Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Adott egy fényképezőgéppel(?) készült MPEG-2-es, FullHD tartalom sok-sok darabban. A cél DivX állomány lenne, lehetőség szerint egy fájlban. Merre keresgéljek? Virtualdub jutott elsőre eszembe, de nem volt sok időm próbálkozni. Köszönöm előre is!
-
bnss
veterán
Olyan szoftvert keresek, mely segítségével meglévő pdf fájlban található szövegek színét tudom módosítani, mivel szürke nyomtatásban egyes színek kvázi olvashatatlanok. Köszönöm a tippeket!
sfdrakex: nem rég próbáltam, nekem nem sikerült a szöveget színének módosítása, sajnos.
-
bnss
veterán
Találkozott valaki olyan CAD jellegű programmal, amely segítségével elkészíthetek pl. adott létesítmény egyvonalas villamos hálózati tervét? Az AutoCAD jó lenne erre a célra, viszont nincs ilyen horribilis összegem szoftverre. A SourceForge.net-en keresgéltem, egyelőre nem találtam meg az "igazit". Megköszönnék néhány tippet.
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem vesződöm vele, inkább maradok a bevált görbevonalzós módszernél, köszönöm az eddigieket.
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Maple-ben elképzelhető, de az csak az egyetemen van.
-
bnss
veterán
Ismerem ezt a módszert, de nem erre gondoltam.

Megpróbálom még pontosabban leírni: megvannak a görbe pontja (x;y) pontok, ezeket szeretném első körben ábrázolni, majd ezekre a pontokra illeszkedő görbét kellene rajzolni.
daa-raa: használtam már azt a programot, úgy rémlik, hogy csak függvényeket tudok vele rajzoltatni.
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem használok MS Office-t, valamint rosszul fogalmaztam, egy koordináta rendszerben kell ábrázolnom jelleggörbéket. Azért köszönöm a tippet!
cigam: köszi, ez a program még jól fog jönni!
ollie: megnézem, köszönöm Neked is!
-
bnss
veterán
Olyan, lehetőleg ingyenes programot keresek, amely megadott pontokból képes felrajzolni egy görbét.Az lenne a lényeg, hogy a görbe tényleg görbe legyen, nem egyenes vonalakkal kösse össze a pontokat. Köszönöm a tippet előre is!
-
bnss
veterán
Olyan ingyenes programot keresek, amivel amplitúdó- és frekvenciamodulációt tudok kirajzoltatni. Labview képes rá, de úgy tudom sok lóvéba kerül.
-
bnss
veterán
Üdv.
Egy - lehetőleg ingyenes - függvény rajzoló programot keresek, igazából a sin és cos hullámok rajzolása lene a fő felhasználási terület, majd ezen képek kimentése (ne kelljen mindig printsrceen-t nyomni + iview-el macerálni, bár ez lenne a legkevesebb). Köszi a tippeket előre is!

-
bnss
veterán
válasz
carvelino
üzenetére
OpenOffice, ha klippet akarsz csinálni, akkor passz, arra hirtelen a Sony Vegas jut eszembe, de az nem ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest