Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnat
veterán
Publikus vagy saját signal servert használsz? Én csináltam sajátot, de az ingyenes verzióból hiányolom, h semmiféle korlátozást nem lehet csinálni sem a kliensek csatlakozására, sem arra, h egy kliens vezérelhet vagy csak őt vezérelhetik ... így ha vki tudja a szerver címét meg publikus kulcsát, minden további nélkül használhatja signal serverként ... ok, h ingyenes verzió, de ezzel arra ösztönöznek, h terheljem a publikus signal szervereket

-
shipfolt
kezdő
Hopp, a Fire Alpaca naaagyon
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is. Mar csak jo oktato videot kene talalni hozza, hogy mi mindenre jo.
----Amiert jottem, ingyenes sakk (oktato) programot keresek, lehetoleg portable legyen, offline modban mukodjon, gep ellen is lehessen jatszani, de ugy, hogy vissza lehessen leptetni, tehat egy jatszmanak rengeteg alternativajat is lehessen jatszani.
A "Project Invincible"-t neztem, de a grafikaja pocsek, nem lehet latni a babukat, igy nem is melyedtem bele.

Mas programok pedig webes kapcsolatot akarnak, igy kilove.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A gps koordináták helyett a helységnevet kellene beírnia.
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is.