Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Olyan programot keresek, amivel egy DV kameráról FireWire porton keresztül képeket tudok lementetni. Tehát megy a felvett anyag a kamerán, FireWire kábellel össze van kötve a géppel, és képeket tudok az éppen futó felvételből kimenteni. Régen tudtam mi a program neve, de már nem tudom...
Valakinek valami tipp?
Köszönöm! -
ko9
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azaz!
Köszöntem szépen!!!
-
ko9
addikt
Sziasztok!
Volt anno egy progi, az volt a lényeg, hogy beszéltél a mikrofonba, és átalakította a hangod valami másra... Nem jut eszembe a neve...
Köszönettel annak aki tudja!
Üdv: Ex -
ko9
addikt
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van a gépemen DV ki és bemenet is. (FireWire, IEEE 1394, i.Link ki-hogy-használja) Azt szeretném csinálni, hogy valamien úton-módon kitudjam ezen a porton keresztül juttatni a videójelet egy asztali DVD-íróra (Sony RDR-HX722). Ezt hogy lehetne megoldani? Ha összekötöm a két eszközt, megjelenik a Sajátgépben, és az Eszközkezelő Imaging osztálya alatt "Sony DV-felvevő/lejátszó" néven, de ezen kívül semmit nem tudok vele kezdeni, mivel a DVD-íron csak bemenet van.
Van valami megoldás erre a dologra?
Próbáltam a WinDV-vel, az nem megy (ki tudom választani Microsoft DV Camera and VCR név alatt, de viszont a Record gombra kattolva egy Error:Error üzenetet kapok), és a Vegas "Print to Tape" funkciója se jó)Köszönöm a segítséget!

Üdv: Ex
-
ko9
addikt
Hali mindenkinek!
Én egy olyan progit keresek, ami pl hajnal egykor bekapcsolja a gépet, majd hajnal 6kor ki. Tudtok ilyet ajánlani? Win7 x64 az oprendszerem.
Köszi! Ex -
ko9
addikt
válasz
lilla.1
üzenetére
Hello!
NanDub megoldja! Csak letöltöd, kicsomagolod, elindítod, elfogadsz mindent, betöltöd a filmet, a Video alatt kiválasztod a Direct Stream Copy-t, Az audio alatt a (VBR)MP3 audio-t kiválasztod, kikeresed a hangsávot, és nyomsz egy F7-et, és lemented... Ennyi
Sok sikert!
Üdv: ExPeacer -
-
-
ko9
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene, ami létrehoz egy overlay réteget a képen, és arra rá lehet rakni egy képet, ami mindig látszik. Pl: Megy egy videó és rajta van egy kép, mint egy logó...
Megoldható ez?
Köszönettel: ExPeacer -
ko9
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan progi kellene, amivel egy DVD lejátszás felé, egy másik overlay rétegre egy logót lehessen rakni.
Vagyis mikor játszom le a DVD-t, és megy a videó, a jobb első sarokban egy kép lehessen végig, és ne kelljen átkódolni hozzá a videót!
Köszi előre is!
Üdv: ExPeacer
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fujitsu alaplap van benne PM45 chipsettel. Aza bajom, hogy a BIOSban nagggyon kevés a beállítási lehetőség, sztem ez se nagyon van benne... Ezért kérdeztem progit... De majd holnap csekkolom...