Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93485) Lordus válasza Dragon3000 (#93483) üzenetére


Lordus
senior tag

hát, ezt akkor nem értem, mert több helyen azt írták, hogy a második routernek az első hatósugarában kell lennie, hiába van összekötve kábelen. a másodikban mindent le kell tiltani (dhcp, upnp, stb...) és ugyan azt a wifi hálózat nevet és jelszót megadni, eltérő channelen. és akkor szépen vált, amikor felmegyek az emeletre, "észrevétlenül" - így megy is, de irtó gyenge. de ha kint vagyok a hatósugárból, akkor wifi jel ugyan van (a második routerből jó erős) de net egy csepp sem jön rajta.

mivel nem ide tartozik, de már páran átolvastátok/segítettetek, így ha valaki linkelne akár privátban egy jó (angol is lehet) leírást a beállításhoz, megköszönném. most felcseréltem a két routert, és ugyan az a helyzet, annyi különbséggel, hogy a kábeles net jóval lassabb így, hogy a régi router az első.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.