- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
klambi #30380 üzenetére
Én csak a Robormot tudom megerősíteni, több mint 10 éve használom, legpraktikusabb. Kompromisszumok nélkül.
Aki először próbálja, esetleg gagyinak tűnhet, hogy rengeteg ikonnal telepakolja a böngésző eszköztárát, vagy épp túlzottan tolakodóan kínálgatja magát, de ezeket mind szépen be lehet szabályozni. Például Firefoxba így be tudtam integrálni, nem sok helyet foglal, a két sárga csillag:
Úgy látom, a kép is gagyi homályosnak tűnik, de ez nem a valóság.
-
LonGleY
veterán
válasz
klambi #30380 üzenetére
offline: KeePass (Classic vagy Professional), Password Safe
online: LastPass
Ingyenesek (a KeePass Prof. is) és van Androidos kezelőprogram / böngésző kiegészítő hozzájuk. Én a Password Safe-et és a LastPass-t használom kombinálva. Míg az előbbiben minden jelszavam le van tárolva, addig a LastPass-ban csak azok, amik a weboldalakhoz tartoznak (nagy segítség a böngésző-átjárhatóságban).
-
kispx
addikt
-
zone
őstag
-
brd
nagyúr
válasz
klambi #19684 üzenetére
EaseUS Partition Master Home Edition Free.
laca026: Azt tessék elfelejteni, mert régóta nem fejlesztik, ezért ma már sajnos olyan partíciós táblára is hibát tud írni, és ki akarja javítani (a valóságban elrontja), amely hibátlan.
-
válasz
klambi #15282 üzenetére
Régen még a win95-ben is volt ilyen program DriveSpace névvel. A programnak folyamatosan futnia kellett, de csak el nem távolítható meghajtókon lehetett használni.
A mostani operációs rendszerekben is van röptömőrítés, de a partíció méretét ténylegesnek mutatja. -
cigam
titán
válasz
klambi #15265 üzenetére
Te most szivatni szeretnél, vagy segítséget kérni?
Merthogy feltetted ugyanazt az értelmetlen kérdést."ha benyomok"
Az fájni fog?" 1 usb"
Egy USB mit? Hova?"akkor azt úgy fogja fel"
Hogy más is megértse. Én elhiszem hogy Te tudod mit szeretnél, viszont ezt nagyon ügyesen kódoltad."mintha cd-t raktam volna be"
De milyen CD-t? Egy Linux telepítőt? Egy VCD-T? Egy játékprogram lemezét?"lehet ilyet?"
Elképzelhető, de nem biztos. -
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest