- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
Lyra mini vagy Tp-link deco m4?
Van valakinek tapasztalata az Aimesh-el kapcsolatban? -
BMS
őstag
Hali
Úgy döntöttünk,hogy elég lesz egy 2db-os mesh rendszer,már szét is furkáltam a falat,hogy az alsó részen is kábelesen tudjam csatlakoztatni a modemhez(a felső részen még van egy port a tp-link switchen ott nem volt probléma).
Megnéztem a modemem wifi beállításait ott a 2.4ghz-nél 300Mbit/s-ot ír sebességre(800at az 5ghz-nél).
Vannak olyan mesh rendszerek ahol a 2.4ghz-nél 400Mbit/s-ot ír,egy pár ezressel drágább is.
Ha olyat veszek akkor magasabb le és feltöltési értékeket fogok mérni? Vagy mivel a modemem 300-at ír,annál nagyobbat nem fogok? -
-
Celtis
veterán
válasz
Intruder2k5 #79494 üzenetére
1000mbites Digi előfizetésem van. Ugye az ajánlott AC65P megbírkózik vele?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79494 üzenetére
Nos ezek és a mi felhasználási szokásaink alapján nekünk egy darabig még megfelelő lesz az 57U.
Köszönöm a segítséged.
-
válasz
Dan-szan #79493 üzenetére
A MediaTek chipsetet Qualcomm-ra cserélték benne, abban nincs hardveres nat támogatás, így ha gyorsabb (1Gbit/sec) neted van (vagy lesz a közeljövőben), akkor nagyobb terhelés esetén, pl. sok kliens, intenzívebb torrentezés, kifogyhat az erőből. Persze lassabb csomagokhoz, és ha nincs csúcsra járatva, bőségesen megfelel.
Sokat nem érhet már, esetleg valami jelképes összeget, mondjuk 3000Ft körül. RT-N16-okat is ekörül láttam mostanában aprón, az pedig közel azonos hardver.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79492 üzenetére
Köszi. Igen az Euronics árban olcsóbb,de csak 2 év garit ad a többi viszont 3 évet.
Az 57U gyengébb chipsete miben észrevehető? Jobban melegszik,stb?Az N15U-nak mi lehet az ára,eladható még?
-
válasz
Dan-szan #79491 üzenetére
Üdv!
A ma kapható RT-AC57U már szinte biztosan v2 lesz, amibe egy gyengébb chipset került mint az elődbe, bár WiFi-ben papíron jobb lett. A Xiaomi-ban jó a hardver, az viszont amennyire tudom most szoftveresen meglehetősen zárt, tehát ha bármi problémád vagy hiányosság lépne fel később, azt nehéz, vagy lehetetlen orvosolni, ha csak a gyártó nem lép az ügyben. Az 1200GU pedig voltaképpen egy RT-AC57U v1, jó hardverrel, és szükség esetén alternatív fw lehetőségével, de némileg drágábban. Egyébként az Euronics-ban a legolcsóbb, de azt nem listázza az arukereso.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Idősödő Asus RT-N15U routerem cseréje aktuális lett. Meg voltam elégedve vele, a wifije amit már kevésnek érzek,igazából ez indított el.
Totál átlagos felhasználás, laptop+asztali gép+telefonok max 3 ezeket kell kiszolgálnia.
Kacérkodom a gondolattal,hogy rendelek egy Xiaomi AC2100 routert. A másik 2 jelölt a garancia miatt előnyben levő Asus RT-AC57U illetve ez az Asus RT-AC1200GU ami nem tudom milyen pluszt ad számomra a különbözetért.
A csereberét 20 EFt-ból szeretném megúszni.
Előre is kösz a segítséget.
-
válasz
doktordrog #79479 üzenetére
nem tudom, mennyire stabil, nem használtam ilyet.
openwrt-vel lehet olyat, hogy x időnként induljon újra, de van watchcat is rá, ami rebootolja a routert, ha nincs internetkapcsolat.
de wifis konnektorra is láttam olyan fw-t, ami ki és visszakapcsolja az áramot, ha nincs net -
-
BMS
őstag
Megnéztem a modemem beállításait,a 2.4GHz-nél a speedre 300mbit/s-t ír.
Akkor felesleges a tp-link deco-ból az m5-öset venni aminek a 2.4ghz-e 400 megás? -
adika4444
addikt
válasz
doktordrog #79479 üzenetére
Erre lehet jobb lenne valami MikroTik, az ilyesmire van kiélezve.
-
agyhalal
aktív tag
válasz
qnadam #79469 üzenetére
Pont tegnap akartam írni, hogy akkor kikapcsolom, mert két olyan eszköz van ami még csak a 2.4GHz-es sebességet tudja, de tud kapcsolódni az 5GHz-eshez is.
Este meg eszembe jutott, hogy van itthon még egy gép egy D-Link DWA-131 USB stick-kel. Na az pont nem látja az 5GHz-est. Úgyhogy egyelőre marad -
buca84
őstag
Aki vett vagy használ Xiaomi Router AC2100 (henger), annak mik a tapasztalatai a routerrel?
Telekom -os nethez vagy MDSL nethez jó választás lehet? -
PistiSan
addikt
válasz
woodworm #79475 üzenetére
A WDR3600 hoz 2015-ben jött ki utoljára fw, ezért is használtam openwrt-t, de most lett nagyobb net amit az nem hajtott ki egyáltalán, gyari fw-vel is 80% körül megy, a wifivel sem voltan soha elégedett, a régi asus wl500gp-m nagyobb hatótávot tudott, stabilabban, nyilván lassabban. Szóval érlelődik a dolog már egy ideje.
-
válasz
doktordrog #79473 üzenetére
a 2 látható antenna az lte, 3 belső a wifi (kettő a 2,4 ghz-nek, egy az 5-nek).
szerk: ez az egyes verzióra vonatkozik, a hármasban pl belül van az lte és kívül 2 wifi, a négyesről nem találtam semmit, de úgy tűnik, hogy azon is kívül van a mobilneté (ahhoz árulnak külső antennát)
-
doktordrog
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79418 üzenetére
TP-Link Archer MR200-t nézem. A két antenna közül az egyik a vevő? (Az árukeresőn lévő képeken nem látok más lehetőséget)
Köszi a segítséget!
-
agyhalal
aktív tag
Pár napja én is vettem egy RT-AC65P-t, lecserélve a régi TP-Link TL-WR1043ND-t. Mivel ez az első 5GHz-es routerem, így nem tiszta, hogy szükség van-e a 2.4GHz-re, vagy kikapcsolható.
-
woodworm
veterán
válasz
Celtis #79462 üzenetére
Nehéz dolog ez, de mind sebességben, mind a beszórt terület nagyságában jobban teljesített az asus (és minden mediatek alapú routerem). Egyenes rálátással sem volt a wdr3600-assal soha 100 Mbit feletti sebességem, az asus pedig simán tud 200 Mbit felett is. Az 5GHz pedig az ac miatt még gyorsabb.
-
-
-
-
Celtis
veterán
Várható lényeges wifi jelszint javulás egy családi házban ha a mostani openwrt-s WDR3600-at az itt ajánlott AC65P-re cserélem? Ha esetleg van valakinek ilyen cserével konkrét tapasztalata.
Vagy inkább mesh megoldásban kell gondolkodnom? -
BMS
őstag
Szerintetek egy nagyjából 20ezer forint árkategóriájú router erősebb jelet produkálna a telekom sagemcom wifis modemje?
-
TeeJay
félisten
válasz
bogdanypeter #79454 üzenetére
Rablással maximum
-
blakey
titán
válasz
bAtt001 #79455 üzenetére
A Wifi "fedőképességét" törvény szabályozza, ha a router szabvány szerint tudja a maximumot akkor minden router ugyanannyit tud, de CFW-vel ez rágiómódosítással némileg növelhető, pl. veszel egy OpenWrt kompatibilis routert és USA-ra állítva jobb lesz a lefedettség, mert ott a törvény "többet" engedélyez. EU-ban gyakrolat
-
bAtt001
addikt
Egy 15 megás nethez keresek olyan routert aminek minél nagyobb a lefedettsége, a sebesség nem lesz nagyobb előreláthatólag a lényeg, hogy minél messzebb elérjen a jel. Valmi cserélhető antennás modell lenne az ideális erősebb antennákkal? Árban 20 ezer környéke lenne az ideális, de bármit meghallgatok. Köszi!
-
bogdanypeter
tag
Szerintetek 24590Ft-nál olcsóbban hozzá lehet jutni valahol az AC65P-hez?
-
mrmft
senior tag
válasz
vargalex #79437 üzenetére
Nalam van AX-es kliens, amit szeretnek kihasznalni, igy nekem most az AX58U a best buy. AiMesh AC parost valtott. Ugy tunik, hogy egymaga megoldja amit eddig ketten csinaltak. Nekem ennyi jelenleg eleg. A fenit TP-Linkkel kezdtem en is, az AC65P ahhoz kepest mar magaban egy csoda. Az AX rendszer pedig ehhez kepest is az.
-
Konyika
senior tag
válasz
Gubek-Einste #79450 üzenetére
Köszönöm
-
BMS
őstag
válasz
Gubek-Einste #79450 üzenetére
A 3db-osnál csak az egyiket kell kábellel a modembe dugni a másik kettőnél csak tápkábel és mehet a párosítás?
-
-
Konyika
senior tag
válasz
Gubek-Einste #79448 üzenetére
Hogy működik ez a deco? Kell hozzá fő router, vagy elég a modem? Vezetékkel kapcsolódik vagy wifin is össze tudom hangolni?
-
BMS
őstag
hali
[link]
Ezt néztem ki. Többszintes családi ház,a felső és alsó szinten már nagyon gyengén jön mind a 2,4 mind az 5ghz-es wifijel(sagemcom modem van a középső részen).
Így viszont az alsó és felső részen is maximumon lesz a jelerősség ha jól gondolom.
Routert azért nem tudok venni mert a lenti részre nem tudom megoldani az utp kábelt amivel az csatlakozna. Csak a fenti részen tudnám mert ott van még egy port az asztali switchen.
Ennyiért megéri ez a 3 db-os deco? -
TeeJay
félisten
válasz
Szabaka #79444 üzenetére
Az AC65P 4x4:4 wave2 MU-MIMO wifit tud 128MB flash és 256MB RAM meg HWNAT-os 2magos proci társaságában
Broadcom procis routerből az AC86U tud ilyet igaz abban 256MB flash és 512MB RAM van
ellenben 2,4GHz-en csak 3x3:3-as és árban kapaszkodj 70ezer körül kezdődik szóval 3x annyiba kerül mint az AC65PQualcomm Procisból meg nem is tudok hirtelen olyat mondani amiben garantáltan van HWNAT és 4x4:4-es wifije lenne
-
Szabaka
tag
válasz
Gubek-Einste #79442 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ezt a routert a jelerősség miatt írtad, hogy ez alá nem érdemes menni, vagy van ismeret az OpenWRT-s kamera rögzítési képességeiről?Asus AC65P ára legyen a mérvadó? Mármint elmondható, hogy ami drágább, az jobb is?
Vagy az AC65P egy arany középút?
Előre is köszi!
-
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Dragon3000 #79438 üzenetére
Ja értem mire céloztál, de ott nyilván puding próbája az evés lesz. Nyilván nem lehet előre megmondani, hogy miképp szuperál, így erre nem is vártam olyan választ, hogy tuti10000%hogyittműködik.
Csak annyi érdekelt, hogy általánosan azzal a termékkel nem sok gond van-e. -
Szabaka
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Nemrégiben költöztünk egy (az előzőnél) nagyobb családi házba és a meglévő hálózati eszközök nem biztos, hogy elegendőek lesznek.
Van a földszinten egy
UPC Connect Box
Zyxel 326Emeleten pedig egy AP jelszóró.
Az elsődleges gond, hogy annyira éppen erős a ConnectBox jele, hogy az emeleten még ne álljon át az AP-ra a teló/tablet/Laptop, de már baromi lassú, szakadozik.
Egy wifi ki-be az eszközön megoldja, hogy az AP-re csatlakozzon, de nyilván nem user-Friendly.Ami még plusszban bejött, hogy vettem két egyszerűbb IP kamerát, ezek tartalmát szeretném a Zyxel-re rögzíteni valamilyen szofisztikáltabb alkalmazással.
Az első gondolatom egy régebbi Synology NAS beszerzése volt a Zyxel helyett, és a kamera megoldva, de wifi ettől ne lesz jobb az emeleten.
Nemrég azonban találtam olyat, hogy az OpenWRT-t telepítve egyes routerek képesek kezelni az IP kamerás motion detection-t és a rögzítést USB-re, vagy direkt NAS-ra.
[link]Ez megoldaná az IP kamera és a gyenge wifi problémáját is...
Szerintetek milyen router lenne képes kiszolgálni kettő darab 1080p-s kamerát, illetve kellően erős/gyors a wifi-je.
Ami szükséges minimum
USB 3.0
OpenWRT kompatibilitás
gigabites WAN
proci passz...
antennák passzNagyon szépen köszönöm előre is!
-
blakey
titán
válasz
bazsi83vp #79433 üzenetére
A helyzet az, hogy 100e alatt sem nagyon lesz jobb router, gyári támogatottságban igen, mert azon az AC65P elvérzik, minimáis router feladatokra képes viszont van rá OpenWrt amivel sokkal jobb cucc lesz mint gondolnánk. 100e-ig elég sok routert kipróbáltam gyári de lehetőleg inkább CFW-vel, az AC65P az egyik legjobb viszont a wifire semmilyen szinten nincs garancia. Nálam pl. kiváló a wifi, az egyik legjobb 2,4GHz-en és 5GHz-en egyaránt.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
MaCS_70 #79432 üzenetére
Köszönöm,
többek közt a (#79409) bundiku hozzászólásból indultam ki és csak 1 erősebb, megbízható router kell. Eddig nem foglalkoztam vele és gondoltam megkérdezem az ebben járatosabbakat azért még egyszer a pár 100 utolsó hozzászólás délelőtti elolvasása után.
A specifikációk alapján a tudása vígan elég.Arra pedig hogy az adott termék hibás, sajnos mindig van esély, minőségbiztosítás ide, vagy oda.
-
válasz
bazsi83vp #79428 üzenetére
Az egy nagyon jó eszköz. Mindig lehet jobb, más, ismeretlen gyártóktól, típusokból, de a 65P egy nagyon jó választás -- ha nem kell mesh vagy valami Merlintől, akkor jó eséllyel a tökéletes választás.
A wifije is jó, de erre nincs garancia -- erre van az elállási lehetőség.
MaCS
-
bazsi83vp
senior tag
Kedves topiklakók,
Digi 1000 nethez az ASUS RT-AC65P tökéletes választás?
56 nm panelról van szó és 1 darab vékony válasz és egy normál támfal az akadály.
Eddig egy TP-link 841n(d) teljesített szolgálatot, de nyilván cserére szorul. -
válasz
Gubek-Einste #79425 üzenetére
Mert egy pici lakásban lakunk és így is tele vagyunk szórva szarral. Igazából ennyi. Lehet a falidugós tényleg kicsi. Most épp power over ethernet-en vagyunk és egy ilyen bedugható netgear szolgál, nem a wifijellel van a gond hanem hogy külön áramkörön vagyunk az adó egységtől ezért állandó eldobálások vannak, de maga az ötlet hogy csak be van dugva a falba és ott van és kész, nincs extra kábel meg ilyenek. amikor megy akkor elég erős is, persz ide ha 40mbit eljut már jó a világ. Most kötötte be a főbérlő a lan kábelt a falba, szóval öröm bódottá. De ez egyelőre csak az én pécémen adatik meg. Mobil eszközökön meg a laptopon a fos net van. Tényleg nincs nagy elvárás, nálam van megosztó program ami megy, de másut nem lesz. Max két pc van rajta a neten, meg egy mobil, ha vendég van akkor több, de ennyi.
-
válasz
Gubek-Einste #79424 üzenetére
V1
-
válasz
benedekco #79423 üzenetére
Miért kellene egy kicsi eszköz?
Inkább egy normál méretű külső antennás típus lenne ajánlott. Az ilyen konnektorban dugós típusokkal főleg az a baj, hogy a konnektor a padló közelében és/vagy rejtett helyen van ami jelentős árnyékoló tényező.
Az ilyen méretű eszközökben lévő SoC is gyenge így jelentősen elmarad a teljesítménye a többi eszközzel szemben.
A jelentős hátrányuk még, hogy beépített kicsi antennákkal rendelkeznek így a lefedett terület sem lesz olyan nagyságú mint a normál méretű külső antennás eszközöknél. -
-
Hali mindenkinek.
Egy ilyen kis dugó (pl fali dugo, vagy nagyon kis kompakt) routert keresek.
Egy pc kábel lehetőséggel és valami alap wifivel (perpill 2.4-en pörgünk és működik), 300-as net jön be a falon, amit a pc-n szeretnék élvezni, ha wifin van stabil 20+ akkor bódogság van. Egyéb extra funkció nem érdekel. Stabil legyen és pici. Ennyi a megkötés.
Nézegettem az ajánlottakat, de nem találtam ilyen aprót.szerk: A pc nincs állandóan bekapcsolva, szóval valami önálló darabot keresek.
Előre is köszi
-
Srácok, Huawei B525 routernél picivel olcsóbban lehet kapni Sim kártyát fogadó routert, ami megbízható? Jelenleg 3 gépet kéne kiszolgálnia Wifin keresztül. Az, hogy kell-e rá ethernet port az egy jó kérdés, jelenleg talán még az sem, később viszont előny lenne. Van esetleg olcsóbb lehetőség a piacon?
-
lacika0926
tag
Üdv, az a helyzet nem talalok valami sok infót draytek vigor2760 típusú routerrol, valaki esetleg ha eladnám beárazná? Oem termék.
-
Nem találtam árazós topikot, bocsi előre is.
Egy Linksys EA7500 mennyit érhet? -
válasz
doktordrog #79417 üzenetére
Látom, hogy akkor ezeken nincs antenna bővítési lehetőség.
Cserélhető mobilnetes antennái van a legtöbbnek így lehet rátenni külső téri antennát. -
doktordrog
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79414 üzenetére
Megnéztem az eszközöket, szép áruk van :D. Látom, hogy akkor ezeken nincs antenna bővítési lehetőség. Ha gyenge a térerő, akkor valami kültéri jelerősítőre lesz szükség? Milyen néven kell a neten rákeresnem?
Még annyi, hogy az ajánlott eszközök között mi a különbség? Már ez a TPlink archer mr200 is elég megbízhatónak tűnik.
Köszi!
-
válasz
janakbacsi #79411 üzenetére
Nem valószínű, hogy lesz javulás egyetlen eszközzel.
Egy ilyen rendszert kellene kiépíteni, hogy biztosan minden rendben legyen. Az AP1 és AP2 lehet antennával egybe épített AP is. -
válasz
doktordrog #79408 üzenetére
+1 a Huawei B525 routerre.
Ugyan most kapott egy frissítést (telenor), amiről nem tudtam, így többször kellett újra indítani, mire újra lett internet kapcsolat, de azóta is szuperul üzemel. -
válasz
doktordrog #79408 üzenetére
Tehát akkor vegyek egy routert, nézzem meg, hogy milyen sebességet ad és ha nem elégséges, akkor vegyek hozzá egy antennát?
IgenMilyen routert lenne érdemes beszereznem?
Ajánlható eszközök: TP-Link Archer MR200/MR400/MR600, Asus 4G-AC53U/4G-AC55U/4G-AC68U, D-Link DWR-953, Huawei B525/E5180 (Cube) -
madoxx
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79293 üzenetére
Köszi szépen!
Miért a v2 ajánlott az AC57U-ból?
Több helyen azt olvastam, hogy a V1 jobb.
https://www.arukereso.hu/router-c3144/asus/rt-ac57u-p440228367/ [link] V1-esek? -
janakbacsi
őstag
A kék házikóban van elhelyezve a TP Link router, de az utca másik oldalán lévő szürke házban már nagyon gyenge a wifi jel, és nem lehet internetezni. Ha a jelenlegi routert kicserélnénk egy Asus RT-AC57U-ra, akkor megoldódna a jelerősség problémánk? Köszönöm szépen a segítséget.
[link] -
bundiku
csendes tag
válasz
LoyalGuard #79407 üzenetére
Na épp úgyis akartam írni egy laikus összefoglalót, hátha másnak is hasznára válik.
Asus AC65P megérkezett múlt héten, hétvégén saját tesztnek vetettem alá: kábelen pc torrent, folyamatos letöltés (70 MiB stabilan, de igazából 2-3 perc volt 5-7GB letöltése) mellette ps4-en 5ghz-en ment a netflix Full HD-ban, 1 tablet és 2-3 telefon mellette életszerűen használva.
A telefonokon mind a 2.4 , mind a 5 GHz hálózat megadva.
Na ezt mind nyekkenesmentesen hozta a router.
1000-es DIGI van nálunk. 70m2 panel. Jel mindenhol van úgy, hogy diszkréten a szekrénybe van berejtve a router.
Próbáltam egy olyat is, hogy a plex a ps4-en a laptoprol játszotta a filmet. Ez sem akasztotta meg. (A laptop hol a kábelen, hol a 2.4 GHz WiFi-n volt. ) Semmi pufferelés.
PS4en 5ghz-en 100 GB-ot kb. egy óra alatt letöltött. (Mondjuk itt nem ültem mellette.)Az USB portjat nem volt idom meg tesztelni. De bizakodó vagyok.
Szamokkal nem tudok szolgálni, hogy mennyire pörgeti a procit stb., de nekem bevált.
25e ért tobb helyen megkapod, 3 év garival.
Egy negatívum volt, hogy kábelen nem tudtam első alkalommal elérni, állandóan újratöltötte a kezdőoldalát. Viszont app-ból simán elértem, beállítottam, utána már kábelrol is simán elértem.
Eddig semmi finomhangolas, minden úgy van, ahogy alapba beállította magát. -
doktordrog
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79405 üzenetére
Tehát akkor vegyek egy routert, nézzem meg, hogy milyen sebességet ad és ha nem elégséges, akkor vegyek hozzá egy antennát? Milyen routert lenne érdemes beszereznem?
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Digi 500-at kötnek be a napokban hozzám. A későbbiekben 1000-re (FTTH) fejlesztenek.
Ehhez a csomaghoz keresek routert.
Otthon (44nm, tégla társasház) 1 asztali PC van vezetékesről, amin fut a torrent és szoktam játszani.
Ezen kívül 1 laptop, 1 tv, 2 telefon, 2 kamera és egy xiaomi homekit lenne rácsatlakozva WIFI-n
Nyilván "olcsón a legjobbat" szeretném, de ilyen nincs. A felső árhatár 25k.
Mit tudnátok ajánlani?
(Eddig TP-link 841 és 1043 volt nálam)
Előre is köszönöm! -
-
válasz
doktordrog #79403 üzenetére
Beállítod az eszközt és megnézed mennyit hozz.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79402 üzenetére
Ezeket sem érdemes kipróbálni?
TP-Link TL-MR3420
D-Link DWR-116
A digi 15/2-es netet ad stickkel, csak elbírják nem? Persze, ha a sticket nem szeretik az más tészta, de az igényeimnek megfelelnének ezeknek a routereknek a paraméterei. Vagy ezek tényleg nagyon nem ajánlottak? -
doktordrog
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79400 üzenetére
Hogyan lehet megnézni? Kell valami extra eszköz hozzá?
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #79283 üzenetére
Köszi a választ! Emésztgettem kicsit, de 20-at biztos nem szánok rá. Bepróbálkozok egy stickes routerrel, hátha menne róla a digis mobilnet. Esetleg valaki tud ajánlani egyet? Jó lenne, ha n-es wifije lenne kb. 300 mbittel, és max 10 k-ból megállna. Vagy álmodik a nyomor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest