. Ritkan megkernek hogy rakjak ossze uj gepet.
De mindig megkerdem hogy milyen bongeszot tegyek fel, vagy ha javitok - ha lehet - mentem a bongeszot leveleket stb, bizony kapasbol a FireFox-ot kerik mert azt szoktak meg.
Sokan meg a 3.x-et hasznaljak, kerdem en ki az aki visszateszi a Chrome 2.x-et peldaul.
A megszokas nagyur, nemreg 3 gepen frissitettem a FF8-ra, es nagyon orultek hogy gyorsabb lett mint a regebi verzio. Ok egyszeru felhasznalok sok kozottuk holgy, Őket nem erdekli az Electrolysist, csak bongeszhessenek.
Nagyjabol ugy nez ki a helyzet mint magaval az op.rendszerekkel a felhasznalok tulnyomo tobbsege azt sem tudja hogy mi fut a hatterben es mit csinal, a lenyeg hogy tudjon dolgozni jatszani bongeszni rajta, ha hiba van segitseget kernek.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.