- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz
gulyasa #38278 üzenetére
"A kiindulópont:
Mint köztudott, alapból képernyőmentés lehetséges a [Prt Scr] gombbal. Ha ebből képfájlt szeretnénk, akkor csak úgy lehet, hogy a vágólapra került képernyőképet be kell illeszteni valamilyen képszerkesztő programba (pl. Paint) és onnan lehet elmenteni képfájlként valamilyen választott formátumban (pl. BMP, JPG, stb.)A kérdésem:
Olyan ingyenes képernyőmentésre alkalmas programot keresek, ami mentéskor már egyből egy megadott mappába, megadott kép formátumba menti a fájlt. És ha több mentést is akarok csinálni egymás után tetszőleges alkalommal, akkor pl. a fájlokat sorban ugyanoda menti pl. kép01.jpg, kép02.jpg, kép03.jpg,... stb. fájlnevekkel.Létezik ilyen program? "
Csatlakozok a temahoz.
Szinten winfosra keresek ugyanilyen screengrabbert. -
Zola007
veterán
válasz
gulyasa #38795 üzenetére
az elsőt az ESET fogja meg mint nem megbízható oldal
a FF-ost feltettem, de elköszönt az alábbival és összeomlott a FF
"Elnézést, sajnos valamilyen hiba történt az ePub könyv betöltése közben.. Kérjük segits az ePubReader fejlesztésében, küldj egy üzenetet az epubreader@gmail.com. Köszönjük!
Error: Failed to encode base64 data!"
egyéb ötlet? -
w.miki
veterán
válasz
gulyasa #38763 üzenetére
dehogy tiszta, a felét nem értem annak, amit írtok
Most találtam ezt a programot:
VSDC Free Video Converter
Elvileg tudok benne markereket beadni, a konvertálandó DVD filmbe, és az alapján fogja elszeletelni az anyagot.
2 óra múlva kiderül... -
pc360
addikt
válasz
gulyasa #38645 üzenetére
Szerinted itt hányan használunk ilyet? Jelen esetben a te dolgod lesz kipróbálni az elérhető programokat. Ezt nem fogjuk helyetted megtenni... Így is rászántam 10 percet, hogy megfelelő terméket leljek neked. Ez a legközelebbi, amivel segíteni tudtam. Milliószor akadtam hasonló problémába, hogy speciális appot kerestem egy témakörre, de nem az a legutolsó állomás, hogy a fórumban ismételgetem a kérdést, hanem ekkor jön a kutatómunka...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged