Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
gaben1000
üzenetére
Én régebben használtam a PicGrab 2.7.9-t is, ez a verzió még ingyenes, a 2.8 már fizetős. Németesek előnyben, de telepítés után át lehet állítani angolra.
Egy próbát megérne csak nem találok hozzá normális linket, link az ezen lévő exe-re pl ugrik az avira és a virustotal szerint is kap 5 találatot adware féleségre.
Ami nekem van meg vinyón régről, arra egyik se jelez semmit úgyhogy feltöltöttem ide: [link] -
válasz
gaben1000
üzenetére
Látom, az a baj, hogy a képek mögött html van, azt nem tudom, hogy le lehetne-e az induló oldalról szűrni.
Én ezzel próbáltam:
http://www.f1fanatic.co.uk/2012/09/02/mercedes-mark-schumachers-300th-grand-prix/merc-schu-spaf-2012-*/* (de akkor is a htm jön le).Csak így lenne érteme a dta-t használni, a többi esetben (ami működne) oda kell menni az összes oldalra, és akkor már ugyanott vagy.
-
cigam
titán
-
válasz
gaben1000
üzenetére
Le kell tudnod menteni hivatkozásként a képeket. Ne a beágyazottakat nézd. Egyről beszélünk.
Ha mégsem megy, akkor annak az lehet az oka, hogy nem egy sima linkre mutat a kis kép. Pl. egy dia részei, az már bonyolultabb lesz, nem tudom ezzel meg lehet-e oldani a dolgot. -
-
Visormail
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest