Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Vasy09 #85614 üzenetére

Igen, én is az AX86U -t követném nyomon, hogy mi újság vele. Amennyiben javulnak a dolgok, akkor én a felé mennék, de én elfogult vagyok a tekintetben, hogy a gigabit -es LAN mellett párhuzamosan 2.5 Gbps -es LAN -t is üzemeltetek itthon ... :) Továbbá már most is van Magyarországon is olyan 2/1 Gbps -es internet, ahol a 2 Gbps -t egy LAN csatin kapod (2.5 Gbps -es interface -en) ... Akár AP -nak tökéletes és mellette vezetékes klienseket is ki tud szolgálni akár. Ehhez a gigabit -es csatik némileg kevésnek tűnnek már ...

Az AX92U nagyon jó. A WIFi -s szekció egy picit nagyobb sávszélességű is a tri-band miatt, de csak gigabit -es csatlakozók. Kb. üvölt róla, hogy WiFi backhaul -os rendszernél tud nagyobban domborítani (a AX86U -nál meg általánosságban is), ahol a két hálózati egység közötti kommunikációra dedikált csatornája van és e mellett a klienseket is ki tudja szolgálni. Persze a WiFi backhaul nem ideális, de ha ... A AX86U "csak" simán nagyon durva WiFi -s szekcióval bír. 5 GHz -en a 4x4 MU-MIMO 160 MHz -el - nemhogy mindenre elég, hanem kb. mindenre bőven sok ... :)

@Elk_hound,

A padavan -ban Nálad biztos nincs 802.11 k/v/r állítási lehetőség?

Új hozzászólás Aktív témák