Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz LiteCross91 #80306 üzenetére

Mivel kapok kevesebbet, hogyha ezt valasztom es nem a Ac65P-t? - problémából lesz kevesebb. :) Viccet félretéve, nekem mindkettő van, AC65P volt a fő router mellette tartaléknak egy N18U, úgy döntöttem, hogy az utóbbit eladom és veszek egy AC57U V1-et, gyárilag már többet tudott az AC65P-nél, nyilván 5GHz-en csak 867 Mbps linksebességre képes, 2,4GHz-en meg 300 Mbps-re de ezek számok, gyakorlatban nálam jobb lett az AC57U V1, feltettem a Padavan firmware-t és még jobb lett, 2,4GHz-en jobb a szórása, a linksebesség bőven elég, 5GHz-en az eszközeim bőven ki vannak szolgálva és számomra elég, tehát én semmit nem vesztettem vele inkább nyertem, most az AC65P a tartalék aztán lehet, hogy eladom azt is és veszek egy másik routert, :) de egyelőre jó ez a kettő.
    WoL pl. van a Padavanban, tehát az sem lesz gond, gyári szoftverek ezeken az eszközökön siralmasak, az AC65P-n meg gyalázat, sokkal többet tudna ha normális firmware-t tenne alá a gyártó.

Új hozzászólás Aktív témák