- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kizul
tag
válasz
kételkedem #9755 üzenetére
ok, köszi megpróbálom
-
kizul
tag
válasz
kételkedem #9750 üzenetére
Hi
A 9.0 meg a 9.0c az más nem? mert akkor ez sztem nemszedi le vagy igen? -
kizul
tag
Sziasztok!
Van 2 file amit ki szeretnék törölni, a windows mappábol de nemlehet egyszerüen ujra megjelenik nemtom miért..
itt leírtam bővebben:
[link]Szóval vhogy lehet iet törölni? Ha nemlenne sztem az uj driver nem keveredne és nemirna olyan hüleségeket néhány játék,hogy Dx9 kell mer az van, és a lapi kártyával nemis irja ki, csak ezt a cuccot nemtom letörölni
Ha nem lehet akk ujratelepités lesz amit most nemkivántam
Előre is kösz!
-
kizul
tag
Hali!
kicsit off...
Pár napja amikor megnyitottam a Firefoxot jobb alsó sarokban kijött ez: "Add served by FBrowsing Advisor". Azóta majdnem minden megnyitásnál előjön.Biztos hogy nem töltöttem le, nemtudom mi ez megtaláltam a Program files-okban is.. Mielött kitörölném gondoltam megkérdezem mi is ez, és hogy egyántalán hogyan jött ide..
előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest