Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használok olyan multimédiás programokat amihez évek óta nem nyúltak hozzá. Miért lenne ez baj? Szerintem ezt nem kell androidos szemmel nézni....
Gondolj arra, hogy legalább nem rontanak el rajta semmit, miközben 2 másikat javítanak.... 
Én ugyan nem ismerem, de miért nem jó az amiket anno korábban másoknak ajánlottál: OpenShot stb...?

Sajnos rendes vágóprogramokat használtam mindig, de volt egy svájci bicska az ilyen spec műtétekhez amit írátl, vagy komplexebb transzikódolásokhoz:
Tmpgenc Video Mastering Works, most már a 6-nál tartanak, de én még az 5-öst használom.
Ez mindent tud és jó minőségben. A spec fülön látható lejjebb, hogy az is amit kérdeztél: "Other Editing and Processing Features: ...."
Ugyanennek használom a DVD Authoring Works-ét, abból a 4-est... ha lemezre kell dolgozni a vágóprogram után. Előtte a DVDFlick-et is használtam, de komplexabb feladatra már nem volt alkalmas.Ahogyan hangvágásra az Audacity vagy a Mp3cut, az alap szerintem másoknak is.
Hang kódolásra stb...: a foobar2000 úgy szintén, persze a megfelelő beépülők telepítése után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gondolj arra, hogy legalább nem rontanak el rajta semmit, miközben 2 másikat javítanak....