- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #51475 üzenetére
Biztos hogy nem, tele a net ezzel a problémával. Lehet kevés a 2mag 4szál ilyen szempontból, bár újabb Surface tableteknél is olvastam hogy panaszkodtak páran.
-
HornedReaper
senior tag
Köszi, tegnap nézegettem szerintem ugyanazt a linket de ismeretlenül nem mertem még semmit letölteni.
Persze, nem mai gyerek (Intel m5 CPU) de a facebook különösen rossz hatással van rá.. Minden gyors és szép, böngészés meg minden de pl. a gyári touch keyboardon a felajánlott szavakat sem tudom teljesen kikapcsolni már win10 alatt, még regedit-ben sem, ami szerintem szintén lassítja. -
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Windows 10-es tablethez keresek touch keyboard-ot ami leváltaná a gyári beépített windows billentyűzetet. Sajnos a gyári lassú, laggol nagyon sok esetben, facebook alatt egyenesen használhatatlan. A face is bugos ilyen szempontból mert pl fel-le ugrál az oldal minden leütésnél, de jó volna másik on-screen billentyűzetet kipróbálni, ami ingyenes.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Erre esetleg lehet valami program?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest