Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nekton
üzenetére
"Olyan e-mail klienst keresek, amivel több fiók teljes könyvtárstruktúráját látom és tudok közöttük másolgatni.
...Thunderbird: Még lassabb és nem is látom, hogy hol jár.Nem értem, mi okozza problémádat a Thunderbird-el, én azt használom, és gond nélkül látom több fiók könyvtárstruktúráját, és tudok közöttük másolgatni.
Lehet, hogy csak addig "lassú" nálad is, amíg nem szinkronizált teljesen, de utána már szerintem nem lesz vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos fogalmam sincs, mi lehet a gond, de mivel mindkét program ezt csinálja, így nem valószínű, hogy a progiktól függ...
Lehet, hogy csak addig "lassú" nálad is, amíg nem szinkronizált teljesen, de utána már szerintem nem lesz vele gond.