- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ez szerintem egyértelmű upgrade.
Én pont így váltottam anno, 2700->4600G->5600G.
Nekem látványos volt a javulás, mert ugyan multicore-ban kb. azonos a 4600G-vel a 2700, de a single már ott is sokkal erősebb (az 5600G pedig annál is). Full terhelésen tehát kb. ugyanazt kapod 6 maggal, a napi feladatokban, kis terheléssel viszont érezhetően pattogósabb lett a gép a 2700-hoz képest.
Fogyasztásban is jobb, nem csak terhelve, idle-ben is a monolitikus felépítés miatt -15-20W.GPU-ban sem lesz visszalépés.
-
HUN_Sector
őstag
3400g volt a korábbi gépemben, tisztán csak integrált. Nagyon jól el tudtam játszogatni vele. A 4600G pár fps-el többet ki tud sajtolni magából, de az am4 legjobb ár/érték arányú apuja szerintem.
A gt1030-ast meg nyugodtan kiveheted, azon kívül hogy képet ad olynakor, ha nincs grafikus egység a prociban, más haszna nem igen van -
sasNAXO
aktív tag
Én anno Ryzen 7 2700-ról (8c/16t) váltottam egy Ryzen 5 3600-ra (6c/12t). Néha előfordult hogy pl. egyszerre sok (tizenx) oldalt nyitottam böngészőben, na akkor volt érezhető hogy "csak" hat mag, egyébként kb. nem. De nem éreztem gyorsabbnak sem igazán.
A 3600 és a 4600G ugyanúgy zen2 mag, annyi a difi, hogy a 4600G 65W TDP keretében benne van a grafikus rész is. Tehát ha maxra akarod járatni, akkor valszeg kevesebbet tudsz kihozni belőle mint a 8 magosból ahol a 8 mag gazdálkodik a 65W kerettel.
A 4600G-vel amúgy nincs tapasztalatom, de az 5600G-vel van, jó cucc...Ha csak nem kell érdemben a 8 mag, akkor valszeg nem jársz vele rosszul, de majd hátha más is tud mást mondani erről.
Ezt még idelinkelném: IGP-k az APU-k ellen - LOGOUT.hu Számtech cikk, ez alapján a 4600G hozza a gt1030-at. Szóval ahogy írtad, sidegrade, csak kompaktabb méretben.
-
wd.taz
aktív tag
Bizony, hogy az!
A fluxuskondenzátort, levegőslagba(átlátszó) integrált zseblámpaizzókkal és 2db 4,5V-os teleppel készítettük el. Villogni nem villogott, de nagyon király volt.
A cimbimnek az apja meg villamosmérnök volt, megcsinálta a kijelzőt hozzá.
Mindig ugyanazt mutatta, nem lehetett változtatni rajta, de nagyon faxa volt.Tudom, hogy milyen az.... de most meg olyan ritkán beszélgetünk tartalmasan, hogy el se tudom mondani. Hiányzik a "zsinat". Néha, ha elkapja őket a "szófosás" akkor azt nagyon élvezem
-
wd.taz
aktív tag
Gratulálok a srác képzelőerejének!
Nagyon csinatos lett, nekem tetszikSajnos az enyémek már nagyok és le se sz..nak minket lassan.
Pedig a háromból egy művészetibe jár (grafikus/festő), a másiknak a hobbija a rajzolás blabla.ÓÓÓ tíz éve még mi is kaptunk rajzot, festményt pl. karácsonyra stb.
Mi pedig 35 éve ezeket rajzoltuk meg és tettük fel az íróasztal alá, ott kuksoltunk, játszottunk:
Tazi
-
PROTRON
addikt
Egy ilyen tesztet találtam, ha jól értelmezem akkor nekik open bench van, viszont szerintem felül van a M.2, tehát felfelé el tud áramolni a hő: [link]
Véleményem szerint az már jó hogyha a hátlaphoz hozzá tud érni a thermal pad, át tudja adni a hőt, viszont az hogy a túloldalt SATA SSD-k vannak meg is öli a koncepciót. Meg ez a hátlapod eléggé vastag, megint nem optimális a termodinamika szempontjából.
Még azt lehetne hogy ahol be lehet juttatni levegőt, tehát a csatlakozóknál lévő kivágások, valahogy odapaszírozni egy slim ventit...a túlnyomás már lehet kitudja pumpálni a meleget.Én most egy PM981a-t 1TB-t tesztelgetek rendszer meghajtóként. Ezt ugye laposokba szánták, ahol a laptop alja tulképpen egy eléggé vékony nagy felületű alu lap, ehhez le tudja adni a hőt.
Nekem most az x299 PRO gépem alaplapjához tartozó vastag (5 mm) heatsinkek vannak rajta és ha nem küldöm rá közvetlen a 14-es phanteks ventit 700 rpm-en, akkor terheléses teszt alatt a 2-es szenzor felmegy 65+ fokra. 70-nél már ugye throttling van.
Ha ott van mellette a venti, hiába nem bordázott ez a heatsink, mégis 55 alatt marad. -
Rick4
félisten
-
Qkackca
őstag
Nekem Samu PM981 1TB (MZVLB1T00) megy Giga B450I Aurus Pro-ban az F5-ös biosszal (az se mai
). Nálam a proci meg a vga között van, a gyári borda alatt, így marad 60 fok alatt terhelve (játszva, töltögetve). Hogy ez most az alaplap hátoldala felől mennyire melegedne fel azt nem tudom. Esetleg ha a házad azon oldala szellős akkor biztos nem lenne gond.
-
PROTRON
addikt
Én még mindig nem látok a 980-asból "EVO"-t a hivatalos honlapon, honnan szerzed be? Nehogy véletlenül "Q"-s legyen, mert az belassul.
De amúgy visszafele kompatibilisek, ma már nincs olyan gond mint a régebbi alaplapoknál.
Puding próbája az evés, mert a sima 980-as elvileg a 970 EVO-val van egy szinten, amire legalább egy hűtőlapot ajánlanak telepíteni.
Nincs valam hátlap ameddig elérhet a thermal pad?
Környezetet pl házat belnkeled? -
Chaser
legenda
azon flex van, sztem minden scythe hűtőn az van, az rpm különbözik
sztem nagyon j ventik, lehet hogy kevesebb levegőt szállít azonos fordulaton mint egy noctua vagy sw3 - egyébként sw2-nél elvileg nincs is motor cincogás, anno találtam yt-on videót, a 3-as motorja tolta csak -
de ezek biztos nem tolnak semmit, ha valami kis hang van azt csak közvetlen közelről lehet hallani, tövig nyomott füllel, sw3-akat pl több méterrel hallottam, de a shadow wings2-ket is...csak a motorjukat, maga a leveg lapátolása az tényleg néma volt még talán 600rpm-en is, csak onnantól hogy motor nyávos és messziről hallom, a fene megette az egészet kb...nálam biztos -
Chaser
legenda
most noctuát biztos nem próbálok ki - pedig érdekel -, sajnos az sw3-ak amiket hallgattam pocsékak, némán tekerő lapátok..cincogó motorral, hatalmas ( : megmaradtam a flexeknél, nem véletlen van már a szakmában egy jó ideje a scythe, fdb és fdb között orbitális különbségek tudnak lenni
-
Chaser
legenda
engem nem lepett meg ( :
elég sok noctua venti "búgást" olvastam reviewk-ban - nem próbáltam ki, de nem is fogom, a flexek nem búgnak, max azonos rpm-en kevesebb a légszállításuk, meg mondjuk felébe sem kerülnek, valahogy túlélem így -
arcticokról egyre több jót olvasok, "mindenesre" talán azok a legjobbak - anyaghasználatuk az biztos nem prémium, de az árazásuk sem...ahhoz képest ár/értékben biztos nagyon jók -
még talán egy sima pure wings2-vel is bepróbálkozhatsz - ellentétben a 2x annyiba kerülő silent wings 3-asokkal, azoknak nem hajlamos cincogni a motorja -
gy.b. vett valamai komolyabb vizet 90e körül, tán' alpha cool, ahhoz pw2-t adnak
- vizekben és radikban egyáltalán nem vagyok benne, gondolom a nyomás nem mindegy, de ha pw2-t adnak ilyen árkategóriában annak nyilván oka van -
lamelláktól nagyban függ milyen venti és milyen légszállításal a leghatékonyabb
a ninja 5-öm pl 2db 800-as flexet kap gyárilag, arra a bordára az a nyomás és légszállítás a legideálisabb,
ellenben még így is drp4 és d14 közelében van, csak halkabban - meg sokkal olcsóbban - -
Chaser
legenda
isk47 vagy valami ilyen az befér, arról láttam tegnap yt-on videót
vrm/táp meg elvitte a 4750g-t, intel verziónál meg a 10700-est - persze nem koppos órajeleken, oda táp és hűtés is kevés -
nem rosszak ezek ennyiért, csak amd oldalon kb semmi értelmeset nem kapni apu címszó alatt, max nagyítóval vadászva és/vagy drágán -
hoffman_
nagyúr
mondtam volna, hogy hm, ennyiért már inkább ráhagyok és veszek Noctua-t, de slim 80-ast nála se találtam. azt hittem pedig van nekik. ejj. a mostani gyári CM nem túl jó hangban, de akkor az egészet át kell variáljam, hogy a 80mm-t kiguruljam, célravezetőbbnek tűnik.
köszi a tippeket!
-
-
Metis szerintem az egyik legpraktikusabb ház sok szempontból, de nagyon nem mindegy, mit akarsz utólagosan szerelni benne. Van, ami tényleg csak 2 perc, van viszont, ami 15-20 is lehet. Vagyis ha a Metis szerelhetősége 7/10, akkor a mostanimé 8/10 minimum. Mindent simán elérek azonnal.
&rew: Nagyon várom már az alkotásod, mivel tervezed az oldallap kivágását? Mi lesz a gépben? Milyen psu, adapter?
Nappali fényben, és sörrel a méretek viszonyíthatóságát könnyítendő:
-
törölt tag
#51183 Kvardlipot: Nem, csak leülés előtt megérintem a fűtés cső nem festett részét. Nincs közben leföldelve a gépház, a padlón van, ülök mellette, hogy a talpam-kezeim között kicsi legyen a távolság, ne halmozódjon fel töltés mocorgás közben.
Direkt az a cél, hogy a kezeimmel, padlóval kerüljön közel egy potenciálra, ha le van földelve a gépház és a kezeim nincsenek, más potenciálon vannak, akkor ugyan az, mintha nem csináltam volna semmit.Fém korlát előtt van valamilyen linóleum/műanyag padló, vagy csúszás gátló, ami hajlamos arra hogy dörzsölés hatására töltést válasszon szét.
-
Debian vonal. Valamikor teszek fel minimum egy MX Linuxot rá, remélem, lesz rá jó driver!
Abban gondolkodtam még, megnézem, 45W TDP-vel mit tud. Böngészni biztosan jó úgy is, de szerintem a 4000 MHz+ nem lenne túl gyakori vendég.PROTRON: Bírtam, mikor megrázza az áram.
Vajon a hűtőbordás RAM-ok ellenállóbbak? Az biztos, bár tényleg van egy kis esély kinyírni egy alkatrészt/gépet így, én továbbra se fogok aggódni emiatt.
dugo_: Én évi 10 gépet rakok össze kábé, mégse nagyon tartok a dologtól. Viszont szerintem pont az otthoni környezet csökkenti is a veszélyt, például szerelhetsz kényelmesen ülve, cipő nélkül, és az alkatrészeket is teheted bármilyen nyugis helyre. Egy ágy sem feltétlenül nagyon veszélyes terep.
-
Helyett.
Végigjátszottam mindent, ami az aktuális felhozatalból érdekelt, aztán úgy voltam vele, ne álljon a pénzem ki nem használt cpu-ban és vga-ban. Így pedig, hogy alapvetően az IGP-s procikért rajongok, különösen elégedett vagyok most. Kíváncsian fogom tesztelni a Vega11-et, gondolom, GTA V, AC4: Black Flag, Splinter Cell: Blacklist, Everspace elfut rajta 900p-ben vagy akár 1080-ban is, ha nem is high-on. Néha ilyen régebbi játékokat feltennék, de az esetek 90%-ában csak böngészés, YouTube, filmek.
Szóval nincs most már egyáltalán erős gépem otthon. i5-6500-as mATX a 2. helyezett, és ez a 3400G-s lett a legerősebb. -
Köszi! Már várom a modderkedést, de nem tudom, mikorra lesz nálam a ház. Tippre péntek.
Ez a stílus mindig bejött:
Valami hasonló lesz az enyém is.Rick4: Majd tehetnél be képet az elkészült konfigról, én is fogok! Nálam egy 3400G lesz benne húzatlanul, 120W-os PICO PSU-val.
-
törölt tag
Nem tudom mire gondolsz pontosan, az alaplap és a memóriák hőmérséklete 35 ill. 30-32C nekem teljesen normálisnak tűnik.
#50767 Kowi84:
Persze, vannak olyan torony hűtők, amelyek annyira magasan és rendezetten küldik ki a légáramot, hogy az alaplap síkjában egyáltalán nem mozgatnak levegőt. Az alaplap felé szellőző hűtők megoldják ezt a problémát, de a CPU-n keletkező hőt körbe keringgetik, ahelyett hogy a ház háta felé tesékelnék, így a többi, légáramlás létrehozására használt ventilátor hatásfokát csökkentik. Ezeket főként kompromisszumos, lapos, össze-vissza szellőző házakban használják.
Tudok példát "rossz" toronyhűtőre: Mugen5 és Alpenfön Atlas -
-
Jó kis setup, grats hozzá! (És látom, adsz a hangzásra is!)
Nálam dettó IS40+Noctua kombó az, ami bevált, pedig Metis-ben elvileg több a hely.
Ugye ez a passzív 1030 ment bele? Nálam is ez volt, teljesen okés vas, csak én alapból újrapasztáztam, miután írta valaki, hogy nem veszik el a garancia. Kíváncsi lennék, hogy a 4K-s kijelzőn hogyan mutat esetleg egy 1080p-s játék...Nekem 45 fok körül megy az OEM Samsung SATA M.2 SSD-m, szóval ha írás alatt felmegy 50 fokra, az egyáltalán nem para.
-
duo
addikt
végül hagytam a dolgot. pasztazas utan 25 fokos szobaban 42 fok a proci.ebben a mini hazban. nem rossz ez.
viszont lehet hogy a nagy rendszer megsem ez a gep lesz.
felmerült egy itx-es build. ryzennel, integralt grafikával.(talan a linux is jobban kezeli már.)segitenétek abban mit vegyek? hasznalt es uj is szoba johet.
szempontok: erosebb legyen mint a 6500T, legyen halk hűvös, kicsi. porszűrős.
a haz formaja majdnem mindegy ha tvszekreny fakkjaban lenne akkor (node 202?) ha a tetejen akkor meg.nagyon minimalista/csinos legyen. mint a Dan, csak nekem az mar draga. ide otletem nincs.
es 32gb ramot tennek ebbe is tehat 16gb-s modulokat kezelje.
ami van:hűtés: IS60 borda, noisebolcker eloop 120mm pwm. 2db lepa bol quiet 120mm egy be quiet silent wings2 92mm 3pin.
hattertar. 500gb crucial m2 ssd. bordaval.
keret. 150penz, plusz ha kell vegsosoron.el is adhatom a dellt.nagyon köszönöm elore is.
-
törölt tag
A lomhaság a nagyon erős energiagazdálkodás miatt van, mert nagyon igyekszik elkerülni azt, hogy, magas órajelen üzemeljenek a magok és az IGP. Ezen a hozzászálláson a picit okosabb IGP, és a +200Mhz alap/boost szerintem nem fog akkora mértékben segíteni, mint elvárod.
Ha nem akarsz a CPU energiagazdálkodásának módosításával foglalatoskodni, akkor én is a T-nélküli verziót ajánlom a cserénél.
Ha azzal amit ált. csinálsz a gépen, nem terheled be tökig, nem használod ki a CPU-t, akkor a sima változat sem fog drasztikusan többet fogyasztani. Még ha kikapcsolod rajta a turbo-t, ami szándékosan megdobja a fogyasztást, fel pörgeti a ventilátort és "csak" alapórajel-en jár, akkor is jobban fog menni mint a T-s, és így a legnagyobb terhelésnél is tuti bele fog férni a 65W-ba.(#49465) duo : Ez esetben az energiagazdálkodás bugyraiba lenne érdemes belemerülni. (Utolsó lehetőségnek ajánlom az "IGP" default energiagazdálkodásához, vagy órajeléhez hozzányúlni, mert az - a tapasztalatom szerint - többet árt a rendszer reszponzivitásának mint használ.)
-
Ha csak 1080p-ben akarod hajtani, akkor inkább küldd vissza a monitort, és vegyél egy jobb 27" 1080p-set, feleannyiért... pl. P2717H, vagy AOC I2790VQ/BT.
Dell 7050 Micro-don amúgy elméletileg van Displayport, nem tudom, mitől lenne gond a 4K-val?
(#49467) Duracellm
USFF Dell gépe van, abba szvsz nem tud sima procit tenni. -
törölt tag
Én azt csinálnám, hogy a akyga tápot szétszedném, és a DC-rész GND-jét, belül, leválasztanám a hálózat védőföldről, a tápon kívül oldanám meg a PC-doboz földelését. Ekkor nem tud a táp zajt rakni a hurokra (esetedben nagyon sok hurok van)..
Másrészt a DC-rész tápkábelét kicserélem rövidebbre-vastagabbra, amitől stabilabb lesz a táp, nem fog az áramterhelés ugrálásokra olyan könnyen zavarba jönni a működését szabályzó része, mint eddig a vékony-hosszú kábel jelentős induktivitásán keresztül tudott.Ha beáldozod erre azt a tápot, szívesen megcsinálom.
-
törölt tag
Ha köze van hozzá, vagy a mértékéhez annak, hogy melyik HT/USB aljzatba dugsz, akkor ez valószínű földhurok probléma.
Ezt az okozza általában, hogy 2 vagy több helyen van leföldelve a géped, egyszer a hálózat egyszer az erősítő-dac-usb felöl.
De kell hozzá az is, hogy ugráljon azon a töltő kábelének árnyékolásán (negatív pont, "GND") folyó áram, vagy a tápegység mágnesesen rászórja erre a hurokra a saját "zaját".
Azzal, hogy átdugtad máshova a csatlakozót, ennek a huroknak az ellenállását változtattad meg, így csökken a keletkezett zavar áram, de valószínűsítem ettől nem szűnt meg teljesen.
Ha ez a fennforgás, akkor a táp cserétől akkor szűnik meg a probléma, ha az teljesen elszeparálja a tápvezeték árnyékolását (GND) a hálózati földelés-től.
Lehet rá másik (professzionálisabb) módszer, mint a tápcsere, ennek a földhuroknak a megszüntetésére, de ahhoz tudni kellene, hogy pontosan milyen berendezések, hogyan kapcsolódnak egymáshoz és a hálózati föld-höz."90W"!
T-s processzor, ha tényleg betartja a TDP limitet, akkor bekapcsolva hagyhatod rajta a turbo-t, mert nem fog melegedési problémákban szenvedni. De ha simábbnak érzed a gépet turbo nélkül, akkor meg használd úgy.
Mindkét téma nagyon messzire vezet, nem tudom, hogy akarjuk-e egyáltalán ezt itt fejteni, érdekel-e ez itt mindenkit?!.
-
törölt tag
Megoldást egyből sajnos nem tudok mondani, de az lehet, ill. az szokott lenni brand/szerver lapokkal, hogy a gyárilag viszonylag nagy áramú (kiépítéshez és környezeti szélsőségekhez alkalmazkodni képes) ventilátort alkalmaznak ami gyorsan felveszi a fordulatot.
Ha mókolsz a ventilátorral, a vezérlés vagy már az áramfölvétel hiányából tudja, hogy nincs ventilátor csatlakoztatva, vagy a bekapcsolás után pillanatokban, amikor meglökné a ventilátort egy rövid impulzussal, az nem pörög fel elég gyorsan a min. fordulatszámra és nem is ad vissza kielégítő fordulatszám jelet és ezért le is állítja a vezérlés a PWM jelet, mert hibás a ventilátor.A gyári ventilátor címkéjén rajta van a típusa, az alapján próbálj új ventilátort venni. Esetleg lehet annyit csalni, hogy egy fordulatszám osztállyal alacsonyabb (pl.:4200 helyett 3600RPM-es) ventilátort veszel, de ugyan abból a típusból, családból, amitől nagy valószínűséggel még zokszó nélkül működnie kell, de 2-3 dB-vel mégis halkabb lesz.
-
dugo_
veterán
Én ekkor követtem be:
DIY Computer Case - The Ultimate Silent PC (CLOUD UNIT) -
Archttila
veterán
sivatagos bolt...
Ugy sikerult szert tennem a masodik hazra, hogy egyik nap melo kozben unatkoztam igy gondoltam (poenbol) megkerdezem a svedeket, hogy ha a rendelesi datum alapjan nekem mar a batch 2 tetelbol kellett volna kapnom akkor miert az elsobol kuldtek ha mar 3 honapot kellett varnom a hazra. (mindezt normalis hangnembe, inkabb erdeklodve mintsem szamonkerve)
Erre ha hiszitek ha nem, a kovetkezo mail landolt az inbox-ba:
Hey there Attila,
Good news! We will replace your whole case with a proper batch 2 unit!
To make it a bit faster we’ll send it from our EU stock rather than going thru the RMA channel, so as soon as I have a tracking info, I’ll get back to you.
Have a wonderful day,
Arra pedig, hogy mit kezdjek a mar nalam levovel pedig:
No need to return your batch 1 case, just keep it for a good memoir!
Szoval roviden ennyi a story.
Mondjatok hasonlo magyar peldakat
-
törölt tag
CL 10-es ramokkal nem jellemző, hogy ilyen gondja legyen Q87-es lapnak.
De azért inkább nézd meg, hogy a V core, és V IMC milyen értékeket vesz fel a T-s processzoroddal (ha erről van még szó), beterhelve, és mondjuk Aida64-ban az ram XMP profiljában, ki van-e kötve, hogy ezeknél az értékeknél magasabb IMC feszültséget kér?
Ezek után, még lényeges kérdés lehet, hogy az alaplapod bios-ában lehet-e ezeket a feszültségeket finomhangolni?Készülj fel rá, hogy jó pár óra Linx-et/prime-ot el kell ülni 32GB mellett, mire biztos leszel benne, hogy stabill.
-
törölt tag
A T-s egy jobban sikerült, kisebb szivárgó áramú szilíciumot kapott, így a IGP és magonkénti turbó órajelei is magasabbak 100-100 Mhz-el. Szerintem épp ez lenne az erősebb a két CPU közül átlagfelhasználásra.
Miért kell 35W-os CPU, emlékeim szerint azok már nem 4 magosak?
-
törölt tag
Ez megnyugtató.
Nekem volt egy köröm 3570-el Szintén 22nm 3,8 max, de csak 77W.: először alulfeszeltem 1.008V-ra, majd magam deleltem és újrapasztáztam AC mx4-el. Első lépésnél 72C°->65C°-ra majd második lépésnél 62C° állt be a teljes memóriás 20 körös IBT teszt alatt egy TX3 evo-val.
Szerintem jól meg kell gondolni, hogy, kis terhelés mellett hajtott cpu-nál, az pár fok megéri-e az időt/pénzt.
-
HookR
addikt
"ide elférne egy schyte big shuriken? RAMba nem takarna bele? (Hyperx Fury) vagy inkább a hasonló kategóriás noctua l12 ?"
Memória fölé lógna a Big Shuriken és a Big Shuriken 2 is. Előbbi alatt ~43mm, utóbbi alatt ~40mm van az alaplap nyákjáig. Ha a kiszemelt memória magasságához hozzáadsz 3,5mm-t, akkor megkapod az alaplap nyákjától mért magasságát.(#44781) stigma: "Van olyan ház, mely jól szellőzik, méretben ekkora és nem nagyobb jóval és belefér 2db 3,5-es HDD?"
Pl. Cooler Master Elite 110 -
törölt tag
Az ES/QS jelzésű processzorokat a gyártó adja ki a partnereinek termékeik tesztelésre, hónapokkal azelőtt, hogy, a teljes-értékű, végfelhasználónak szánt, "bolti" példányok hozzáférhetőek lennének.
Ezeket a gyártó feladatuk betöltése után visszagyűjti a partnereitől, és megsemmisíti. Kivétel azokat, amik időközben elkallódtak/ellopódtak és felkerültek Ebay-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged