Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Nem ertem miert lehet, hogy ennyi embernek baja van a flashel , amiota internetezek ez kb 7 eve nekem soha semmi bajom nem volt vele, semmilyen bongeszo alatt.
-
icons
addikt
válasz nggabi #22200 üzenetére
De nekem az a gond, hogy belassul a videó is, és a FF is. Tehát szaggat, olyan mintha ezerrel pörögne a proci (pedig nem teszi )
A FF - Flash kombóval van a gond, mert Chrome hibátlanul visz mindent! (cserébe azon nem megy a Neptun, meg még anno TeCsőnek is volt valami más problémája! A végén még IE lesz ebből (Opera is gagyi volt..))
Az a furcsa, hogy csak néhány videóval csinálja ezt, pl ezzel
Fandango: szerintem a hardverkörnyezettel nincs sokaknak problémája És ennél a problémánál nem is a felhasználó a hibás (nem magamat akarom mentegetni ), ha fent van minden, aminek fent kell lennie, akkor valamelyik szoftverben van a hiba (hogy összeakad egy másikkal esetleg, de ez nekem itt nagyon youtube - FF gyanús. Még a végén összeesküvés-elmélet lesz belőle, hogy Chrome-on megy
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz Romeo619 #22209 üzenetére
Nekem egy másik program akadt be időnként, újra raktam W7-t és tökéletes azóta, mivel ugyanazt a programot használom, nem az ő hibája volt, csak valami betett neki.
Sőt pár hete problémáztam FF miatt is, hogy nagyobb oldalaknál beakad, nem válaszol pár másodpercre majd újra jó, ez is megoldódott W7 újra rakásával.Hiba kiküszöbölésére próbáltam az ismertebb debug programokat, sőt biztonság kedvéért lefuttattam Avast mellett 2 másik vírus kergetőt, de nem talált sose semmit. Mivel nem telepítek minden hülyeséget, mert 90%-ban setupból kiszedem kellő fájlokat, és úgy futtatom, ezért tényleg nem jöttem rá mi volt a baj.
Neked is ezt javaslom, csak kihagyhatod a több napos hibakeresést, és kapásból újra rakhatod W7-t.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Romeo619
senior tag
válasz BullZeye #22210 üzenetére
Az a baj hogy van pár olyan játékom fent amit nem biztos hogy betudok szerezni sőt vannak olyan mentéseim Multiban hogy nem szeretném elveszteni. Mikor felraktam kiírta hogy nem kompatibilis ezzel meg azzal. Megpróbálom majd FF-t fullra lepucolni a gépről is felrakom előröl de nézek majd hozzá valami frissítéseket mert szerintem a youtube letöltő a ludas.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Az mit jelent,hogy az oldalon a parancsfájl dolgozik,és leállíthatom?
Állítottam éppen befele,hova töltsön le a Mozilla Firefox,akkor írta ki. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #22212 üzenetére
Valami google chrome szöveget is mellé.
-
Kam1kaze
tag
válasz netpeti98 #22214 üzenetére
Ha jól emlékszem nálam úgy sikerült, hogy böngészőnél fent jobb klikk, majd bepipálod a "Kiegészítősáv"-ot, utána felrakod ezt a kiegészítőt: Status-4-Evar
Testre szabod, és kész -
Zsolteaa
csendes tag
válasz Kezdő vagyok #22212 üzenetére
Írd jobban körül lécc
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Zsolteaa #22217 üzenetére
"Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését."
Valami ilyesmit írt ki az alapértelmezett kezdőoldalnál,amikor belementem a beállításokba,hogy hova töltsön le a Firefox.
A "letöltések"mappa helyett,amit kiválasztottam volna,ezt a fenti szöveget írta ki.
Utána ki kellett keresni újra a "letöltések"mappát,ahova letölteni gondoltam,(mivel az előbb nem bírtam leokézni,mert helyette az előbbi szöveget írta ki,a parancsfájlosat.)
Azóta minden oké vele. -
BullZeye
veterán
válasz Romeo619 #22211 üzenetére
Ha Multiban játszol, akkor nem a gépeden van a mentés, hanem szerveren, egyébként minden mentést le lehet szedni, ajánlom szíves figyelmedbe a GameSaveManager-t. Játékokat sem kell törölnöd...és játszható marad 80%a. Maradéknak meg registryből kell kimenteni.
Ha 1 partíciód van, és arra van Windows telepítve, akkor viszont meg is érdemled, hogy elveszíts mindent
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
albiosz
őstag
Üdv!
Elég kusza kérdésem lenne.
Lehetséges-e az firefox-ban, hogy egy adott honlap (jelen esetben a vatera egyik aukciója), korábbi állapotát (kb. 1 héttel korábbi) megtekintsem? Természetesen 1 héttel korábban is megnyitottam az adott aukciót.
Arra gyanakszom, hogy az eladó átírta a termékleírást.Az ötleteket szívesen veszem!
Köszönettel! -
Romeo619
senior tag
válasz BullZeye #22219 üzenetére
Áhh azt még mikor kezdő voltam beszívtam xD most direkt lecsíptem 100gigát csak játék telepítésekre na jah lassan 2 éve van fent a 7 lehet ráférne 1 frissítés de még a teljesen lekaparom az FF-t dolgot nem próbáltam még ki annak még adok 1 esélyt hát ha szerencsém lesz
-
w.miki
veterán
Helló!
Addon ellenőrzés kikapcsolásban tudtok segíteni?
Ki van kapcsolva a Beállítások > Frissítés > Kiegészítők (pipa kiszedve), mégis, néhány indításnál (nem mindig) a FireFox ellenőrzi, a kiegészítőket.
Letilt belőlük néhányat.
about:config-ban vagy valahol ki lehet kapcsolni, hogy ezt se csinálja?(Az az igazság, hogy van pár régebbi kiegészítőm, ami nem kompatibilis a legújabb FF-vel.
Úgy trükköztem, hogy a fájl .XPI install.rdf-jében átírtam a maxversion-t 99.*-ra. Így elfogadja a kiegészítőket, működnek is, az újraindítás után.
Csak aztán az ilyen ellenőrzésekkor meg újra letiltja. Az a fura, hogy nem mindent, nem tudom, milyen alapon válogat.
De hogy lehet kikapcsolni, hogy ne is tiltogassa le ezeket?)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Psytróger
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan add-ont ajánlani, ami a különböző weboldalakon található nem kattintható e-mail címeket (tehát nincs kékkel aláhúzva, 'linkké" alakítva) kattinthatóvá alakítja? Tehát pl. rákattintok kétszer a köv. szövegre: eszet.lenke@levelem.hu, és az alapértelmezett levelezőprogram (Esetemben Mozzilla Thunderbird) rögtön meg is nyitja az üzenet küldése ablakot tárgyi e-mail-címmel kitöltve a címzett mezőt. Köszi előre is!
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
Psytróger
tag
válasz Watercolour #22227 üzenetére
Köszi! Úgy emlékeztem hogy van erre "közvetlen" add-on is, de ez a kicsit bonyolultabb megoldás is menni fog azért
szerk.: Mégis kifogott rajtam a cucc Mit kell tennem az add-on telepítése után? A forráskódot kell beírjam valahova?[ Szerkesztve ]
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
Fandango
veterán
válasz Psytróger #22226 üzenetére
Egy kis kompatibilitasos trukkel ez az addon amit keresel: Linkification
[ Szerkesztve ]
-
mozesapo
tag
Üdv!
Valaki segíthetne, Firefox 7.0.1, flashplayer 11, youtube-os videók, flash cuccok vibrálnak. Van kép, nincs kép másodpercenként. Már agyérgörcsöt kapok ettől a . 6-os firefox előtt nem volt ilyen gondom.
-
w.miki
veterán
válasz Steelmanus #22232 üzenetére
az is ott van, de mégis ellenőrizget
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
scope2007
addikt
válasz Romeo619 #22209 üzenetére
na én meg tegnap újrahúztam az OSt...
7.0.1es ff fel is ment... egyelőre csak 5kieg van fent... még egyszer se akadt meg, pedig direkt adtam neki
szépen egyesével próbálgatom hozzáadni az újabb kiegeket... délután próbálgatom majd... remélem lebukik a kis szemet, melyik fagyasztotta szét az ff-et durvánCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Romeo619
senior tag
válasz scope2007 #22235 üzenetére
Használsz dvdvideosoftot? tudod azzal lehet letölteni youtube-ról. Nekem nagyon nagy a gyanúm hogy az a lúdas de még nem éreztem magamban elég erőt hogy szórakozzak vele. LE fogom szedni az a kiegészítőt aztán felrakom újra a legrégebbit vagy megvárom a 8.0t de ha van valami írj hogy mi volt az.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz WonderCSabo #22234 üzenetére
Erre szeretnék választ kérni!
(#22212)
Köszönöm!
+Találkoztam egy olyan oldallal,ami nem vírusos a NOD 32 szerint,de a feladatkezelővel kellett kilőni a Firefoxot,amikor a rajta levő mindhárom videót elindítottam,mert folyamatosan kérdezte,hogy maradok-e az oldalon,vagy elhagyom+feljött egy "Ön nyert!"feliratú ablak,amivel nem tudtam mit kezdeni,hiába okéztam le,nem bírtam elhagyni.
Nem tudom,belinkelhetném-e?[ Szerkesztve ]
-
mozesapo
tag
válasz WonderCSabo #22234 üzenetére
Már csináltam mindent. Úgy sz.r az egész ahogy van.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A New Tab design terve
Paul Rouget nemrég posztolta ezt a képet: "New UI, work in progress (notice the background tabs) -
aktív tag
sziasztok,
A probléma a köv.:
A firefox azt csinálja hogy folyamatosan kilépte az oldalakról. Beloggolok egy oldalon, az elnavigál máshova, és ha onnét van visszanavigál, akkor úra be akar léptetni. És szinte minden oldallal ez van. A PH-ra is állandóan be kell jelentkeznem, holott bekapcsolgattam a pipákat h aradjak belejentkezbe stb. Ebay-en 3-4x kell bejelentkeznem egy böngészés/fizetés alatt. És emiatt nagyon sok funkciót elveszik. Pl nem tudok dolgokat végrehajtani oldalakon mert mindíg újra be akar léptetni.
Ötlet?
-
netpeti98
addikt
válasz kenesei1982 #22244 üzenetére
Sütik/előzmények/belépési adatok törlése.
Ha ez nem jön be első hsz>diagnosztika.Üdv netpeti98
-
mzx
senior tag
Csajok, srácok, a pinger addon nem 100% működik jól, tudtok javasolni vmi tutit ehelyett, link checker gyanánt?
Köszi előre is, üdvi. -
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #22243 üzenetére
nah e qrva jó legalább már nem kell speed dial. , fx8-ban már benne lesz a tabmozgatás animáció ?
-
mzx
senior tag
válasz kenesei1982 #22244 üzenetére
Gondolom a Mozilla beállítás menüt alaposan végignézted, de ha nem, esetleg... Mittudomén, javascript engedélyezve van-e, "képek automat.betöltése" ki van-e pipálva, ki szerepel a kivételekben, mi nem, javasrcipt/haladó, aztán pl. az alkalmazások almenüben mi van megadva a média elemekhez app indítónak, bejelentett hamisított/támadó webhelyek blokkolása, ott a kivételekben mi található, van-e proxy beállítva, kell-e, vagy ponthogy gátol, protokoll, tanusítványkezelő...
Bár, gondolom, ezeket végignyálaztad már(?)...
-
danih
veterán
Hogyan lehetne az FF7-ben a felső tabsor magasságát kicsit kisebbre venni? Mondjuk akkorára, mint a bal felső firefox gomb maga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest