- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
w.miki #24073 üzenetére
Vannak bőven ingyenesek, lehet válogatni pl:
Comodo Programs Manager monitorozott telepítést lehet vele úgy is indítani hogy a telepítőfájlra jobb gomb/telepítés comodoval, ez elég kényelmes.
Advanced Uninstaller PRO A monitorozása úgy működik, hogy telepítés előtt leltároz egyet a fájlok és bejegyzések közt, a telepítés után megint, szóval ez nem annyira fejlett de egyébként elég gyors nem tart túl sokáig. A nem monitorozottan telepített programnál lefuttatja a program saját eltávolítóját, utána rákeres a maradék fájlokra és registry bejegyzésekre amikből lehet válogatni hogy mit akarunk törölni. Ez se rossz szerintem.
IObit Uninstaller ezt nem próbáltam.
Wise Program Uninstaller ha lapozol lefelé megtalálod, egyelőre még béta én nem próbáltam.Ja a Revo-ból meg eddig is volt fizetős változat, de most is megvan az ingyenes [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest