Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha a 30fps-ből 120fps-t csinálsz úgy, hogy minden eredeti képkockából csinálsz négyet, akkor nem gyorsítottál semmit, ugyanazt a videót fogod látni, nemde? Szóval ha ezt 25x-re gyorsítod, akkor az 25x az eredeti, nem száz. Vagy rosszul gondolom
?
Szerk. Átolvastam újra, elsőre tényleg rosszul értettem
-
arfer
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Word szerintem tud ilyet... Már ha a pdf text alapú, és nem beszkennelt kép.
-
arfer
senior tag
Ezt értem, csak azt nehezen képzelem el, hogy pl. kültéri jelenetek is mindig külön lennének zörejezve, meg utószinkronizálva (eredeti nyelvnél)... Inkább az lehet, így laikusként belegondolva, hogy spéci karakterisztikájú mikrofonokkal egyszerre ugyan, de külön sávokon rögzítik a hangokat... De ezt is csak komoly hangtechnikás, drága produkcióknál tudom elképzelni... Az amatőr munkáknál ez valószínűtlen... Na mindegy, hátha van köztünk egy hangmérnök, aki megvilágítja a dolgokat
... -
arfer
senior tag
Ezen már én is gondolkodtam, de hogy csinálják a filmek szinkronját? Megkapnak minden eredeti hangsávot (több sávon rögzítik vajon az eredeti hangokat, mind a sok száz zajt, zörejt, beszédhangot?), vagy tényleg vannak spéci (gondolom többmilliós) eszközök, szoftverek, amivel a kész hangsávból is ki tudják szedni a beszédet, hogy a zörejek, stb. megmaradjanak?
-
arfer
senior tag
-
arfer
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Iterációval addig nézegeted a vágott darabokat, változtatgatod a darabolás mértékét, és fűzöd össze a darabkákat, míg jó nem lesz
... De félre a tréfával... Beírod a gugliba, hogy free video editor, és kiválasztod a sok-sok találat közül azt, amelyik legjobban tetszik. Vagy a Program promók topicban is találhatsz sok progit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?
...

... De félre a tréfával... Beírod a gugliba, hogy free video editor, és kiválasztod a sok-sok találat közül azt, amelyik legjobban tetszik. Vagy a