Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#36539) broko43


broko43
újonc

sziasztok.nos vettem az ebay-röl egy ultrabookot de nincs benne ssd kártya mivel csak az megy bele,elmentem a helyi egyik pc-üzletbe és akartam venni bele.de ott azt mondta nekem az illetekes elado,hogy az nem ilyen egyszerü.mondtam neki hogy szedje szet es nezze meg milyen ssd kártya megy bele.azt mondta hogy azt pontosan kell tudni mert egyszerüen a méret nem elég hozzá.tudni kell mindent mivel sokfele tipus van pl.:micro sata,mini sata m1-es vagy m2-es vagy mit tudom én.szoval nem tudott segiteni.ezért kérlek titeket. az ultrabookom:
Hasee UT47 10-point touch Ultrabook Intel Core i7 3517U 4GB DDR3 128GB SSD Intel GMA HD 4000 14-inch multi-touch display. http://www.dhgate.com/product/hasee-ut47-10-point-touch-ultrabook-intel/213284097.html.segitsetek kérlek mivel én nem értek hozzá

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.