Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
... azt tudja, hogy egy nem rendszer HDD tartalmát átmásolja egy másik HDD-re?
Nem a CTRL+C CTRL+V-re gondolok, mert programok vannak a vinyón...Meg lehet ezt úgy oldani, h "ne vegye észre a gép", h ki lett cserélve a vinyó?

-
CoolBoy323
nagyúr
meleg...

beadandókat kell leadni, és nem bízok a tanárokban... no meg ha nem másolható a szöveg, nem is tudják plágium-ellenőrzőn lefuttatni

köszi a tippet, de valami egyszerűbbre gondoltam, mint pl amit az open office tud... kár, h az office nem tudja... pedig az lenne a legkényelmesebb
szerk: tudja az office is, csak az adobe PRO kell hozzá!! királyság

legközelebb így fogok eljárni, bár 9% plágiumot találtak az egyik beadandómban, ami semmi
és az is le van hivatkozva, szóval 0, és király vagyok 
-
CoolBoy323
nagyúr
... amivel olyan PDF-et tudok csinálni, amiből nem lehet kimásolni (szöveg jellemzően)?
-
CoolBoy323
nagyúr
... le tudja menteni a windowsom (7), majd később azt tudom újra felrakni, ha kell? (ghostoló program kell ha jól tudom)
melyik a legjobb?

-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
tw flash playert használ, így nem tudom használni a tévén...

marad a logmein
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
a LogMeIn volt a nyerő

-
CoolBoy323
nagyúr
olyan progi kellene nekem, amivel meg tudom osztani az asztalom képét online...
bepötyögnék egy címet, és látnám az asztalom...arra kellene, h a TVn (smartos ofc
) lássam a monitorom, mert nincs kábelem, és úgy akarnék dolgozni, mert azért csak jobb a nagyobb tvt nézni 
köszönöm a segítséget

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
sultansmith
üzenetére
csak gyöngyvirágillat kibocsájtót tudok bocsi

-
CoolBoy323
nagyúr
egész jó...
-
CoolBoy323
nagyúr
köszönöm Uraim!!!

-
CoolBoy323
nagyúr
... egy fájlkezelő, és meg tudja mondani a mappák méretét is egyszerűen, nagyszerűen... esetleg intézőhöz vmi "addon"? vagy a TC tud ilyet, h sorbarendezné mappaméret nagyság szerint, v csak megmondaná, h melyik mekkora?!
szal értitek, köszönöm a segítséget

-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresek, ami virtuális meghajtókat kezel, és a lényeg, h ha az intézőben vagyok, akkor jobb gombbal mondjuk be tudjam tenni egy meghajtóba, vagy dupla kattra felhozza a programot...
alcohol120-at használok száz éve, de ezt nem tudja, mindig külön meg kell nyitnom, behúzni oda az iso-t.......
emlékeim szerint a daemon se tudja, azzal is "sokáig" tart a mountolás

-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresek, ami képes ifjú gyermeket kordában tartani, méghozzá oly' módon, h kikapcsolja a gépet egy beállított idő után.
pl: bekapcsolják a gépet a kölyöknek, de csak 2 órára... na h abból a 2 órából ne 12 legyen, erre kéne vmi okos program... nyilván jelszóval védhető

köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)