Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
MOD: = kreténséget írtam és leesett. Módosítottam a hsz-t.
Amúgy panel 53m2... csak internet. Se tv, se telefon (flottás vagyok, 10 giga és korlátlan 3200huf)
Asszony csomagban. Jelenleg csak mobiltelefon van és néhány lakáshoz tartozó "okos" eszköz (xiaomi)Telefonjaink is még csak 4G-sek, de ugye már dübörög az 5G, majd ideér.
Laptop egy fujitsu a555, pc meg 4771, FPS500, 1050Ti (windfocve) configgal.
Qbittorrent fut jelenleg a PCről. (azt jelenleg próbálom automatizálni...sorozatletöltések meg ilyenek)Ha már az alapvető működés meg lenne az eszközökön, örülnék. (1043 is kínlódott már, szolgáltatói meg most is halálán van.)Az biztos, hogy most ezzel az eszközzel túllőttem a jelenlegi kívánalmainkon... viszont ugye ezt nem csak ide akarom... tehát ha lakásvásárlás jön... oda már jobb lesz.
TV is valami rébeggi samsung ?ue55k?-s típus de a PC-ncore kombo viszi a lakást elsősorban
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX