- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
MaxxDamage #35929 üzenetére
Most én is felfrissítettem az újabb verzióra, de én nem látok változást a felületen (lehet, hogy már eleve újabb volt). Pár hete költöztettem a hdd-n lévő oprendszert a notibavett ssd-re, és elég gyorsan és érthetően megtette, hiba nélkül persze.
A DiskImag az aktiv fül bal felül, a középső nagy képernyőben a Create Backup az aktív.
A felső részében van az MBR Disk 1
ebből bepipálod, amit át akarsz költöztetni az ssd-re (én a rendszer számára fenntartott 100 mega körülit és persze a rendszer particiót pipáltam be, és ezen képernyő alatt található Clone this diskre kattintasz.
A felugró ablakban ugyanúgy látod, hogy miket választottál ki mint klónozandót és meg tudod adni a Select a disk to clone to... -ra kattintva. Én mindenféle formázás nélkül itt kiválasztottam anno az ssd-t, és egy az egyben átmásolta ugyanazzal a mérettel, amivel a korább C: meghajtó volt. -
Dragon27
senior tag
válasz
MaxxDamage #35929 üzenetére
EaseUS Todo Backup Free 8.9 [link] + videó [link] cloneozni nem használom... de szerintem jól működhet...
Ha megnyitod a programot rámész clone kiválasztod mit szeretnél klónozni Hard disk0 tovább Itt kiválasztod mire szeretnéd áttenni pl. Hard disk1/ D-re ha ez ssd akkor pipáld ki optimize for ssd és Proceed
Tovább nem néztem... én nem szoktam klónozni, de Backup az jól működik...
Találtam 1 jó videót [link] remélem ez segít
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest