Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
De az normális működés, hogy egyfolytában szinkronizál és sosincs vége? Mert az értem, hogy az első menet hosszú. Azt is elfogadom, hogy egy nagyobb mappa másolása hosszú, de egy pár kB-os mappa másolása miért tart sokáig? Folyton végigfut a létező összes e-mail-en és összehasonlítja őket?
-
Nekton
aktív tag
válasz
liszi70
üzenetére
Én sem értem, hogy miért ilyen lassú mindkét program. Itt hagytam egy hétig futni őket és bármikor ránézek, folyamatosan pörgetik a szinkronizációt. Nem értem, miért nem csak a változásokat. Valamit rosszul csinálok?
Gigabites a net.
Ha Thunderbirdben átmásolok egy mappát egy másik fiókba, akár egy napig is eltart, mire megjelenik ténylegesen a tartalom a célhelyen. (Böngészőben ellenőrzöm, hogy tényleg ott van-e). Kiírja, hogy 1/10 elem másolása... aztán nem történik semmi sokáig.
-
Nekton
aktív tag
Sziasztok! Ismét segítséget kérek.
Olyan e-mail klienst keresek, amivel több fiók teljes könyvtárstruktúráját látom és tudok közöttük másolgatni.
Outlook classic: működik, de érthetetlen módon 15-30 percig szinkronizálja a mappákat körbe-körbe
Thunderbird: Még lassabb és nem is látom, hogy hol jár.Az utóbbi években csak web alapú hozzáférést használtam, de már túl sok fiókot kell kezelnem és böngészőben bonyolult is és nem is mindegyik fióktipukból lehet többet kezelni egyszerre.
Nem nagyok a fiókok. Max. 6000 e-mail és 30 mappa. Pár GB az egész.
Régen az outlook-hoz külön telepíthető google szinkronizáló appocskát használtam, de az már jó régen volt. Viszont az ugyanolyan gyors volt, mint a webes felület.
Valami ötlet esetleg?
-
Nekton
aktív tag
válasz
woodworm
üzenetére
Szuper! Köszönöm szépen!
Nekem ez a menü nem volt meg a plugin csomag telepítése után sem. Ma, ahogy bejöttem melóhelyre és nyomtam egy restartot, így már megjelent.
Nem tudja sajnos. Sőt... Egész sok app nem tud ilyet. Az Irfanview meg bugos. Folyton visszaugrik az ablak a monitor bal felső sarkába és /vagy vibrálnak a menük, vagy az ablak kerete.
Viszont itt klassz, hogy egy téglalap négy pontját kijelölve magától beállítja a szükséges torzításokat.
-
Nekton
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az a képszerkesztő szoftver Win 11-re és/vagy Linuxra ami:
Fénykép trapézkorrekcióját is tudja?
Tehát adottak mások által ferdén lefotózott dokumentumok, igazolványok, fényképek, és ezeket kellene egyenesbe hozni. A Samsung okostelefonok saját galéria appja tud ilyet, de nekem desktopra kellene.
Egyebekben nem kell nagytudású szerkesztő program. Egy "Windows Fényképek" szintű bőven elég. (Crop, forgatás, kontraszt, fényerő stb állítás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi