- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Adott szám átlaga --> adott számot átlagként
Szóval adott számot átlagként egy megadott számtartomány számaiból milyen súlyozással kaphatsz meg.
Attól függetlenül, hogy a kérdés kicsit suta volt, mégis értelmezhető volt szerintem, hogy mit akart. Ha meg nem, a berakott kép a kombinációkkal egyértelműsíthette.
(Hogy ez mire jó, már másik kérdés) -
Magnat
veterán
Publikus vagy saját signal servert használsz? Én csináltam sajátot, de az ingyenes verzióból hiányolom, h semmiféle korlátozást nem lehet csinálni sem a kliensek csatlakozására, sem arra, h egy kliens vezérelhet vagy csak őt vezérelhetik ... így ha vki tudja a szerver címét meg publikus kulcsát, minden további nélkül használhatja signal serverként ... ok, h ingyenes verzió, de ezzel arra ösztönöznek, h terheljem a publikus signal szervereket
-
shipfolt
kezdő
Hopp, a Fire Alpaca naaagyon
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is.
Mar csak jo oktato videot kene talalni hozza, hogy mi mindenre jo.
----Amiert jottem, ingyenes sakk (oktato) programot keresek, lehetoleg portable legyen, offline modban mukodjon, gep ellen is lehessen jatszani, de ugy, hogy vissza lehessen leptetni, tehat egy jatszmanak rengeteg alternativajat is lehessen jatszani.
A "Project Invincible"-t neztem, de a grafikaja pocsek, nem lehet latni a babukat, igy nem is melyedtem bele.
Mas programok pedig webes kapcsolatot akarnak, igy kilove.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest