Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Milyen programmal érdemes a puszta proci-erőt 'mérni'?
Gondolok itt arra hogy pl. i7-2600 ennyi pontot kap, i5-6500 meg annyit, fontos hogy az összes magot és szálat használva.
Eltérő oprendszerből, eltérő ramból vagy hdd/ssd sebességből adódó különbségeket ki tudom küszöbölni. -
makoss
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Amiről szó van az egy NUC11
-
BiP
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
vagy a HP-khez HP support assistant
Dell-hez meg Dell Support assist
Illetve Intelhez van Driver and Support ASsistant. -
Cs1csó
titán
válasz
makoss
üzenetére
Sajnos csupa tré megoldás van. Ami bevált az is csomó reklámmal operál: Driver Booster.
Amit anno csináltam: friss telepítés előtt feldobtam a Driver Boostert majd letöltöttem amit csak kell aztán a rendszer friss telepítése után már nem kellett feltenni csak a drivereket a letöltött fájlokból frissíteni.
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok adni egy olyan ingyenes programot windows 10-re ami összeszedi a friss új drájvereket, és a régit letörölve telepíti az újakat?
-
GEPESZ66
veterán
A DefenderUI-nak ez az új oldala?
[link]
Korábban frissült az UI magától, de mostanában érdekes módon nem.
Ránéztem, s akkor láttam, hogy új oldalra irányított át, s van frissebb verzió, mint ami a gépemen volt.
Nem kellene magától frissülnie? -
NF-
tag
válasz
makoss
üzenetére
Tapo alkalmazás a telefonon vagy tableten, ott létrehozol a kamera beállításaiban egy "camera account"-ot és aztán az itt megadott név és jelszó párossal eléred vlc-ből az rtsp streamet. VLC-ben open network stream és írd be:
rtsp://<felhasználó_név>:<jelszó>@<kamera_ip_címe>:554/stream1 -
NF-
tag
válasz
detroitrw
üzenetére
A Windows energiatakarékosság miatt dobhatja vagy fagyaszthatja a HostedNetwork szolgáltatást.
Eszközkezelő > Hálózati kártyák > (Wi-Fi adapter) Jobb klikk > Tulajdonságok > Energiagazdálkodás
Vedd ki a pipát: A számítógép kikapcsolhatja az eszközt a takarékosság érdekébenEsetleg ezt is nézd meg:
Vezérlőpult > Energiagazdálkodási lehetőségek > Tervbeállítások módosítása > Speciális beállítások
Vezeték nélküli adapter beállításai > Energiatakarékos mód > Maximális teljesítményEgyébként nem feltétlenül kell újraindítani a gépet, egy ilyen parancs újraindítja a szükséges szolgáltatást:
netsh wlan stop hostednetwork
netsh wlan start hostednetwork -
makoss
veterán
Üdv!
Létezik windows 10-re TP-Link Tapo C200 kamerához szoftver?
Mobilra tudom, hogy van, de winre nem találok.
-
Sziasztok!
Win10 rendszerrel van egy wifi képes masina ...
Be van állítani, hogy a wifi-n keresztül szórja a netet (simán a rendszeren belüli host funkcióval)... de amikor kikerül a hatótávból a teló már nem tud visszacsatlakozni mert a pc-n úgy mutatja, hogy csatlakoztatva van.
Ahhoz hogy újra csatlakozni tudjon a teló újra kell indítani a gépet
Van valami wifi vezérlős értelmes progi ami ezeket a hibákat kiküszöböli?

-
Orchestra
kezdő
Tudtok olyan programot mondani, mint a Medal, ami képes a háttérben a gameplay-ek folyamatos rögzítésére, amiből gombnyomásra X másodpercet automatikusan el lehet rakatni, de a többit nem tárolja, így folyamatosan használható?
Találtam 1-2-t, ott van pl. a Segra, aminél még nem jöttem rá, hogy működik a clipkészítés. Jól megy a felvétel, de arra nyilván az alap OBS is képes... A RePlays-nek még csak most esek majd neki, de ott meg a projectet nem nagyon frissítik. Meg ha jól látom, ennek a forkja a Segra.
-
hotkar
senior tag
Nem tudom, jó lesz-e, de pl. a nemzeti olajvállalatunk a szerződéseit a vállalkozókkal DocuSign felületen írja alá elektronikusan. Ennek van egy 3 db-os ingyenes kerete, de nem tudom, milyen időszakra (az biztos, hogy nem összesen hármat lehet, mert annál már többet használtam az évek során).
-
Edorn
senior tag
Könyvelő kért meg, hogy kérdezzek már rá itt, hátha tud valaki valami jó szolgáltatást erre.
Most már bizonyos kötelező beküldéseket (ePapír talán???) alá kell írni elektronikusan, de az állam ehhez nem ad szolgáltatást. Magánszemélyeknek ugyan van ingyenes, állami AVDH, de cégek ezt nem használhatják. Ennek a könyvelő irodának csupán havonta 2db ilyen beküldésük van, meg gondolom néha becsúszik még 1-2 db. Ehhez tudnátok ajánlani programot/szolgáltatást? Mivel ilyen ritkán/kevésre van szükség, jó lenne ingyenes, vagy valami nagyon kedvező árú. (drágát már ajánlottak nekik más könyvelők, ahol jelentősen több ilyen jellegű beküldést csinálnak)
-
Mikemend
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Ráadásul most már egy órája szenvedek a gépen, mert a virtualizációs dolgok miatt valamit hazavágott a wsl-ben, és a docker desktop sem indul, szóval vakarhatom a titokzatos paraméterezését.
-
Mikemend
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Megnéztem ezt a NOX-ot, és kicsit csalódtam. Mert
- Android 7.1.2 van rajta (komolyan?)
- 2017-es biztonsági patch
- magyar nyelv nincs a droidbanAmúgy meg a https://www.bignox.com/ a névjegyben lévő hivatalos oldal, és azon is a droid 12 még béta állapotban van.
Úgyhogy köszi az ajánlást, de nálam egy próbát megért. Inkább a BlueStacks. -
epicdev
junior tag
Nagyon köszönöm az eddigieket!
-
válasz
epicdev
üzenetére
Android app PC történő problémamentes futtatására nekem is szükségem volt
- NOX kell hozzá, ez egy könnyen telepíthető Android emuláció Windows alá is.
- a telepítés előtt a bios-ban a procinál a virtualizációt engedélyezni kell, ha eddig nem volt
- telepítés után be kell jelentkezned a google fiókoddal
- be kell állítani a NOX-ban, hogy a proci hány magját használja a virtualizációhoz. Sima appoknál nem lényeg, de pl. játékoknál már lényeges, ha a default beállítás nem elég.
- Tisztára olyan érzés lesz, mintha egy fekső okostelefont haszálnál bazi nagy képernyőn.1 éve már nem használom, de korábban így játszottam egyszerűbb androidos játékokkal is.
Figyelem. Innen töltsd le: Nox App Player – Download Emulator For PC and Mac – Nox Official - NOX Official
Van egy Bignox oldal is az első találatok között, de az kamu.
Amit ollie ajánlott, az pl. W11 alatt nagy segítség nekem. Céges környezetben használom SMS üzenetek, fényképek PC-n történő követésére és kezelésére. Gyári Microsoft megoldás Android telefon és W11 összekötésére. Másra nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Úgyhogy köszi az ajánlást, de nálam egy próbát megért. Inkább a