- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
tag
válasz
w.miki #54543 üzenetére
Pl. youtube-dlg
De itt van néhány: https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-guis/ -
válasz
w.miki #54543 üzenetére
Én a MediaHuman-t használom, de ez is jó, egyszerű és megbízható:
4K Video Downloader+ :: letöltés :: -
w.miki
veterán
YouTube Zene letöltésre tudnátok ajánlani néhány h.biztos ingyenes programot?
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bluemirage #54538 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam a Foobar-t már Dsd lejátszásaát is tompa mélyhangok, fátyolos középmagas jellezmi.Viszon a TASCAM Hi-Res Editor jól konvertál, játszik le, és free license. Tud Dsd64-256 ig kódolni
-
válasz
zoltanz #54537 üzenetére
Nem a plugin kódol, hanem a Foobar programból Te.
Te ebből nem veszel észre semmit!
De ahhoz, hogy a Foobar végrehajtsa és megjelenjen a kért formátum a kiválaszható output-ok között... ahhoz kell a plugin-t telepíteni a foobar-hoz.
Onnantól már kiválasztható a "convert" menüből ez az új formátum.Menj végig a lépéseken amit ír. Elvileg működnie kell.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bluemirage #54535 üzenetére
Köszi, igen én is olvastam, használtam régebben sokat a foobar2000-et. Nem bonyolult plug-in nal kódolni?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
bluemirage #54535 üzenetére
Zenét hallgatni én is azt használom! Talán a legszebben játssza a zenéket.
-
válasz
zoltanz #54534 üzenetére
Mindenre a foobar2000-et használom...ingyenes, de felülete nem nagymami vagy cicamica barát, de nagyon sok plugin van hozzá. Ez esetben a google AI szerint szintén van megoldás foobar2000 zenelejátszó megfelelő pluginjének letöltése és telepítése után:
"wav to dsf convert foobar"
Ha ezt beírod a google-be, akkor lesz belőle ez az infó a google AI-vel. -
Mikemend
senior tag
Van olyan gyorsan és egyszerűen használható képnézegető program, ami a fájl melletti, ugyanolyan nevű TXT-ben lévő szöveget "feliratozza", mint a filmeknél az srt-t?
Plusz a fájlok sorrendjét is megtartja, ahogy az Intézőben használom (módosítás dátuma szerinti)?
-
zoltanz
nagyúr
Keresek Wav (Pcm) --> Dsf (Dsd) hang konvertelót, lehetőleg free license -szel.
Köszi! -
roseA580
tag
Sziasztok!
Nekem sajnos szükségem lenne egy "Anti képernyő védő" programra Windows 11-re!A feladata az lenne hogy max. 1 percenként kb. 1 mp.-re (majd ki tapasztalom) egy képet vagy blank screent tegyen ki a képernyőre, a meglévő képtartalomtól függetlenül.
Hogy miért lett ilyen programra szükségem?
Vettem egy OLED TV-t amit monitorként is használok, ami nem szereti a változatlan képtartalmat, emiatt percenként nyomkodnom kell a TV távját, amitől már idegbajt kapok. (mintha vonatvezető lennék, de fórumozáshoz ne keljen már nyomkodnom a "halottember " kapcsolót!)
Ez a beállítás sajnos még szerviz menüben sem állítható 1 percnél feljebb.Köszönöm!
-
Winne
nagyúr
Köszi, megvagyok
-
tibaimp
nagyúr
Valamelyik általam látogatott topikban ajánlotta egy kolléga, (kerestem az eredeti hsz-t, de nem találom) ezt a progit, a legjobb, és free: 3D Youtube Downloader
-
Winne
nagyúr
Urak,
Szökőévente le kell valamit töltenem a Youtuberól, az Internet Download Managerral töltöttem anno, most Win11 lett és hiába telepítettem fel, eleve nincs a böngészőben a Youtube megnyitása után az ikonja, hogy felismerte a videót, de a linket használva sem tölti le manuálisan sem, azt írja request entry too large. Erre mi a megoldás, vagy mi van egyszerűen használható, amivel le tudok tölteni néhány videót?
-
BiP
nagyúr
Igen, a legtutibb, ha dolgozik közben az ember.
Akkor nem érheti szó a ház elejét.
De ugye függ attól, mire kell, mit néz a cég.
Pl.elég, ha nem megy el standbyba a gép, vagy nem lockolja magát vagy az kell, hogy a céges chaten aktív maradjon a státusz, ne menjen el awaybe.
Mert ha csak ennyi, akkor elég lehet a szoftveres megoldás, de ha van rá hardver, az biztos tuti.Radi8tor: 15$ drága?? 5e Ft? Pár órát nem dolgozol, (miközben kéne) máris viaszajött az ára.
-
Vesa
veterán
Melyik egérmozgató program a legjobb? Home Office-hoz kell.
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Már másodjára kapom meg a kérdést, gondoltam tanácsot kérek tőletek. A levélből idézek:
"Jövő hónapban indul egy képzésünk, amelynek van szóbeli felvételizős része. Mivel kb. 50-60 ember várható, így online tartjuk ezeket a meetingeket, ehhez a jelentkezők saját maguknak választanak időpontot az általunk meghatározott időintervallumokban.
Amiben a segítségedre számítok, hogy milyen felületen tudnánk azt megoldani, hogy a jelentkezők ne lássák a másik nevét időpont foglaláskor? Eddig a Google Sheets-et használtuk, viszont GDPR miatt szükség lenne egy új megoldásra."Előre is köszi!
-
mickemoto
őstag
válasz
bluemirage #54516 üzenetére
Szuper, kipróbálom. Köszönöm!
-
válasz
mickemoto #54515 üzenetére
Helyi, lokális igény amit írsz, ezért nagy eséllyel csak magyar oldalon lesz rá megoldás.
Pl. ez:
https://uj.utvonalterv.hu/Ez egy régi őskövület, de fejlesztik.
Itt megadhatod, hogy milyen megyei matricákkal rendelkezel. Még az internet hőskorában használtam... Tegyél vele egy próbát. -
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan útvonal tervező amiben külön lehet állítani a vármegyéket hogy melyikben kerülje el a fizetős utakat? -
flash-
veterán
régen volt egy egyszerü program ami képes volt olyan junk windows fájlok törlésére is amire a lemezkarbantartó nem (talán a windows installer fájlokat törölte) de már nem emlékszem a nevére, valaki esetleg tudja? Win11 hez szeretnék ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- League of Legends
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest