Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Miért ne segítene nekem?
Ha van benne magyar, és fordítja a hallott beszédet írásban, akkor már jó, ráadásul a Skype ingyenes. De a Google fordító is föl tudja olvasni a beírt szöveget, nem? Az is lehet egy megoldás, csak annál be kell írni. Ne legyünk már sznobok, nyilván nem irodalmi vagy szakmai mélyröptű beszélgetésekhez kellene, és amúgy nem is nekem kéne. Az illetőnek meg nincs ideje nyelvet tanulni két munkahely között ingázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért ne segítene nekem?
Ha van benne magyar, és fordítja a hallott beszédet írásban, akkor már jó, ráadásul a Skype ingyenes. De a Google fordító is föl tudja olvasni a beírt szöveget, nem? Az is lehet egy megoldás, csak annál be kell írni. Ne legyünk már sznobok, nyilván nem irodalmi vagy szakmai mélyröptű beszélgetésekhez kellene, és amúgy nem is nekem kéne. Az illetőnek meg nincs ideje nyelvet tanulni két munkahely között ingázva.