Új hozzászólás Aktív témák

• duo

addikt

Sziasztok!. az ezüst metis jött, aztán ment. Tők jó kis ház, de nem volt meg a kémia.
    *
    kis kitérő, kiváncsi voltam nagyon, a hardverelemek meg jobbára adottak voltak.

Kedves Duracellm! Ryzen finomhangolás tekintetében pár tapasztalatodra kíváncsi vagyok! Egyszer korábban írtad hogy nem két perc volt, de beállítottad jól, finomhangoltad, és azóta patika; kézmeleg a borda meg minden. milyen beállításokat végeztél mi lett az eredmény? (ezt még most tanulom.) vonatkozó topikban inkább csak overclockolnak, olyan sok tapasztalat nem gyűlt össze a témában.

A másik: látható hogy a porszűrés kérdést itt elengedtem. ugyanakkor pont ebben a topikban olvastam de már régen, hogy adott esetben ha jó a levegőáramlás akkor a por nagyobb része, ami bejut, ki is megy.
    Ez hogyan megy? milyen ventillátorprofilokat kell beállítani?

Nálam a legjobb hőmérségketeket egyébként az hozta hogy egy venti beszív elöl, egy pedig fent kifúj.

A szívó ventinek van egy búgó zaja amit a perforácóok okoznak. lehet este azért hallom. mikor a tenyerem elérakom lenémul. lehet ezzel kezdeni valamit? amúgy nagyon csendes a cucc. a platinum még egyszer sem kapcsolt be.

köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés