- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Igazából onnan indult a dolog, hogy azt mondta a munkatársam, hogy majd olyan telefont vesz, ami képes erre, mert szerinte van ilyen telefon. Szerintem meg nincs ilyen telefon, maximum alkalmazások vannak, amik viszont bármilyen készüléken használhatók.
-
idegen lény
addikt
Miért ne segítene nekem?
Ha van benne magyar, és fordítja a hallott beszédet írásban, akkor már jó, ráadásul a Skype ingyenes. De a Google fordító is föl tudja olvasni a beírt szöveget, nem? Az is lehet egy megoldás, csak annál be kell írni. Ne legyünk már sznobok, nyilván nem irodalmi vagy szakmai mélyröptű beszélgetésekhez kellene, és amúgy nem is nekem kéne. Az illetőnek meg nincs ideje nyelvet tanulni két munkahely között ingázva.
-
idegen lény
addikt
Van olyan alkalmazás Androidra, ami élőben fordít angol beszédet és magyar beszédet angolra? Elég, ha csak kiírja a fordítást.
-
idegen lény
addikt
válasz
Donki Hóte #43658 üzenetére
Nálam ez a sarokba húzásos negyedelés nem működik, de szerintem egyszerűbb is úgy, hogy:
Windows gomb + jobb/bal nyíl, utána pedig Windows gomb + föl/le nyíl. Vagyis először felezni, majd azt negyedelni. -
idegen lény
addikt
Na most már teljesen megkavarodtam. Ezt is le kellett volna hozzá töltenem?
Meg ír még egy bootsect.exe fájl-ról is, hogy azt is telepíteni kell.
És én FAT32-ben másoltam/küldtem át, de itt NTFS-t ír.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #43581 üzenetére
Ja nem, mert USB meghajtót írnak. Akkor nem kérdeztem semmit!
Bár én nem ilyen bonyolultan csináltam, mint ahogy le van írva (Rufus meg ilyenek), egyszerűen átmásoltam a pendrive-ra.
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó #43579 üzenetére
Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.
De semmi komoly. Köszönöm a segítségeiteket!
Ezt töltöttem le hozzá pendrive-ra. Lehet, hogy DVD-re kellett volna, mert iso-fájl?
-
idegen lény
addikt
Volt köztük trójai is bőven, és rendes, ingyenes vírusirtó volt, a 360TS. Miért ne lehetnének vírusok egy XP-n?
Torrentezésre használták, tele van régi, letorrentezett játékokkal, programokkal, temérdek képpel, rövid videókkal, miegymással. Iszonyatos katyvasz van benne. Egy fertő.
-
-
idegen lény
addikt
válasz
Donki Hóte #43559 üzenetére
Igen, ezt töltöm, illetve benne van mindegyik W7 verzió. Talán ma még le is töltődik. 1GB RAM kell neki.
-
idegen lény
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen kérdezem-é, de van egy asztali gép, amin XP futott, de a vírusirtó letörölt róla mindent (445 kártevő volt rajta), azóta használhatatlan. A Windows tízet nem bootolta be, ezért kérdezem, hogy milyen ingyenes operációs rendszer menne rajta szerintetek?
Intel Pentium 4
2,4GHz 2400MHz
Cache: 512KB
RAM: 1024MB
DDR1: 512MB/166MHz
DDR2: 512MB/166MHz
BIOS: P4VM890 BIOS P1,6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest