- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Henrico #43799 üzenetére
A pingdom.com-nál van ilyen szolgáltatás. 1 címig ingyenes, legalábbis az volt, és nekem még mindig működik, immáron évek óta, havi összegzéssel együtt. Az oldalamhoz használom, azt viszont nem tudom, hogy IP-címet meg tudsz-e adni.
-
Henrico
tag
Olyan programot keresek, ami x időközönként pingel egy állomást és ha az nem válaszol, akkor küld egy emailt... Tudna valaki ötletet adni?
-
Kékes525
félisten
válasz
Donki Hóte #43797 üzenetére
MAGYAR_3.97.0-es. Akkor ez OK. Köszi!
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Donki Hóte #43795 üzenetére
A router szoftverét a szolgáltató frissíti (Telekom). Nem tudom, hogy a Sagemcom F@ST 3686 V2 routreknél javították e. Az operációs rendszerem a legfrissebb.
-
válasz
Kékes525 #43793 üzenetére
Ne mond már, hogy tavaly október vége óta nem frissítetted a routeredet és az operációs rendszeredet. Már mindenki kiadta a frissítést, ami elhárítja ezt a hibát
-
pc360
addikt
válasz
Kékes525 #43793 üzenetére
Bele se merek gondolni, mit jelenthet esetedben a WiFi monitorozása. Félelmetes vagy, egy hacker is szerintem hanyatt-homlok menekül, amint meglátja, hogy kivel is akad dolga.
És akkor itt abba is hagyhatnánk, teret hagyva inkább az értelmes (nem unalomból és paranoiából generált) kérdéseknek.
-
Kékes525
félisten
"Szólsz egy hozzáértő* webfejlesztő ismerősödnek"
Gondoltam ezt már megoldották és van hozzá egy program amely kezeli az ismertebb routereket, legalábbis amióta ismeretes a WPA2 exploit. Addig ez jó lenne, míg be nem foltozzák és lesznek olyan routerek amelyeket nem érint a hiba.
"Tehát, ha nem vagy otthon, akkor nem mehet a wifi, mert feltörhetik, ha otthon vagy, akkor mehet, mert akkor úgysem törik fel, vagy hogy van ez
Amúgy melyik szabvány szerinted sérülékeny?" WPA2 exploit, Egy új támadási lehetőséggel könnyedén feltörhető a Wi-Fi titkosítása! Az Apple már saját rendszerében javította a hibát!, súlyos hiba a WPA2 protokollban
Ez most komoly? Kevesebb a lehetőség, másrészt monitorozom a Wi-Fit, tudok időben cselekedni. Kis különbség.
"vegyél egy saját wifi routert"
A WPA2 exploit minden routert érint.
(#43788) tothbe
Igazad van! ezt erre találták ki. Köszi!
-
King Unique
titán
válasz
hódmaci #43786 üzenetére
Ezeknek a programoknak pont az a lényege, hogy nemcsak pendrive-okhoz használhatók, hanem lehet a célmeghajtó akár USB HDD / SSD, valamint beépített / USB-s kártyaolvasóba tett SD-kártya is. Az utóbbit is kipróbáltam és nálam simán működött pl. a laptop beépített kártyaolvasójába tett memóriakártya formázása, majd a lemezképfájl kiírása is a Mint említett szoftvereivel. Amiket nem értem, hogy miért a fájlkezelőből akarsz megnyitni, amikor eleve ott vannak a start menüben, onnan is elérhetők. Aztán az Etcher szintén működik, azzal is megoldható mindez. Gond max. akkor lehet, ha pl. az SD-kártya read only és amiatt nem lehet rá írni, illetve a zárolt (locked) állapot miatt kiválasztani célként a programokban. Szokott is lenni némelyiken ilyen read-only kapcsoló (példa), amit értelemszerűen a megfelelő állásba kell helyezni ahhoz, hogy írni lehessen a memóriakártyára.
-
PistiSan
addikt
válasz
AeSDé Team #43780 üzenetére
Syncthing amit keresel, nekem nincs szükségem a folyamatos szinkronra, ezért úgy állítottam be, hogy amikor töltöm a telefont és otthoni wifire vagyok kapcsolódva, akkor szépen át szinkronizálja a képeimet, vagy az utolsó módosításokat a nasra. Multi platform, mindenre fel lehet rakni.
-
válasz
hódmaci #43786 üzenetére
Ugyanis nem pendrive-re akarok "írni" hanem sd-re
Tedd bele az SD kártyát egy USB adapterbe és máris pendrive-nak látja a gép.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Kékes525 #43781 üzenetére
Szólsz egy hozzáértő* webfejlesztő ismerősödnek, hogy automatizálni szeretnéd ezt a folyamatot. Ő elmegy hozzád, kedvenc böngészőjében bekapcsolja a fejlesztői eszköztárat, és megnézi, hogy a router adminisztrációs felülete pontosan mit küld el be- és kikapcsoláskor. Ez alapján összeállít neked mindkét folyamatra vagy egy egyetlen curl/wget hívásból álló scriptet (felugró jelszóablak) vagy egy kissé bonyolultabb scriptet (a router admin felülete weboldalba integrált beléptetéssel rendelkezik).
Hogyan? Telekom tulajdona. A jelszó elég biztonságos, de ennek ellenére sérülékeny a szabvány, azaz feltörhető.
Tehát, ha nem vagy otthon, akkor nem mehet a wifi, mert feltörhetik, ha otthon vagy, akkor mehet, mert akkor úgysem törik fel, vagy hogy van ezAmúgy melyik szabvány szerinted sérülékeny?
Ha nem bízol meg a szolgáltatói eszközökben és/vagy nem akarsz az erőteljesen limitált tudásukhoz igazodni, akkor vegyél egy saját wifi routert, és a szolgáltatói eszközt kapcsold át bridge üzemmódba. Ezen felül, ha a saját routeren kizárólag a guest wifit engedélyezed, akkor a wifire kapcsolódó eszközök csak az internetet fogják látni és a saját, vezetékes hálózaton kapcsolódó gépeidet nem.
Másik lehetőség, hogy a szolgáltatói eszközt router üzemmódban hagyod, lekapcsolod rajta a wifit, a saját wifi routert AP módba kapcsolod, és rákötöd kábellel a szolgáltatói dobozra. Így a saját router áramellátását kapcsolgathatod attól függően, hogy kell-e wifi vagy sem (az más kérdés, hogy a folyamatos üzemre tervezett eszköznek mennyire fog tetszeni napi 1-2 ki- és bekapcsolás hosszabb távon).
* a hozzáértő alatt olyan személyt értek, aki ezzel foglalkozik munkaként, és nem olyanra, aki összekattintgatta első WordPress oldalát
-
hódmaci
senior tag
válasz
King Unique #43783 üzenetére
Szia
Sajnos ezekkel a szoftverekkel nem sikerül.
Ugyanis nem pendrive-re akarok "írni" hanem sd-re
Még a formázása is "nehézségekbe" ütközik mert Nemo csak a pendrive formázót hozza föl jobb klikkre, ami ugye nem tud mit kezdeni vele grafikusan sajnos.dev/mmclbk0
-
-
King Unique
titán
válasz
hódmaci #43779 üzenetére
Az a program csak annyit csinál, hogy DD képfájl módban írja ki a képfájlokat. Azt pedig a Mint beépített szoftvere is tudja szintén grafikus felületen. Amúgy meg ott van a multiplatformos Etcher, az szintén ilyen írási módot használ. Ja, és egyébként ezek a programok csak az olyan képfájlokhoz jók, amelyeket lehet ilyen módon írni (pl. Linux). Ellenben pl. a Windows ISO-fájlokhoz már egyáltalán nem, azoknál felesleges is ezekkel próbálkozni.
Egyébként van Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzio) is, ha kifejezetten arra a platformra keresel programot.
-
Kékes525
félisten
Van olyan program, amely a routerem WiFijét kikapcsolja egy gombnyomásra? Mikor nem vagyok otthon, akkor kikapcsolnám, de macerás mindig bemenni a beállításaiba kikapcsolni.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Olyan dolgot keresek ami képes lenne arra, hogy amikor a telefonom és az asztali gépem egyszerre van interneten, akkor elkezdje szépen átszinkronizálni egy adott mappa tartalmát, és dobna valami jelzést ha ez készen van.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok
Programot keresnék linux mint 18.3 cinnamon-raMindenképpen grafikus felülettel.
Windows megfelelője win32 disk imager.
Köszönöm. -
carl18
addikt
Üdv !
A közeljövőben össze dobok egy gépetItthon van jó pár alkatrész
Egy HTPC-ből akarok ilyen emulátor gépet összehozni
Az a fajta rendszer akarom rá rakni amit a Rasperry gépekre szoktam rárakni. Az a Retro Pie asszem a neve
Ez megoldható volna? És ennek mekkora a gépigény kb ? Egy Pentium G640 kiszolgálná ezt a feladatot? -
-
akaido
addikt
válasz
Kókuszdió #43775 üzenetére
- MSI Afterburner
Riva Tunerrel kiegészítve.
- [XMeters ]XP-re volt egy ilyen:[CPU Usage in Tray ]
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
bluemirage #43772 üzenetére
Köszönöm...
Ezek a programok biztosan rendben vannak ,de még egyikkel sem tudtam hol és mit kell ahhoz beállítani ,hogy automatikusan az asztalon jelezze az adatokat ,meg persze jó ha ki is nézz valahogy...
-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Egy olyan programot keresnék ,ami kijelzi az asztalon a gpu/cpu kihasználtságát és hőmérsékleteket...
Legyen könnyen kezelhető és átlátható...Köszöntem
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Rokon régebben analóg kazettára rögzített felvételeket kiírt DVD-re, és ezeken a DVD-ken lévő videókát szeretném lementeni.
A DVD-ken lévő VOB fájlokat felmásoltam a számítógépre, és le szeretném játszani. PotPlayert szoktam használni, eddig minden formátumot felismert és hibátlanul lejátszott. Azonban ezeknél a VOB fájloknál azt csinálja, hogy pl. 20 másodpercesnek mutatja a videót, ami több perces. Ez nem túl szerencsés, nem lehet rendesen beletekerni, és valójában nem is tudom, hogy hány perces pontosan a videó...
MPC-HC-t is kipróbáltam, azzal is ez a helyzet.
Tudtok javasolni olyan programot, ami jól játsza le ezeket a videókat? Vagy mit kellene tenni velük?
Ha szükséges, MediaInfoval ki tudom olvasni a pontos formátumot.
Köszönöm szépen a segítséget! -
havri1
félisten
-
-
havri1
félisten
Újra programra lenne szükségem.
Lányaim csesztetnek, hogy játékról szeretnének videót rögzíteni úgy, hogy a felvételen a webcamera képe is látszódjon.
Youtubeon vannak ilyen gamer videók, olat szeretnének, de nem publikálva, csak saját maguk szórakoztatására.
Valakinek ez irányú tapasztalata esetleg? Ha nem muszáj, ezért az appért nem fizetnék.(#43755) pc360:
-
havri1
félisten
válasz
bluemirage #43742 üzenetére
Köszi!
Alap dolgokra kell, kipróbáljuk, remélem megfelel
-
pc360
addikt
válasz
totron #43751 üzenetére
Bármelyik felhő-szolgáltatás, ha előtte titkosítod a fájlokat, vagy a SpiderOakONE, ami alapból megteszi ezt neked.
-
totron
addikt
Online lehetőséget keresek, ahol a dokumentumfájlok is online tárolódnak és biztonságos is. Notepad/excel.
-
pc360
addikt
Ingyenes, a fizetős részei pedig 30 napig kipróbálhatók. Nem véletlenül linkeltem. A Standard (ingyenes) és a Pro telepítő egy és ugyanaz, csak a később beadott licensztől, vagy az aktivált próbaidőtől függ a funkcionalitás. De egy sima összehasonlításhoz nem kellenek a Pro funkciók se.
-
pc360
addikt
A szöveges formátumok összehasonlíthatók. Ha ilyen formában kerültek a cuccok a PDF-be, nem pedig képként, akkor a Beyond Compare-rel tehetsz egy próbát.
-
milu
aktív tag
Olyan programot keresek, amivel 2 (nem éltalam készített) dokumentum összehasonlítható, a különbséget jól láthatóan kiemeli (beállítható, hogy hogyan, színnel, vastag karakterekkel, szines kiemeléssel) és az összehasonlítást el lehet küldeni bárkinek (pdf kiterjesztés)
-
válasz
Donki Hóte #43744 üzenetére
Word és a munka?
Word-be max a bevásárlólistát írnám meg. -
válasz
Cs1csó #43743 üzenetére
Ez így van, ha többen szerkesztenek korrektúrával egy word dokumentumot, akkor már az is gond tud lenni, ha a szerkesztők által használt Word verzió egynél több generációval tér el egymástól.
Egy egész csapat munkáját tudja tönkretenni az, ha valaki a vége felé egy LibreOffice programmal kezdi szerkeszteni a dokumentumot
-
Cs1csó
titán
válasz
bluemirage #43742 üzenetére
Ez egyértelmű - sajnos - professzionális környezetben MS office kell.
-
válasz
havri1 #43739 üzenetére
Alap dolgokra, egyszerűbb fájlokhoz jó a libre office vagy más free megoldás.
Arra azért számíts, hogy komplexebb táblákhoz, vagy összetettebb word dokumentumokhoz ezek nem lesznek jók, ezért munkára csak korlátozottan ajánlottak a nem MS ingyenes megoldások.... és ez nem hiába van így. Az MS el is követ mindent, hogy ez így is maradjon.
Ezt soha ne feledd, ha egy olyan táblába vagy dokumentumba futsz, ami egy kicsit' máshogy néz ki, vagy máshogy viselkedik.... és ekkor még szerencsés vagy, mert észrevetted, hogy valami nem stimmel.
Több partnerünk próbálkozott ezzel-azzal, de belátták, hogy a munka során a kompatibilitás fontos és feladták.... gondolom valami lopott' megoldást használva. Határozott véleményem, hogy nem lehet kiváltani az MS-t ezen a téren, csak kompromisszumokkal, de néha otthoni vagy egyszerűbb céges felhasználás mellett működhet a dolog.
A PDF-nél szintén hasonló a helyzet...Szupik a kicsi és gyors free klónok... de a háttérben jó, ha ott van az adobe, ha a kapott anyaggal valami nem stimmel. Nemrég egy vektoros összetett és nagy rendezési terv bukott el nálam, amit a végén csak az adobe reader tudott rendesen lekezelni.
-
havri1
félisten
Hali!
Otthonra milyen program az, ami ingyenesen képes kiváltani az office-t?
Excel és word dokumentumora kell csak. Outlook a W10 levelezéssel megoldható ahogy nézem. -
mezis
félisten
válasz
MaxxDamage #43736 üzenetére
Üdv.!
A Nero miért nem jó ?
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Tudnátok mondani valami jó írás utáni "Cover Designer" programot? (olyasmi lenne jó mint amilyen a Nero-s volt) abba azt szerettem, hogy megírtam a lemezt, majd annak tartalmát (szöveges név, méret, stb..) beillesztésre került és a megfelelő méretet kiválasztva már nyomtathattam is ki.
MD
L -
válasz
---Peti--- #43733 üzenetére
google calendar
-
pc360
addikt
válasz
---Peti--- #43733 üzenetére
Miért ne lett volna? Csak egy közös naptár kell és ennyi.
-
---Peti---
csendes tag
Üdv!
Egy olyan naptárat, naptárfájl szeretnék létrehozni és másokkal megosztani,
- ami megtekinthető a telefon legalapvetőbb naptárában Androidon és iOS-en,
- aminek részletei online módosíthatóak központilag egy helyen,
- és változtatás esetén, minden készüléken módosul automatikusan az infó.Ezt vajon mivel tudnám megvalósítani, ha egyáltalán megvalósítható? Google sajnos nem volt a barátom...
Ha fizetős nem gond, egyetlen lényeg, hogy a túlsó végen a lehető legegyszerűbb, legkevesebb mozdulattal, kényelmesen meglegyen a megoldás. -
pc360
addikt
válasz
tothbe #43728 üzenetére
Miért, az időzíthető? Nem hinném. Amúgy a FRAPS már rég eltűnt a süllyesztőben, semmi értelme ajánlani. Régen se volt jó, de mivel 5 éve abbahagyták a fejlesztését, így már nem változik a dolog. A CamStudio ugyanaz az elavult szutyadék, ami még újkorában sem volt jó.
Azóta vannak modern és ingyenes darabok, pl. OBS Studio vagy oCam, amik nem mellesleg működnek is. Játék-felvételre főleg az első ajánlható. Welcome to 2018!
Plusz van még a Bandicam és az Action!, amik ugyan aktív fejlesztés alatt állnak, de a sokkal hektikusabb működésért még pénzt is kérnek, szóval marad az a fenti kettő ajánlott, amit írtam.
-
akaido
addikt
válasz
Komi28 #43726 üzenetére
[az alternativeto oldaláról a free progik]
Valamelyik VNC-t próbálnám ki. -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Olyan hasonló ingyenes programot szeretnék, mint a Teamviewer. Arra kellene, hogy 2-3 naponta ha kell akkor ránézzek otthonról a melós gépre. Olyan megoldással, hogy bárki ne tudjon csatlakozni rá.
Köszi -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyan programot szeretnék, ami segitsegevel meg tudom azt csinalni, hogy elore beallitott idopontban kepernyofelvetelt keszit, elore meghatározott ideig! Persze ugy kellene nekem, hogy a hangot is felvegyeElore is koszonom
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Egyszerű filmek készítéséhez keresek valami egyszerű programot. Képek videók aláfestő zenével. Kb. ennyi az elvárás. Mi a legjobb "free" alternatíva? (win movie maker-t használtam eddig erre, de ahogy látom megszűnt...)
-
pc360
addikt
válasz
idegen lény #43719 üzenetére
Na igen. Illetve ha lenne is ilyen kifinomult szoftver, azt biztosan nem egy készülékre pazarolnák, és tudnánk róla.
-
idegen lény
addikt
Igazából onnan indult a dolog, hogy azt mondta a munkatársam, hogy majd olyan telefont vesz, ami képes erre, mert szerinte van ilyen telefon. Szerintem meg nincs ilyen telefon, maximum alkalmazások vannak, amik viszont bármilyen készüléken használhatók.
-
pc360
addikt
válasz
idegen lény #43716 üzenetére
A magyar nyelv nem csak írásban, hanem verbálisan is borzasztó bonyolult. Semmire nem mész az ilyennel. Még az online Google tolmács (ami a droidos billentyűzeteken keresztül elérhető), ér valamit, és egész korrektül lehet ditálni szavakat, de ugyanolyan könnyen el is mászik a dolog, és inkább a javításra megy el az idő. Arra nem sok esélyt, hogy egy ilyen fordított szövegből bármi hasznot húzz. Esetleg angol feliratból tudsz dolgozni, annak még van értelme. Használjon inkább Duolingo-t!
-
válasz
idegen lény #43716 üzenetére
Hidd el, hogy többet ártanak ezek a fordítók, mint segítenek. Ha tudsz legalább középszinten egy idegen nyelvet, akkor te is láthatod. Egyetlen jó megoldás van, ha szavakat fordítasz, nem mondatokat, de persze annak is vannak hátulütői, mivel egy szónak, a szókörnyezettől függően, teljesen eltérő jelentései is lehetnek.
-
idegen lény
addikt
Miért ne segítene nekem?
Ha van benne magyar, és fordítja a hallott beszédet írásban, akkor már jó, ráadásul a Skype ingyenes. De a Google fordító is föl tudja olvasni a beírt szöveget, nem? Az is lehet egy megoldás, csak annál be kell írni. Ne legyünk már sznobok, nyilván nem irodalmi vagy szakmai mélyröptű beszélgetésekhez kellene, és amúgy nem is nekem kéne. Az illetőnek meg nincs ideje nyelvet tanulni két munkahely között ingázva.
-
válasz
idegen lény #43714 üzenetére
A Skype tud ilyesmit, hogy beszélgetés közben fordít, de nem tudom ,hogy a magyar van e benne, és neked gondolom amúgy sem segítene. De az online fordítók olyan rosszak, hogy teljesen mindegy, hogy lenne e ilyen app, semmit sem segítene a rossz fordítás miatt, és ennek egyik oka a magyar nyelv komplexitása. Valószínűleg hamarabb tanulsz meg angolul, minthogy legyen normális fordító alkalmazás.
-
idegen lény
addikt
Van olyan alkalmazás Androidra, ami élőben fordít angol beszédet és magyar beszédet angolra? Elég, ha csak kiírja a fordítást.
-
-
hr2
őstag
Üdv.
Olyan progit keresek mint a TV Cast androidra + TV Cast smart Samsung TV-re, annyi különbséggel hogy PC és smart tv párosra kellene.
A lényeg az lenne, hogy PC-n megkeresném a streamet és kitunám tenni smart TV-re.TV Cast-nél ez működik telefonról vagy tabletről, viszont pc-re való kliens nincs.
-
erer1000
őstag
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan tömörítő programot, ami ingyenes, és tud GPU gyorsítást is használni.
elég rendszeresen kell tömörítenem , és FX 8350-el hiába 8 szál, 10-20GB csomagok sok időt elvesznek :/
-
Top cat
addikt
Én ezt használom ha ilyesmire gondolsz. De ez csak SHA1-et tud.
Beépül a helyi menübe, így kényelmesen lehet vele ellenőrző fájt is készíteni.
-
Djuree
félisten
sziasztok!
segítséget kérnék.
szeretnék facebookra csinálni egy fényképekből összeállított montázst, zenével. egymás után jönnének a képek pl. 3 mp-enként és szólna alatta a zene. hogy tudnám ezt megcsinálni? valami program esetleg? csak utána meg tudjam osztani a face-en hogy működjön is a mozgókép. -
0ttó
tag
Hello,
ezzel az SHA1, SHA256, SHA512 ellenörző programokból nem találni olyat, ami egy hash fájlra kattintva leellenőrzi a kérdéses fájlt.
Van amelyik nem is működik rendesen, persze én is lehetek béna.Ti mivel ellenőriztek SHA kódokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest