Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
-
axlfsi
veterán
Igen, emlékszem, ... de a játék még a megjelenés napján, egyenesen Londonból jött egy akkori klántársnak köszönhetően (akkor még nem is volt kapható itthon, csak napokra rá).
Értelemszerűen nem is váltottunk át 2004-re (annak ellenére, hogy nyilván okosba megnéztem, kipróbáltam, de mivel nem akartam járművezni, maradtam ... viszont meglehetősen hamar szertefoszlott a klánosdi, pedig komoly csatákba mentünk, jó móka volt...).Ámbár a nicked rohadt ismerős, ... nem ezzel a névvel játszottál esetleg anno?
ui.: aztán lehet csak az Overwatch miatt ismerős a név
-
axlfsi
veterán
-
JSaN
addikt
Huu de imadtam az UT2004-t, Onslaught jatekmod Torlan map hetvegeket nyomtam vegig rajtuk jarmuvek, minden volt. 1998-2008 kozotti 10 ev volt a golden era szamomra.
-
axlfsi
veterán
Fúúú, 2000-es évek elején, még a 2003-assal, de nagyot mentünk!
... ha van valaki itt az Fsi klánból, tegye fel a kezét!
Jó kis instagib partyk, ... hejjdejóisvolt! -
ricsip
addikt
Az mind lutri, félbolond v. szimplán átverős bugrisok gyűjtőhelye a fb marketplace. Hardvert onnan csak legutolsó utáni esetben. Felrakja a cuccát, rákérdez az ember, látszik h. át akar venni, utána már baszik válaszolni. Csak viszik az ilyen hülyék az ember idejét.
Hardveraprós előélettel bíró emberekben egy kicsit azért több bizalmam van (bár itt is elég sok a tróger, csak az elmúlt 2-3 hónap alapján is beleakadtam többe is). -
xtremist
őstag
Pontosan olyanom volt nekem is. F@szt nem volt nehéz
. A furnérlap számítógépasztal középen behajlott tőle 1 év után. A fater Golfjában az ülésbe is úgy besüppedt hogy alig lehetett alányúlni hogy kivegyem. Visszagondolva hogy örülhetett amikor egy-egy ilyen lan party-t kitaláltunk a téliszünetre. -
xtremist
őstag
Cipeltük a haverokhoz a dögnehéz crt monitort, meg a komplett gépet, aztán reggel 6-7ig megállás nélkül nyomtuk hogy a szemünk majd kifolyt...
-
Bennyboy
őstag
Jó látni, h ennyi vén fasz van itt
-
JohnyX
tag
Az Unreal-ra felpakoltam minden frissítést, a grafika szép lett. De a játék élmény "nem kicsit" 28+ éves. Ezektől a megoldásoktól már elszoktam.
UT is szebb lett, csak, már kiöregedtünk hozzá :-( A szinkron nem működik, más a mappa szerkezete.
-
kk75
tag
Fiatal korom egyik nagy játéka. Az Instagib meccseket sosem felejtem el.

Ott volt még a 3vs3-as UT MOD az UT3 - Class Warfare, ahol 3 különféle karaktertípus közül lehetett választani : heavy, scout, ranger.
A szintén UT MOD alapú labdajáték is remek volt.Az Unreal és a Doom játékok voltak az alapjai a ma népszerű lövöldözős játékoknak, mint a Fortnite, Apex Legends, Destiny stb.

-
Mennyit toltam én anno ezzel!
A magyar szinkron miatt meg külön élmény volt!
Azok a LAN partyk...Kár, hogy a modern változat nem igazán futott be nagy karriert, bár nem hozta vissza az ennek a régi élményét.
Ezt kellene 1:1 átültetni Unreal engine alá.
-
codexe
csendes tag
Maradj fekve, még nem végeztünk!
-
Bennyboy
őstag
Régi ut-t toltam még magyar szinkronnal is. Járjál inkább vidámparkba, meg hasonló oltások voltak benne
régi szép idők. -
bigjoe666
csendes tag
2014-ben elkezdték fejleszteni az UT 4-et, de 2018-ban törölték... Úgy néz ki, hogy az Epic és az id nem akar aréna lövöldével foglalkozni.
Elvileg itt elérhető az UT 4 (Alpha)
Igaz nem aréna FPS, de az Enemy Territory Legacy még hozza a régi klasszikus multi hangulatot, szerverek is vannak. Az eredeti ET kell hozzá, de az ingyenes. -
JohnyX
tag
Unreal - Kétszer visszakértem a mentést a "Segítő nő" halálakor, mire rájöttem nem az Én hibám így van megírva a játék.
"A mélyűri bányákban elharapódzó erőszakra válaszul, a kormány létrehozta a játszmát"
Az UT2003-as magyar szinkron megy az UT2004-el is :-)
-
bigjoe666
csendes tag
Sajnos jól látod!
Valahogy olyan lélektelenek a mostani játékok számomra
Kövezzetek meg ha nincs igazam , de például az X-Wing (1993) kiadása óta nem adtak ki minőségi űr (csata) szimulátort és ebbe még a nagysikerű X-Wing Alliance-t is beleértem.
Azért remélem fogunk pár itteni emberrel CFT-et játszani Instagib mutator-al
-
Héraklész
aktív tag
Emlékszem az Unreal megjelenésekor nagyon jó játék volt. A zenék, a hangok minősége kimagasló volt.
-
bigjoe666
csendes tag
Klasszikus játékok! Sajnos már nincs akkora játékos bázis mögöttük mint a fénykorukban... de én kitartok mellettük, számomra ezek az igazi multi játékok.
Természetesen dobozos és digitális formtumában is meg van az összes.
-
wjbhbdux
veterán
Aki nem ismerné őket, az oldunreal oldalán eddig az archive.org-ról ingyen letölthető Unreal1+kieg és eredeti UT-hoz is voltak javítások, amikkel újra megy a multiplayer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak tettszett maga a karakter, innen jött a név 
... ha van valaki itt az Fsi klánból, tegye fel a kezét!
. A furnérlap számítógépasztal középen behajlott tőle 1 év után. A fater Golfjában az ülésbe is úgy besüppedt hogy alig lehetett alányúlni hogy kivegyem. Visszagondolva hogy örülhetett amikor egy-egy ilyen lan party-t kitaláltunk a téliszünetre.

Ami valahol azért szomorú.