Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok! Milyen progit ajánlanátok Vista alá, amivel tudom nézni a netes adatforgalmam? Nekem csak az adatmennyiség lenne fontos, mert szeretnék majd mobil internetet, de nem tudom, hogy mekkora csomagra lenne szükségem. Ezért szeretném 1 hónapig megnézni, hogy átlag használat mellett hány GB-ot használok el... Böngészés, Skype, mail...
Jaa, és fontos, hogy működjön úgy, hogy a net egy Linksys routerrel van szétosztva.THX.

-
Norbi.Sz
senior tag
Még egy gyors kérdés

Milyen progit használtok Vista alatt registry tisztításra, buherálásra? Olyasmire kellene csak, hogy progit uninstallálni, a windows indulásakor induló program letiltására, ilyesmik...
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Este ki is próbáljuk...
Mégegyszer THX.

-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen progi van hasonló, ami úgy műxik, mint a Windows Távsegítsége? Úgy értem, látom azt, hogy mi van a másik gép monitorján... A menyasszonyom gépén kellene néha telepítéskor segíteni így, mivel ő nem nagyon ért hozzá, és egy ideig most távol leszünk egymástól a munka miatt.
A távsegítséges dologgal az a gond, hogy nekem a notebookon Vista van, az ő gépén pedig XP, és így sehogy sem akar menni a 2 együtt (elfogadom a távsegítség kérését, de csatlakozni mégsem tud). Régebben XP-XP esetén ment.Előre is köszi mindenkinek!
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó progit Vista alá, ami hasonló, mint a DU Meter? Az adatforgalmat kellene tudnom, hogy hol tartok, mivel sokat használok mobil-internetet, viszont nem szeretném túllépni a korlátot...
A DU Meter-el csak annyi bajom van, hogy Vista alatt ugyan fut, de a statisztikát nem hagyja megnézni

Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi