Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hódmaci #51440 üzenetére
Én ezeket irfanview képnéző alap szerkesztési funkcióival szoktam egyberakni, ha már úgyis azzal szkennelek
aztán, hogy marad kép formátumban avagy PDF-et mentek belőle az felhasználástól függ
Bár ehhez némi jártasság is igényeltetik, ezért a javasolt (amúgy nem szögegyszerű) szövegszerkesztők használata kényelmesebb ebből a szempontból.
(szögegyszerű szövegszerkesztő -> notepad és társai - tudom, jelen esetben nem relevánsak -, nem pedig az Office jellegű csomagokban lévő megoldások)szerk.
Amúgy gondolom a szig-t, lakcímkártyát, TAJ-t, adókártyát nem külön-külön szoktad szkennelni, hanem egymás alá berakod őket, majd második menetben TAJ és adókártya kivesz és SZIG + lakcímkártya maga mellé "másik oszlopba" forgatva szkennel.
Bár Office-os szövegszerkesztő használatával nem is szükséges "másik oszlopba" forgatni, mert ott kényelmesen húzgálhatod a képet és csak a megfelelő rétegmagasságot kell hozzá igazítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest