Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#36543) jeni válasza broko43 (#36539) üzenetére


jeni
félisten

Hasee fórum itt érdeklődj! Kínai oldal
Hasee UT47
Nevében benne van,hogy 128GB van benne. amúgy garanciális? Ugyanis vannak olyan ULTRAbook gépek amikből nem lehet kivenni vagyis rá van integrálva!!! Használati útmutatóban benne van,hogy mit lehet bővíteni sőt DDR3 memóriát sem nagyon lehet ezekben bővíteni. Persze lehet a tied kivétel! A bolt azért nem meri szétszedni mert hiába csavarosak azon belül még pattintósak,így akár egy rossz leszedés miatt meg is pattanhat a burkolat. Az,hogy nincs benne SSD akkor cserélhető és bővíthető benne. AMÚGY KÖTELEZŐEN JÁR HOZZÁ A 128GB SSD! A BIOS mit mutat?
Olvasva ezt már megoldottad. Tehát a csatlakozóról mutassál képet!!
feltehetőleg msata foglalatú lesz ami kell neked,mivel nem a legújabb típus a másik megy egy m.2. verziós de ezt csak akkor lehetne erre biztosat mondani ha látjuk a nyákon a csatlakozó típusát. Az előttem szóló is jól írta,hogy az AIDA a segítség neked.

Mivel feltehetőleg NEM GARIS a tied! Csavarhúzó és gitárpengetőt használj a burkolat levételéhez. Ha sikerült akkor már látni fogod mit lehet benne bővíteni,cserélni,pótolni! Ha pedig becsaptak téged akkor küld vissza a cuccot az ELADÓNAK!

Annak a helyét mutasd amiből ki lett véve az SSD! Ha nincs benne és a BIOS sem mutatja vagyis hiányzik akkor meg van a helye neki!!

Mutassál erről fotót ahogy megbontottad! "szakinak" megtudnám mutatni a képet és hátha tud segíteni neked!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.