Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsee326
tag
#54901 lanszelot
Pedig eddig nem volt gondom a lilával, úgy 4-5 éve tök stabil. Egyébként direkt lassú fordulatost néztem, tárolásra, miden másra ott az ssd. Másik hdd sajna nincs.
#54902 cigam
"megdöbbentő, hogy 100%-os lemezkihasználtságot mutat, de 0byte a fel/letöltés sebessége" többek között ezért is kérdeztem valami komolyabbb program ajánlását.
Win10 pro, aktivált, ms oldaláról pendrájvoztam.
Még semmi nem történt, nemrég pimpeltem össze a tv-vel, eddig át sem tudtam váltani feladatkezelőre, mire újra nekiindult, addigra meg véget ért ez a katyvaszBekérdezem a mi a gond topikban, hátha lesznek ötletek. Amúgy nem akarom iitt teleszemetelni offal a topicot, de az indexelés tulajdonképpen mit csinál?
-
cigam
titán
válasz
Dzsee326
üzenetére
Egyenként ki kell deríteni, hogy az ott felsorolt nagy adatforgalmat generáló programok mihez tartozik. Melyik mit művel, miért fut, vagy miért ír/olvas olyan sokat. Ha új gép/friss telepítés, az sincs kizárva, hogy még itt-ott indexeli a fájlrendszert.
Amúgy elég megdöbbentő, hogy 100%-os lemezkihasználtságot mutat, de 0byte a fel/letöltés sebessége. Ott valami nem kerek. De ez már az op.rendszer, esetleg hw topikjába tartozik. A Windows eredeti gyári, vagy te faragtad a gépbe, esetleg tele van bizonytalan forrású warezzel? Memória, SMART teszt volt már? No és fájlrendszer ellenőrzés/javítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest